A (remélem) sikersztori (beszélgetés)
ill. bártorításra van szükséged :D
de azt hiszem én is ide fogok jönni,csak legyen is itt vki rajtam kívül :P
Kitartás! Tényleg nehéz megállni,hogy ne egyél többet. Az elején könnyen elcsábul az ember,ha nincs résen :P Az első apróbb eredmények után azonban egyre inkább könnyebb volt kibírni.Olyan jó volt mikor a hét végén ráálltam a mérlegre és kevesebbet mutatott. Sok erő kell az elején.Nagyon bánom már,hogy az utolsót abbahagytam,de most remélem sikerülni fog.
Én most azt csinálom,hogy amikor rámjön,hogy úgy ennék valamit,akkor elolvasok egy sikertörténetet,megnézem a képeket - az mindig erőt ad :) Ha bátorításra van szükségem,gyere ide,majd segítünk :D
Megpróbáltam,de nekem sem sikerült :(
Ha valakit érdekel,akkor írjon nekem és elküldöm
Nem csak kisebb intenzitással csinálod, de hamar belejössz, és tudni fogod, hogy mennyi kell.:)
Igen a kövérebbeknél hamarabb megemelkedik, akkor is 130, aztán egyre edzettebb lesz az ember...:)
Teszkóba kb 2 ezer huf.:)
És ha 130 felé megy,akkor mit csinálsz? Abbahagyod? Vagy másikat kell választani?
Gondolom,hogy ez a súlyfeleslegtől is függ - ha vékonyabb vagy nem emelkedik meg olyan szinten a pulzusszám,mint akiken elég sok a felesleg.
Amúgy biztos érdemes beruházni egy ilyenre,csak kérdés hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni?
Hát igen,csak a lépéseket kell elsajátítani...
Már egyszer próbálkoztam vmi norbi dance aerobikkal - hát mint mondjak,megyűlt a bajom vele :P
Az a lényeg, hogy aerob mozgást kell végezni, egyhangú monoton mozgás, mert úgy van ideje a szervezetnek a zsírt felhasználni.:)
130 pulzus a legalkalmasabb, onnantól kezdve mindegy mit csinálsz, de jobb, ha az egész testeddel végzed a mozgást.
Arra kell vigyázni, hogy 130 pulzus felé nem nagyon menjen, mert az már kadio, és akkor már izmot is bontasz. Van aki vesz pulzusmérő karórát.:)
És hol lehet beszerezni?
Amúgy nekem azért is tetszik,mert alapvetően nagyon szeretek táncolni(de inkább itthon :) )
Hát nem tudom,szerintem egész jó.Arról pedig ne vitatkozzunk tovább,hogy mennyere hatásos/mennyire nem.Valamennyire biztos,mivel kell mozogni :D
Szernitem én ki fogom próbálni.Esetleg úgy,hogy egyik nap torna,másik nap ez.Így nem lesz olyan egyhangú.
Mikor végig a norbisat csináltam,már mindig tudtam előre,hogy most ez a "poén" jön,most meg ez :P
Akkor most nem provokációként,de nem tudnátok belikelni egy oldalt,hogy meg lehessen nézni,hogy mi is az a zumba?
Köszi
Igazad van...
Én csak nem tartottam igazságosnak,hogy hazudtok itt össze vissza.
De ti tudjátok :(..
Végülis szerintem mindegy,hogy milyen formáját választod a mozgásnak -tánc,futás (mondjuk azt én egyelőre biztos nem :P),séta,torna, ZUMBA :D- a lényeg az,hogy mozogj!
Mindenkinek,ami jólesik
Az nem igaz, hogy ennyit meg annyit lefogytatok.
Nem az hogy nem jo a zumba.
A zumba nagyon jo!!!