A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
nekem is 1-2 nap barnázással indul, aztán 2-3 nap vérzés, de a 3. már elég gyenge, és utána még 1-2 nap barnázás.
Sziasztok!Már nagyon régen vtam..aminek oka van...nekem megjött csütörtökön aminek most örülök!!! Ugyanis ugy nézki h válás lesz a házasságomból :( ...Mindenkinek nagyon szoritok h minél elöbb sikerüljön babát összehozn!! :)
Nekem ugyanez, ovunál erős fájdalom, mikor megjön, akkor semmi, és max. 2 napig barna, majd rendes vér.
Szoval nekem nem fér bele 1 hétbe :/
Mire jó az a venusz csepp? Nekem általában első első 2nap barna..aztan 2-3 nap vér...utana a végén megint 2-3 nap barna.. :/
Nekem atlag négy nap szokott lenni az egész.
Az első enyhébb, a második erős, aztán megint enyhe nap(ok).
De már az első nap is hirtelen nagy mennyiséggel jön meg.
Előtte roviddel gorcsokkel.
Ma majd meglátjuk.
Elkezdtem ma inni a vénusz cseppet, ha már megvettem, kíváncsi leszek.
Jah a másik meg az..ha lesz fogadott orvosom,de nem lesz ott a szülésnél,mert elmegy nyaralni ahogy mondtad akk nem kap egy ftot sem. Ilyen egyszerű xD
Nekem kb 3 nap mire erős verzesem szokott lenni.
De persze ertem mit mondassz.
Tudom..bár ha osszejott nekünk,akkor decemberi baba lesz,ne menjen el nyaralni xD
Előtte 1et2 órával jön a görcs. És a megjoves nem fokozatos, hanem durr bele.
Maya, értjük :D
Az en telom is mindig okosabb akar lenni :P
En az ugyeletesnel szultem anno.
Aki ráadásul no volt :D
Teljesen meg voltam vele elégedve.
Itt felénk inkább a szülésznőt szeretik, aki végig ott van veled.
Van ismerősöm, aki amikor szólt neki hogy úton vannak a kórházba a saját gyereke szzlibapi bulijat hayta ott a szülés miatt.
Mert mi van, ha a dokid éppen nyaral...
Nem fog csak miattaf hazarepulni :/
Akkor már 7 nap telik el a tesztelés és között.
Csutortokon ha csinálok még egy tesztet annak már erosebbnek kene lennie?
Bár ugye ez nyilván mindenkinek más :) gondolom
És mindig szokott lenni mensi előtt gorcsod? Érdekes mert nekem sosem...csak a mensi vérzés erős napjan faj a hasam,meg nekem mindig a barnazassal jelezte,és úgy erősödött folyamatosan.
Éjjel 10 körül volt egy csepp piros, most meg pici barna, szóval sztem meg fog jönni, bár sem megjovos érzés sem görcs nincs.
Ajj ez a telefon....szoval fontos hogy akinel szülök,azt amennyire már ismerem,és ne egy vad idegen legyen.
Viszont nekem fontos h akineakinel szülok azt már amennyire ismerem és ne egy vad idegen legyen.
50 nel többet en sem adnék.
Bár én még nem tudom, hogy felkérem -e a szülésre a dokit akihez járok vagy ügyeletesnél fogok szülni, de az biztos, hogy nem kérdezném meg, hogy mennyiért vállalja. Ha egy doki nagyon pénzéhes akkor fogja mondani magától is. De akihez én járok annál az egyik kismama akivel egyszerre járok vizsgálatokra azt mondta, hogy ő már 2x szült nála, és egyszer sem kérdezte meg, hogy mennyiért vállalja, mert az neki nem fér bele, mert ha megkérdezed és benyög egy 100 ezres értéket és te nem tudod megfizetni akkor cikiben maradsz, így ő annyit adott neki amennyit gondolt (50-et). Ráadásul ez is elég, tekintve, hogy minden hónapban legalább egyszer 10 ezret ott hagy a vizsgálatokon. De a védőnő azt mondta, hogy sok olyan orvos van aki el sem megy úgy, hogy ne mondja meg, hogy mennyit vár, és ezek általában azok akiknél 100 felett kezdődik. Én annyit nem tudnék adni, és nem is akarok, pláne, hogy első baba semmink nincs, és nem is kapunk a családban semmit, mert senkinek nincs olyan korú babája, hogy bármit is tudjon adni, így mindent meg kell venni ami nem kevés pénz.
Jó reggelt! Én ma így: [link]
Nem igazán szimpatikus görbe:) Szerintem (ahogy éreztem) 13.dpo, az oldal szerint 11. A névnapomnál hamarabb viszont nem tesztelek, ha addig nem lenne semmi. Az már a 18. vagy a 20. dpo lesz. A múlt havi 3 pozi teszt után nem merek hamarabb tesztelni.
Egyébként pár napja volt megjövős érzésem, meg szurkálás, mellfájás, de én már nem gondolok mögé semmit. Most a palástfűtea jótékony hatását tesztelem:)
nem biztos, hogy ovukor a legalacsonyabb, lehet egész ciklus első felében végig ugyanolyan alacsony ha nem kapod el pont a leesést ovukor, mint most én:
[link]
ha nem mozogsz közben, akkor igen, én is van, hogy felébredek hajnalban, de rögtön visszaalszok, az olyan kb. mintha fel sem ébredtem volna, legalábbis hő szempontjából.
Akkor van baj, ha mászkálsz vagy nem bírsz visszaaludni.
További ajánlott fórumok: