A nyárra "kocka-hasat" szeretnék! Adjatok tippeket, mit csináljak, hogy elérjem amit szeretnék.... (tudásbázis)
Ja és Mimmónak teljesen igaza van!A kardióval leégetni a zsít és akkor látszik majd az egyébként minden embernél anatómiailag is ott szerepló hasizom bordázat vagy kockahas amire vágysz!!
Ha már ennyi nő kérdezi elárulod
van -e "kappanhájad"??::))
Hasprés:Hanyatfekvés ,kar tarkóratartásban,láb felhúzva talp a talajon támaszban.Gyakorlat :1./Törzs emelése kb 45 fokos szögig. 2./törzs engedése vissza a talajra
Lábemelés:Hanyatfekvés kar csípő alatt támaszban ':/Páros láb emelés talajról függőleges helyzetne 2./Lábengedés talajra
Csak azért írtam én ,mert talán szaknyelven jobban vizualizálható:)
Inkább sok kardió meg egészséges táplálkozás. ;)
Nem tudom mennyi zsír van a hasadon, de akkor lesz kockás, ha majdnem mind eltűnik.
Olyan sport kell, amitől jól felmegy a pulzusod: futás, gyors gyaloglás (emelkedőn futópadon), (szoba)bicaj, ellipszis gép, taposó gép. Ha eddig nem csináltad, heti 3-szor 20-25 perccel kezdd, aztán növeld úgy 45-50 percre.
A kajálás: kenyérfélékből teljes kiőrlésű, este már minimális szénhidrát. Sok zöldség, fehérje, meg sok víz. Kb. ennyi.
Ha könnyen fogysz hasról, szerencséd van, ha nem akkor sajnos előbb fogynak le a végtagjaid...
Hasizmozhatsz is, bár attól csak vastagabb lesz az izom. De anélkül is kockás lesz, mert alapból az, csak nem látszik. ;)
Sziasztok!
egy héten háromszor edzek, főleg hasra, elég sokat,
még csak 2 hónapja kezdtem, de még nem látok sok eredményt :(
adjatok tippeket, léciii
előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Nem tudom, hogy mit csináljak..légyszíves segítsetek, adjatok tanácsot..
- Van valaki, aki tartozik nekem, de erről nem készült papír. Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak?
- Olyan mélyen alszom, hogy semmire sem kelek fel. Adjatok tippeket
- Védekezés a malária ellen. Légyszi adjatok tippeket!
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác