A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Székelykáposztát dögivel lehet enni norbinál akár éjfélkor is (na persze kenyér nélkül)
Kipróbáltam, beválik
sziasztok!!!
Meló van ezerrel, de néha bekukk...
Jó reggelt csajszik.
Hát, mától én is jegyzőkönyveket írok.
Két ülésem van, kétszer kb 3 óra, ez olyan 2 hétig fog tartani. Szó szerinti ugyebár...
Helyzet nálatok?
Udv mindenkinek!!!
Na, elmenybeszámolót holnap, okés? Bent lesz idom:)))
Mai napom: regel felkeltem, megcsináltam a majonázes kukorit. Mert ebéd: rentott cukkini meg rántott sajt.
Utána kitakaritottam a lakást, a fürdőt, a kocsit!!! Aztán megfőztem. Aztán elvittüka kutyát sétálni (kb 2 óra volt). Aztán hazajöttem, locsoltam egy csomót. Aztán kicsit gazoltam.
5 Ft-os kérdés: uram ekozben mit csinált?? IGEN!!! JÁTSZOTT!!!!!
Nem is az a gond, hogy fel van tűzve, az nem áll rosszul:) Hanem hogy még egy vastag hajpánttal hátraszorítottam a frufrumat. Húúú, mint egy hülyegyerek tényleg...
Kati azóta nem jelentkezett, nem tudom mi van vele.
Katiiiiiiiiii!
Gyereeeeeeeeeeeee!
Dehogynem, az uram genya módon titokban, mikor nem láttuk, akkor csinálta.
Be kell valljam, Kati nagyon jól néz ki rajtuk, de rólam csak azt rakom fel, ami hátulról van:)
Szörnyen nézek ki. A hájak rengenek, a hajam fel volt kötve, úgy nézek ki mint egy hülyegyerek. Ja, és citromos sör a kezemben.
Majd letöltetem és felrakom
Nem pizza volt, hanem rántott cukkini:)
Nem tudom, Kati kipihente-e már magát, de gondolom tart majd élménybeszámolót.
Elöljáróban annyit, hogy Katival este feltettük a medencére a tetőt, hajnalban meg arra keltem, hogy k. nagy vihar, rohanok ki, hát a tető félig már lenn van. De úgy szakadt az eső, hogy nem bírtam lemenni visszarakni.
Csajok, Géza halott ember:DDDDD
Frankó volt. Ugy tapadtam a tv-re mint egy pióca:DDD
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!