A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég! (beszélgetés)
Igazából ezeket sosem én erőltettem,de amikor ezekről mesélt az mindig nekem is tetszett!És ha én dobtam fel valamit akkor Ő is mindig lelkes volt!Tehát ezt hiszem a legkevésbé!
Úgy legyen...jöjjön más...csak szivasson meg kevésbé...
Nem a sok tervezgetes elol futamodott meg?
Egyebkent majd talalsz mast.
Én is gondoltam erre,de basszus... ha valami baj történik,akkor miért kell eldobni azt aki szeret és esetleg segíthetné vagy támogathatná az embert?
Az a baj egyébként hogy most okosnak kéne lenni és nemet mondani ha újra próbálkozik...
Csak olyan veszettül szerelmes lettem...
Ennél aljasabb dolgot el sem tudok képzelni. Legyen vér a prucájában, mondja meg, hogy bocsi, de nincs tovább.
Örülj neki. Aki el akar menni, el kell engedni, még ha fáj is. Egyszer majd örülsz neki, hogy így alakult, mert jön helyette egy jobb. Üdv. Zs.
Minden rendben volt tényleg...Szerettük egymást...Neten ismerkedtünk meg de valahogy az első pillanattól éreztem hogy Ő lesz a férjem...
Ő pesti én balatoni vagyok.Szorgalmasan lejött hozzám,találkozgattunk,minden gyönyörű volt!
Aztán pár nappal ezelőtt történt egy haláleset a családjában(nagymama) és B. elmondása szerint összecsaptak a hullámok a feje fölött és most minden összejött aminek nem kéne...
Így tegnap este kaptam egy mailt,hogy neki ez most nem megy ...nem bír ingázni és most nem fér bele neki egy kapcsolat...sok a munka,meghalt a nagyija és ez most sok...Válaszoltam neki,mert nagyon kivoltam...
De én azt gondoltam,hogy ettől többre tart...Kidobott egy nyavalyás ötsoros e-mailben!!!!Sosem aláztak meg még ennyire...
Hozzáteszem hogy odáig volt értem,olyannak imádott mint amilyen vagyok!Közös nyaralást terveztünk és még annyi mindent...
De ennek most mind vége...
Nagyon ki vagyok borulva!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted gyerekes az, ha egy felnőtt ember e-mailben közli valakivel hogyan érez?
- Szuper fogyás egy 06-90-es sms-ért és kb 2500 ft-ért. E-mailben érkezett! Találkoztatok már vele?
- Ha külföldön szabadságomat töltöm, innen felmondhatok a magyar munkahelyemen e-mailben?
- Fényképek átküldése e-mailben
- Ha e-mailben kell elküldenem az önéletrajzomat, akkor mit írjak bele? Csak a legfontosabbakat? Köszönöm előre is a válaszokat!
- Ki tud nekem e-mailben pps-t küldeni? Ha tudsz itt megbeszéljük!