A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Köszi!
Tényleg érdekes, hogy anyud nem eszik a főztödből... Szerencsére az enyém eszik :) Már egy-két új dologra meg is tanítottam :))) Igaz, hogy az alap dolgokhoz (pl. meddig kell főzni a borsót, stb.) meg én kérek segítséget :)
Dina bekeményít :))
Amúgy tényleg sokat segít ez a fórum, már régen "visszaestem" volna, és zabálnék mindenféle update 4-es, 100-as kaját. (így meg csak ritkán teszem :) )
Igaz, hogy én még annyira nem érzem az eredményt (majd holnap kiderül), de legalább nem híztam :))
Lányok!
Olyan érzésem van napok óta, mintha gyerek mozogna a hasamban:)
Előbb mondtam a főnökömnek, azt mondta, biztos jobban érzem a bélmozgásokat most hogy fogytam. Dehát ez nem bélmozgás, könyörgöm.
Idefigyelj csaj!
Ne idegesíts fel, mert átmegyek v-be:)
A 8 kiló nagyon jó 3 hónap alatt, és ne mondd, hogy szevedsz! Éppen azt taglaljuk, milyen jó kajákat lehet kitalálni update verzióban. És ráadásul jókat röhögünk a fórumon. Nekem 1 hónap óta ment le az a nyüves 1 kiló, mégse nyavalygok:))) Gondolj a jó kis nyári gyümölcsökre, amiket zsákszámra lehet majd enni büntetlenül, a zöldségekre, paradicsomra, és vágd ki a mérleget:)
Szisztok!
Depresszióa köbön!!! 40 dekával többet mutat az a nyavalyás méérleg, mint a mult héten, pedig tegnap nem is vacsiztam semmit, majd éhen haltam az éjszaka. Szóval szomorúan veszem tudomásul, hogy sz..t se ér a szenvedésem, még a 8 kiló sincs meg 3 hónap alatt...Ilyenkor sajna az jon, hogy elkezdek koplalni...á, fogom és kirúgoma mérleget a francba!!! Testzsírmérő mérleg?? Az enyém kiakadna az első alkalommal!!! Szoval nincs jo kedvem, nem kellett volna engedelmeskedni a mérleg hivo szavának...
Rose!
Miért nem bográcsoztok hét végén, ha jönnek a vendégek? Nagyon jó időt mondanak, én például már múlt hét óta tervezem az igazi update 1-es gulyáslevest bográcsban, tavaly nyár óta nem ettem. Talán egyszer csináltam a gázon, de azóta sem. Közben gazolás, ültetgetés.
A paradicsomos zöldbab... :) Milyen jó is az! :)
Nekem gombapöri volt, mára meg túrós nokedlit tervezek, mivel van még nokedlim.
:-)
én meg pár dekával több vagyok mint tegnap, de még mindig 65 kg alatt. ma felvettem az egyik nadrágomat, sokat számít az a 2 kg minusz is. a héten örülök ha tartani tudom a súlyomat,mivel ma megyünk szüleimhez pár napra...
Jó reggelt a lustáknak:)
Tegnap nálam is kerti munka volt ezerrel, a vacsora gombapöri, bár mire kész lett, mentünk aludni:) Úgyhogy eltettem mára, jobba híján.
Viszont este felfedeztem, hogy újabb 1 kiló ment le - már ideje volt 1 hónapja:)
Az 1 kiló érdekes módon este 8 órakor, talpig melegítőbe öltözve volt 1 kiló, ami reggelre, talpig meztelenül 0 kiló volt. Érti ezt valaki?
Apának erre az volt a válasza, hogy (18-as karika jön) "pedig meg sem tömtelek este":o)))))))))
tiszta hülye vagyok.írni sem tudok.
fordítás csakójok=csajok, a többi elírásért bocsi, kicsit fáradt vagyok
Sziasztok csakójok!CCsak most értem ide.Délelőtt munkahelyi meló ezer, délután kerti munka.Aztán kétféle vacsi készítés, pakolás stb.
Voltak ám történések.
BA-át hagyjuk.Volt szerncsém néhányszor személyesen találkozni vele, hát szégyen vagy nm, elvileg őt kellene sztárolni, végis a cégem reklám arca, de maradok norbinál.A torna dvd-ék egy áron vannak szerintem, tök mindegy hogy kié!!
A vacsi nekem paradicsomos zöldbab virslivel, nagyon fini lett.
Nórika köszi:-)
kész a gombapöri, nekem se a kedvencem a puffasztott rizs lehet hogy üresen eszem én is:-)
Anyuci én se kedvelem Norbit, a könyvei kazettái letölthetők a netről ingyen, és semmilyen termékét nem veszem meg, de így is fogyogatok. bár ma azt hiszem a mennyiség több volt a kelleténél:-)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!