A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Hétvégi kaják: anyum csinál valami családi ebédet!!! Dina emlékszel mikor tavaly már ott tartottunk, hogy elmegyunk otthonrol ha nem fejezik be ezt a balhét? Na, most ugy tűnik végre 2 év után pont kerül a végére....Lassan, de biztosan ismét felveszik az együttélés fonalát...Elhiszem, hogy nem könnyű nekik, de akkor is!!! 40 éve házasok!!!!
NA, és fogalmam sincs mi lesz a kaja. Én mindenesetre csinálok meggyes-fahéjas muffint,.
Vasárnap-hétfő: gulyás leves.
Kedd-szerda: sült karaj, főtt krumpli, meggy mártás.
Ja, anyáknapjára pedig megcsinálom az itt beszerzett sütés nélküli babapiskótás alamtortát. Csajok ez k..va finom, és kb 20 perc alatt kész. Ls kb. egy óra alatt el is fogy:DDD
mekkora pangás van!!
Uramnak kész lett az öltönye, délután hozom el!!! Már csak övet kell neki venni.
Este megyünk az éttermet megbeszélni.
Csajok, a gyűrű árakon kiakadtam rendesen. 35 000 alatt nem nagyon van ami normális!!!! És van, ahol 1 g 15000 Ft!!!!! Szerintetek???? Egy havi fizetés a két gyűrű!!!!
De a méretemet legalabb már tudom. Mármint gyűrűben. 52-es.
Az étterem után elvileg még ezt is megyunk nézni. Ezt tényleg sok helyen kell megnézni, mert szerintem több ezer forint eltérés is lehet.
Milyen csajodat, te kis leszbosz?:)
Amúgy igen, el kell végeznem, be kellett vállalnom, mikor felvettek. Ez 3 éve volt, tavalyra kellett volna meglennie. Ez van.
Köszönöm szépen neked is.
Milyen ünneplést? Fűnyírás. Pedig akár borozhatnánk is, ugyebár:) Nem jössz?
Bocsi, hogy most kijött az állat, de ez a rohadt kivonat is mi a picsának kell? 33 éve örizgeti nekem anyu, de minek????
Kaptam szép uj A4-es szines papirt.
Sziasztok!!!
Dina Boldog szülinapot neked!!!! Nemsokára pont egy éve hogy megismertelek személyesen:))
És milyen ünneplést csapsz otthon?
Így igaz, ez nálunk is így van.
Én már lenyírtam a fele füvet, most fel kellett jönnöm, mert a gyerek meg akar halni a pólóban. Ujjatlant kellett keresni és rövidgatyát:)
Ma azt írta ki a hűtőre nekem egy a4-es lapra, hogy boldog szülnapot édesem, 5 évet nyugodtan letagadhatnál.
Megírtam neki e-mailben, hogy oké, köszi a bókot, jól esett, de ezek szerint úgy nézek ki, mint 5 éve, mikor még csak 30 voltam, de 100 kiló:)
Visszaírta, hogy írja itt nekem a szépeket, én meg cikizem. De azt mondta, én mindig szép leszek, 90 évesen is:) Na, azt azért megnézném. Már így is a nadrágomba tűröm, mi lesz még 90 évesen? Rálépek? Vagy rátolom a tolókocsit. Na, az nagy szám lenne.
ezeket össze kéne kötni, az én uram is azt mondja, bár neki nem látszik, mert szőkésbarna.
Amúgy az enyém másféllel fiatalabb. Feladtam az elveimet. Az mondtam, legyen nálam idősebb, magasabb, és tudjon táncolni. Ebből két elvet feladtam:) De már tanítgatom
Ja, persze. Az ősz hajszálaimmal?
Amúgy én olyan 28-nál megálltam lelkileg. Mindig elcsodálkozom, hogy már ennyi vagyok.
Köszi-köszi-köszi.
Ezt énekeltem amúgy többször a gyerekeknek, mikor még gyerekműsorokat is csináltam a zenekarral:)
Mondhatnám József Attilásan, hogy "32 éves lettem én", de ez sajnos nem igaz, mert 35:)
Sziasztok csajok.
Ma otthon vagyok.
Megleptem magam, szülinapozok, ennek örömére takarítás, stb.
Néha majd benézek
Apa ugyanezt mondta, hogy ha akarom, bevesszük:)
Fúúúúj
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!