A nemi szerved tisztább lehet, mint a kezed vagy a szád... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A nemi szerved tisztább lehet, mint a kezed vagy a szád...
Jól érted, mindez különösen a férfiak esetében igaz, hiszen Ők megfogják a nemi szervüket. Mi nők nem érintjük a belső nemi szervünket, evvel együtt vagy megmosom, vagy nedvessel, vagy csak bevizezett WC papírral megtörlöm magam. A férfiak viszont szó szerint megfogják a nemi szervüket, és sok esetben a nem tiszta, fertőzést összeszedett nemi szervükkel érintkeznek a társukkal.
Egyébként én mióta létezik nedves törlőkendő azóta használom. Semmi bajom tőle. Igaz van vegyszer benne, ami azért kevesebb, mint az előbb leírt módokon összeszedett gondok, bajok. Ki lehet találni, sőt már kitaláltak vegyszer mentes megoldásokat is.
Az még rendbe lenne, ha egy nőnek mutatkozunk be, no de mi van akkor, ha férfinak kellene?
Az már túl mutatna az minden ízetlenségi kategórián, hogy a pöcsünket egymáshoz dörgöljük.
Rablómazsola? Csibészborsó?
:D:D:D
Én viszek Bradoman soft fertőtlenítőt és saját törölközőt!Ragaszkodom hozzá,hogy mindent fújjon le,mielőtt a fejemhez ér!
Azóta csinálom ezt mióta én is itt kaptam el a zsíros korpát!Több,mint fél évembe és 100 ezrembe került,hogy nem zsírosodik,nem hullik és nem korpásodik.
Akkor természetes,hogy vigyázok!
Tévedés!A korpa egy bakteriális fertőzés!
Ki lehet belőle gyógyulni és el is lehet kapni!!!!
Na ezért járok évente 2 X oda! Pedig a fazon ahogy vágja az én hajam, jóó. De valóban sose láttam hogy az ollót valami " löttyös pohárból " szedte volna ki. Csak ez kevés. A hajcavarók, fésűkből, valóban néha az előző vendég haja még benne van.
És mikor megyek, ÉN MOSOM A HAJAM. Betekerem, kapucni stb óvintézkedés, mert 1 háztömbnyire van tőlünk.
Már átfutott az agyamon, viszek magammal saját fésűt, hajkefét. Ollót azt nem tudok.. Tehát fölös vesszőfutás lenne ha ilyesmit vinnék. Nem beszélve arról, " vérig sértődne ", pedig legalább 15 éve a fodrászom.
További ajánlott fórumok:
- Elégedett vagy a nemi szerved kinézetével? ;)
- Érdekkapcsolat? - Segítsetek tisztábban látni!
- Húsleves leszűrésekor a szűrőmbe, gézlapot szoktam tenni, hogy tisztább legyen a leves. De elfogyott. Mivel helyettesíthetném? (a gézlapot)
- Hangfájlt hogyan lehetne tisztábbá, erősebbé tenni?
- 14 napos léböjt kúra tisztább gondolkodásért
- A tisztább környezetért, egészségünkért!