A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F (beszélgetés)
Nem szeretnék semmi rosszat, meg ne is úgy értsd légyszi, de nem gondolod, hogy ehhez a zord kemény világhoz, kicsit érzékeny a lelked?
Senki nem akarta bántani a srácot. Egy hsz alatt felsorolódott az összes eshetőség, innentől kezdve jól érzi magát a jónép.
Szerintem kb ennyi a dolog háttere. És biztos, hogy mindenki boldog, hogy ez a legnagyobb gondja az illetőnek.
"Egész egyszerűen hülyeség ilyenről fórumot indítani. Mégis mit vár a kedves fórumindító? Valaki majd megmondja a tutit"
Ehhez képest van egy pár fórum amit Te indítottál, számomra érdektelen dolgokról, és mégsem mentem oda fikázni, és biztos neked is rosszul esett volna, ha valaki azt teszi!
szerintem szórakozik azon, hogy mit tudott az emberekböl kiváltani :-)
lehet, hogy nem is komoly volt a kérdés :-)
Na, most akkor válaszoltál is a kérdésére.
Szerintem is fel kell hívni aztán kész. Én ilyenből nem csinálok problémát, de tudom, hogy vannak nálam bizonytalanabb, lelkisebb emberek.
:-))
Kutyával, kisgyerekkel jól lehet csajozni.
vagy csak simán nem akart válaszolni :DDD
és hol van amúgy a fórumindító?:D
:D
Lehet...én is voltam(igaz sem volt:D), de soha nem a világhálón kerestem választ a magánéleti problémáimra:D:D:D
Nem az a gond, hogy akárki lenézné a problémáját.
Egész egyszerűen hülyeség ilyenről fórumot indítani. Mégis mit vár a kedves fórumindító? Valaki majd megmondja a tutit, hogy miért nem válaszolt az sms-re a párja? Nem is értem, de komolyan. Mi jöhet számításba? Millió a ehetőség.
-nem kapta meg
-megkapta, de nem vette észre
-észrevette ugyan, de nincs pénz a telóján
-észrevette, de nincs ideje válaszolni, vagy nem olyan a helyzet. Ha valakivel vagyok én sem állok le sms-t pötyögni
-észrevette, de nem tud mit írni, főleg, ha nem is volt benne kérdés
-stb
HÍVJA FEL ÉS KÉSZ!!
Lehet, hogy az illető ugyanaz, aki tegnap aggódott? :)
Fórum - Miért nem válaszolnak rögtön?
Ezért írtam a jobb esetben-t:P:P:P
Tényleg sosem, de feltételezzük:D
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?