Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A tejmentes gyümölcsfagyi hogyan készül? Ami krémes és nem vizesnek tűnő fórum

A tejmentes gyümölcsfagyi hogyan készül? Ami krémes és nem vizesnek tűnő (tudásbázis kérdés)


13. globus (válaszként erre: 2. - Jucika33)
2018. jún. 24. 10:25
Tele vannak állománymódosító anyaggal, azokat ne irigyeld.
12. jucika33 (válaszként erre: 9. - Kondygirl)
2018. jún. 24. 10:15
Lehet, hogy így van. A házi fagyigép erre nem alkalmas, mert fél óránál tovább nem is szabad használni, mert átforrósodik, ennyi idő alatt pedig nem lesz belőle fagyi, csak valami folyós kásaszerűség.
11. Nyamitörp (válaszként erre: 9. - Kondygirl)
2018. máj. 1. 22:25

Erre tippeltem volna én is, hogy a fagylaltkészítő gépben keresendő a megoldás. :-)

Lehet, hogy a házi gép is így működik, csak annyi a különbség, hogy azt kisebb mennyiségre tervezték, de tapasztalatom nekem sincs.

10. Nyamitörp (válaszként erre: 8. - Jasmine24)
2018. máj. 1. 22:23
Én is kókusztejszínből készítek itthon fagyit, most is épp fagy egy kis meggyes, de a fórumindító azt írja, hogy növényi tejszín sincs abban a fagyiban.
2018. máj. 1. 18:49
A titok annyi, hogy fagylaltgéppel készül. (Milliós nagyságrendű) Létezik háztartásba készült is, de arról nincs tapasztalatom. Folyamatos kevergetéssel hűti le a főzött keveréket. 4 évig voltam fagylaltcukrász.
2018. máj. 1. 10:43
Kokuszkrem/kokusztej? Szerintem azzal jo lehet!
7. bjudit55 (válaszként erre: 5. - Jucika33)
2018. máj. 1. 10:10

Jobb ha az adalékoktól távol tartod magadat.

A lentebbi tippekhez én hozzátenném a kesudiót is. Kesudió és bármilyen gyümölcs jól működik együtt. Krémesen. :)

6. syria (válaszként erre: 1. - Jucika33)
2018. máj. 1. 09:55
2018. máj. 1. 09:53
Lehet, biztosan működnek. Jó ötletek ezek is. Csak én pont arra lennék kiváncsi, hogy a cukrászdában hogyan csinálják, mert ott nem voltak benne más gyümölcsök, csak víz, cukor, málna, meg gondolom valami adalékanyag. De mi lehet az?
4. Enissa (válaszként erre: 3. - Zarahell)
2018. máj. 1. 09:47
Pont erre gondoltam, vagy a semleges ízű avokádóval, az olyan selymes, krémes, ha turmixolva van.
2018. máj. 1. 09:32
Esetleg banánnal el tudom képzelni.
2018. máj. 1. 08:57
Mostanában lehet kapni jobb fagyizókban és azt mondják, hogy növényi tejszín sincs benne, csak vizes, de mégis krémesnek tűnik az állaga, az íze is, nem az a jégkristályos vacak. De nem árulják el, hogyan készül. A neten csak növényi tejes variációkat találok. Ki tudja a titkot?
2018. máj. 1. 08:55
Tejmentes gyümölcsfagy hogyan készül? Ami krémes és nem vizesnek tűnő.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook