A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F (beszélgetős fórum)
ja! :)))
meg sem néztem, evidensnek vettem hogy ezt egy lány írta ki kérdésként! akkor nem szóltam :))) bocsika
csalódnom kell... a legkézenfekvőbb választ nem írtátok. azért nem válaszolt, mert pasi... :))
hihi
Nem minősítettünk téged, csak vitatkoztunk.
És köszi! :)
-Lehet nem olvasta
-olvasta,de nem tudott rá mit írni
-lebeszélte a pénzt a kártyájáról,ezért nem tud válaszolni
Kicsit később hívd fel.
:-)))
És na nem? Ha csak neked mondta azt, Te meg elhitted? Ki kell dobni, más is megmondta!! ;-DD
Érdekes, minket minősíthettek, de aki a topikot nyitotta azt mi nem. Hááááát... ehhez csak gratulálni tudok. Na léptem, dumáljátok csak tovább, hogy miért nem válaszolhatott... De gondolkozzatok el, ah ez miatt nyit valaki topikot, akkor miért nem válaszolhatnak az sms-ére... :)))) Nem kell ennyire gyerekként viselkedni!!
Szevasztok!!!
Ui: Pen 80 nagyon szép a kislányom, és cuki a neve!! :) A vérfarkasos kép imádni való!!!! :)))
Ez nagyon sajnálatos, de attól ez még a te próblémád, és nem az övé! Ennyi erővel csak ilyen fórumokat nyissunk, hogy kinek rosszabb!
Kezdjem, két rákon vagyok túl, és akkor mivan ezért utáljam a világot, inkább pozitívan kéne hozzáállni a másikhoz!!!!!!!!!
Nem értem, hogy ez hogy jön ide.
Nem a te problémádról volt szó, szegény nem tehet erről.
Nem tudom, mi alapján gondolod, hogy azért, mert te ezeken mentél át (amit sajnálok, hogy meg kellett élned), jogod van mások lelkébe gázolni bármiért is.
Nekem nincs jogom véleményt alkotni, bezzeg nektek van, ugye???!!! Nevetséges!!!
Ne haragudj, kétszer majdnem belehalni egy szülésbe, és két szülőt is elveszíteni .... azért lássuk be, nagyobb fájdalom, mint egy nem megválaszolt sms!!!!!
Oké.
Én nem nyitnék, stimmel.
De ő más. Joga van ilyen miatt topikot nyitni? Igen.
Jogunk van írni ide? Igen.
Jogunk van megbántani őt, belegázolni a lelkébe, kinevetni a problémáját? Nincs.
Szerintem.
Én azt írtam, hogy ha ő átment volna komoly dolgokon, akkor nem ez lenne a legnagyobb gondja, hogy miért nem válaszoltak az sms-emre?
Nem köszörültem rajta a nyelvem, hanem idióta dolog ez az egész téma!!!
De.
Viszont ilyen miatt nem nyit az ember külön topicot :)
Gratulálok!!!!
Ha vannak komolyabb problémáid akkor meg elég szánalmas, hogy egy 22 éves srácon köszürölöd a nyelved!!!!!!
xD Sokmindent jelenthet xD
-nincs pénz a telóján
-nincs ideje
-feleslegesnek tartja, h. reagáljon
-mással kufircol
-már nem érdekled
Szerintem nem cinikusak vagyunk, de ne haragudj, vannak ennél sokkal nagyobb problémák is az életben!!
Ha túl lenne komolyabb megrázó dolgokon, tuti nem az lenne a legnagyobb gondja, hogy 1 sms-re nem válaszolnak..
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?