A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Noara: szeptember 13.
Molly2015: szeptember 14.
Zsuzsimanó:szeptember 16.
Maditta: szeptember 19.
Marcsix: szeptember 21.
monita11: szeptember 22.
Jakee84: szeptember 22.
Bai90: szeptember 22.
Dohány Kati: szeptember 29
Edit: október 1
Anna: október 2.
Norcsyka77: október 3
kerkika: október 5.
LLLLL: október 6.
Timilight: október 6.
imagine03: október 9.
Kismano3: október 11.
csimicsanga
Roxi
Fibi
No, tehat akkor az en uj celdatumom oktober 9. Mindjart kiturom a listat es beirom magam.
kutaszkodok googleba :D hátha találok valamit :D
Minden jót kivánok Neked is drukkolok nagyon hogy sikerüljön az álmod :) Várunk vissza :) Puszi
Nincs mit gondoltam megosztom tanulmányozás céljából, hogy ilyen rövid ciklusból és korai ovuból és lehet babó, és attól hogy mensi előtt leesik még lehetsz terhes, csak türelmesnek kell lenni, látod itt én is csak a nemvárt napján teszteltem, mert azt gondoltam a vérből és a hőből, hogy na megint nem sikerült.o) na akkor én itt hagylak titeket, amint van fejlemény, jelentkezni fogok, remélem minél hamarabb, mert most már két éve várjuk lassan babót. Karácsonyi ajándéknak mindenkinek azt kívánom, hogy baba legyen a pocakban, kitartást csajok és tényleg azt tudom csak mondani, ne agyaljatok nagyon sokat rajta, mert sok minden fejben dől el, ez egyszer már beigazolódott nálam is. o) HAJRÁÁÁÁÁ
Nyugi, ne akadj ki, valoszinuleg a hormonom dolgoznak
En viszont kezdek kiakadni mara mwgint olyan kremszinu mar mindenfele szinnek latom folyasom van es nyulik... Kiakadok teljesen nem ertem miert nyulos megint vagy még mindig sargas.feheres kremes es semmi belso bajom nincs. Nem viszketek nem.faj nem csíp.. Szoval semmi... Csak tudnám miez. Most ha megint beirom a gorbebe azt hiszi tojasfeherjes es áthuzza az ovum mara :-D
Igy van. Addig még van 8-9 nap. Nekem meg egy hét. Drukkolok nagyon :-)
Akarhogyis, 22-en kiderul, h mizujs :)
Egy élő példa a beágyazódási vérzésre :) Tya nagyon szépen köszönöm, tanulmányozom éppen, azért gyere és irj fejleményeket, várunk vissza mindig :)
Ez tényleg szép kis görbe és minden rajta van aminek csak kell. Köszi köszi. És a beágyazódási vérzés 7-8 . dpo-n volt. Akkor kezdett gondolom beágyazódni. Szép :) a hőleeséseket is figyeltem :)
Hát én se alapozok nagyon dolgokra, minden hónap mást hoz. jönnek mennek a tünetek :) De, bármi megtörténhet. Kifogod húzni a treffet :) Drukkolok nagyon :) jaaa, beágyazódási vérzés ide vagy oda. ha nincs, attól még lehet valaki terhes, ha van akkor se biztos hogy sikerül :) Szóval még bármi lehet, most lesz beágyazódás szóval csak nyugis legyél nagyon és meditálj is a repcsin :) gondolj rá hogy sikerül megtapadnia, kapaszkodik és vigyázol rá :) Fő a nyugalom, és a pozitiv hozzáállás
Terhesség beágyazódási vérzés nélkül is ugyanolyan eséllyel sikerülhet. Az esetek túlnyomó többségében nem is tapasztalnak beágyazódásos vérzést, mert ritkaság. Szóval nehogy elkezdj aggódni hogy nem sikerült a hónap, hiszen még most fognak történni odabent a dolgok :) Ne a vérzést várd, hogy legyen, hanem a pozitiv tesztet :) Az lesz a tuti. Olvastam amúgy, a kémiai terhességről is, hogy nemvárt előtt már pozi a teszt, viszont mensi jön. És hogy miért. De már annyi mindent olvastam ma hogy összekeveredtem kicsit :) Szóval bármi lehet. Ja és azt is olvastam hogy hevesebb szextől lehet ugyancsak kisebb vérzés, mert kidörcsöl valamit odabent... A barnás szin pedig attól van hogy lassabban ért ki és addig keveredett a benti dolgokkal :) bocsánat nem nagyon szakszavakat használok.
Ahány oldal annyi félét ir. Viszont bágyazódásos vérzést, mensi előtt 3-4 nappal szoktak tapasztalni és meg is ijednek hogy nemvárt jön. Mivel még ez is valahogy pont úgy jön ki, hogy az embert megtréfálja. Ezt olvastam. Multkor találtam egy nagyon jó oldalt akkor be is másoltam, mindent leirt, hogy mennyi idő mire a kiskatona megtermékenyit, mikor indul el, mp-ként mennyi mm-t tesz meg, milyen hosszú az út stb. Nagyon is lehet amúgy 12 dpo ig kb a beágyazódási vérzés sőt akár ha lassabb volt a folyamat még 13. dpo-n is. Na mondjuk nekem 13 napos a luteálisom, tehát azért nálam már ott inkább mensi. Akkor is simán lehet pár csepp vérzés, amikor teljesen beágyazódott. Na én nagy laikus :D
Én szimplán az ovu után 4-5 napon korainak tartom még a beágyazódást, ami persze nem kizárt, hogy tényleg beágyazódás. Én úgy számolgatok itt, és probálok utánajárni, hogy jakee 8 án már érzett kisebb szurkákat, de 9 én olyan erős görcsös érzése volt hogy görcsoldót vett be, igy én 4-5 dpo val számolok. Megtermékenyités után kell idő hogy beérjen a méhbe. (5-6nap) És mikor beér, akkor is még lebeg pihen kicsit. Na ennyit találtam. ennyit tudtam kiokoskodni.
a görbét meg felteszem amit ígértem tényleg, remélem hamarosan egy ilyennek jövök megint vissza, addig is mindenkinek megy a drukk.
[link]
Volt már nekem is 7. dpon rózsaszín pötty, mégis mensi lett a vége.
Valószínűleg Annaforminkának van igaza, vagy ovus vérzés, vagy hevesebbek voltunk...
Egyetértek, annyi mindent éreztem már az elmúlt egy évben, hogy én már nem alapozok semmire, se a cicifájdalomra, se annak hiányára, stb stb...
9-10 nap múlva kiderül :) nem tehetünk semmit, vagy összejön vagy nem.
én belefáradtam ebbe a gondolkodásba és agyalásba :(
De nem tul korai Edit?
Remenykedem benne, de felek, h megint pofara esek :(
Én ezért nem értettem, hogy mit jelent a beágyazódás, az első beágyazódás kb. 1 hétig tart.
De amúgy hetekig.
Engem meg jól lehurrogtak februárba, mikor a 13. dpo-n véreztem és azt gondoltam beágyazódás.
Túlkomplikáljuk ezeket a dolgokat és téves következtetéseket vonunk le :(
Szerintem is jó a hajnali 3-as mérés. Hajnali 5-től emelkedik óránként kb 0,1 fokot a hő. Ezért fogadom el én is a hajnali 2-5 közötti méréseimet.
Vagy ovus vérzés, ami most ért le. A beágyazódásos vérzés leggyakrabban élénk piros. A barnaság hosszabb időt jelent. A piszénpisze oldalon kívül nem nagyon találtam olyat, ahol barnásra írja a beágyazódást. A német/angol oldalak is pirosasat írnak. Persze attól még lehet, előfordulhat.
:D végülis :D na jó nem. a lényeg, hogy tudom hol volt az ovu, és mikor, hiába húzza 4.ére akkor se ott van, és teljesen megtévesztő. és mivel 6-án felkeltem 3kor és mértem mivel nem tudtam visszaaludni úgyis megvolt 5 és fél óra akár azt is irhatnám. Utána már nem tudtam rendesen aludni és mikor mértem rendes időben 36.6 volt végülis még ovu előtti időszak, szóval hogy most melyik a 36 vagy a 36.6 teljesen mindegy részemről. csak az ovu utáni időszak lényeges azaz 7-e ami ovu napja, hogy honnan nézzem hogy alakul a görbe a luteálisba. És úgy hogy plusz három napot jelöl nekem ami még a folikuláris szakaszhoz tartozik nekem nagyon zavaró. De a másik két görbém legalább jó helyre húzza. csak azoknak nincs linkje igy azt nem tudom betenni. Ezért lenne jó a ciklushu. mindegy. a lényeg hogy ovu után eddig jó, és remélem igy is marad :)
Jakee, 5. dpo-n ez kérdés? Beágyazódás kezdete?
Ennyi erővel rajzolhatnál is egy görbét, amilyen éppen neked tetszik :D
[link]
itt már van ez ferti, itt én állitottam be hol van és mi :D csak itt nem kellett átállitanom a 6. ai hőmet a hajnalira.
xDDD Tényleg, de miért? ajh istenem pedig örültem hogy jól sikerült a görbe ... -.-" na majd még szerkesztem kicsit :D
kénytelen voltam beavatkozni mert nem tetszett hogy 4. -re huzta az ovum, inkább beirtam a hajnali hőt, igy kinéz valahogy ez a görbe :D
a puffadás azt hiszem kezd már végre rendeződni. Már nem olyan a hasam mint próbálkozások előtt volt :( olyan szép kis lapos hasam volt. Most meg köldök alatt kb négy ujjnyira kis pocak :D őszintén szólva nem is zavarna ha babás lennék, de így zavaró hogy nem :D Szóval ovukor azért puffadtabb volt, most picit kisebb de még mindig azért feszül. Néha olyan mint mikor felfázik az ember és mintha húgyhólyagba nyilalna, vagy nagyon hüvely felé. Ezt ma éreztem, egyszer. De nem szúr most és nem is görcsöl. Mellem puhácska.. kicsit oldalt nyomásra érzem. De nem fáj nem nyilal. Kicsit csiklandós érzés volt előbb. Lehet holnapra bedurran :D Nem tudom hogy jó lenne vagy sem. Más azt hiszem nincs. Valami nagyon dolgozik odalent :) Nálad :) Lehet tényleg a kicsi jakee próbálkozik beköltözni :) szerintem az jó ha nem olyan mint szokott. Nekem múlt hónapban már ilyenkor leszakadó mellem volt. és nem tudtam hason feküdni. Most élvezem hogy még ilyen érzésem nincs.
További ajánlott fórumok: