A szerelmet válasszam? (beszélgetés)
Szerintem Te sokkal jobban odavagy az új kapcsolatodért, mint a férfi érted. Ha nagyon szeretne Téged, örült volna, hogy vele élnél, nagyon vágyna rá ! Neki jó ez a laza, hétvégi találkozgatós kapcsolat. Hát, ez nem szerelem !!
A " régi" tudja, hogy van valakid mellette ?
Tusolj le.
Maradj a kapcsolatodban. Pár év múlva a szex sem lesz annyira fontos, de legalább pénzed lesz. Az a legfontosabb. Főleg, hogy a partnered szeret. Az sem utolsó dolog.
Inkább arra hajtanék a helyedben, hogy elvegyen.
Ez az új, ez nem is akar téged.
Szerintem mi nem látunk semmit, nem tudjuk dolgozol-e, milyenek a saját anyagi körülményeid, van-e saját családod /gyereked, stb.
A legtöbb embernek már az luxus lenne, hogy saját lakása van, és azt fenn tudja normálisan tartani.
Én el nem tudom képzelni, hogy ha ez már megvan, akkor valaki egy kocsiért együtt marad valakivel, akivel igazából nem akar. De mindig azt szoktam mondani, hogy van az a pénz... És nem akarlak ezzel megbántani. Mérlegelni kell, kinek mi a fontos, nekem mondjuk nem a pénz lenne, de mindenki más...
A szerelem elmúlik, ez biztos.
Egy "nem hiszem"-ért nem rugnék fel mindent.
:)
Mindig
Kisj-vel értek egyet.
Önállóság kellene neked!
Viszont a mostanival nem ártana őszintének lenni, nem attól félni, hogy elveszíted azt az anyagi pluszt amit ad!
Nem érzed, hogy ez önzőség?
Hogy elveszed tőle a szabadságát? Hogy megfosztod attól, hogy teljesen önmaga legyen?
Nem vagy 20 éves, ez kicsit sok!
Igen, általában nyers vagyok.
És ha egy idő után vele sem lesz a szex tökéletes?
Ha nem fog pénzelni?
Mi lesz ha csúnyán pofára esel?
A jelenlegi mindezt megérdemli?
Szóval a régi pénzel, az új pedig izgatja a fantáziád, de a frászt hozza rád, hogy meg van nő nélkül is..
Tudod 2 szék közül...
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Szerintetek el lehet titkolni egy szerelmet, ha olyan iránt érzed, aki nem a párod?
- A szegénység megöli a szerelmet?
- Nektek van szerelmetek? Írjátok le a neve kezdőbetűjét!
- Férjemnek szerelmet vallott az egyik kolléganője. Mit tegyek?
- Le lehet győzni a szerelmet?