A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszi drágám, hogy utánanéztél.
Hálistennek már el is múlt. Szerintem mégiscsak hevesebbek lehettünk az éjjel, csak mivel utána már nem jöttem ki wc-re, így csak most reggel tudott az alvadt vér távozni.
Beágyazódásban nem hiszek (bár nagyon szeretnék), mert volt már 7. dpon rózsaszín foltom a papíron, de a vége mégis mensi lett...
Ha mégiscsak valaki rendezkedne, az meg úgyis kiderül kicsivel több, mint egy hét múlva :-)
Ezt találtam. bemásolni nem tudom az aktuális részt mert nem enged másolni. ez a megtermékenyités és beágyazódás napjait irja. mi mikor.
Jakee akár még jót is jelenthet, ha jól emlékszem Skatenek volt beágyazódáskor barnázása :)
Drukk!!
Szinre teljesen barna, de nem tul suru, inkabb vizszeru...
Azert most kicsit megijedtem, delutan repulok... :-/
Köszönöm, hogy drukkolsz. :) tesztre nincs szükségem (sosem veszek előre) sajna, holnap piri lesz. Igaz, a listába mára vagyok beírva, de úgy éreztem egy nappal később volt ovu, tehát holnap van a nemvárt.
Marcsi, viszont a te görbédet nézegetve tényleg kedvet kapok a hőmérőzéshez. :) Most már sikerülnie kell nektek!
Koszonom, aranyos vagy! A hasam egesz jol van, nem igazan erzem, csak nagyon picit. Mondjuk meg nem ontott el a ver, remelem nem is fog fajni nagyon.
Igen, tobb helyen is olvastam h a gorbe nem igazan alkalmas terhesseg elore jelzesere, csak az ovu meghatarozasara. Hiaba szep, hiaba van magasan a ho vegen, nem jelent semmit, attol meg megjohet.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?