A multinacionális cégek zsarnokságában dolgozni (beszélgetés)
Ja és tényleg nem számítottam ekkora fogadtatásra.
:-))
Akkor azt tudom elképzelni, hogy valamelyik rosszakarója a fórumról beköphette. Maguktól biztos nem nézték a munkáltatói,főleg, ha idegen nyelven beszélnek.
magyar volt a forum és szakmai igen
Sőt, felkorbácsoltad az óceánhullámokat .:))
A szövegkörnyezet nem utal ugyan rá, de mi a biztosíték arra, hogy nem egy volt dolgozó vagyok. Azzal, hogy emgírtam a gondolataimat egy szabad fórum oldalon azzal nem követtem el bűnt.
Sőt medöbbent, hogy ekkorát szólt és ilyen gyorsan ennyi reakciót és választ indított el. Felkavartam az álló vizet?
Ez milyen nyelvű fórum volt ? Olyan, amit abban a távoli országban beszélnek ? És hogyhogy csak 30 ember járt oda ? Szakmai dolgokról szólt ?
hát először ő se akarta elhinni de kénytelen volt, és nagyon mérges
Ezt nem hiszem el
(nehogy megsértődj, csak nehéz elhinni)
De csak homokoson vagy apró kavicsoson.
De az értelme mást jelent.
egy haverom egy külföldi cégnél titoktartási szerződést irt alá, elmondott egy dolgot egy ismerősének aki irt egy forumra ami nem egy népszerű forum 30fő jár oda magáncélu , a cikkben kb 3 szó szólt arról a dologrol ugy 3oldalból:D
majd felhivták a srácot a távoli országból hogy itt meg ott megjelent ez és ez ugyhogy felejtse el a pénzt, a döbbenettől szohoz se jutott:DDDD
vagy 1500-an dolgoztunk ez idő alatt
A nevedből ítélve szeretnél tengerparton nyaralni, mi ?
Hát nem szívesen hoznám magam "rossz helyzetbe". Tényleg gondolom, hogy sosem lehet tudni, hogy kit mit figyel... :(
Tényleg naiv vagy, ne hari.
ne mond ki csak utalj az italra, érdekel
csak megnézik ki került oda 14éve aki ezidő alatt érettségit szerzett és sulyos balesete volt télen:)
Értem, és valóban jobb , ha nem ír magáról egyértelmű dolgokat, de ez nem a Big Brother, hanem egy internetes szabadidős fórum.
Ugyan ilyen jellegű területi képviselő vagyok én is, csak más fajta italt adok el....
Símán be lehet azonosítani néhány perc alatt, csak rosszkor kell lenni rossz helyen :(
10állnak sorban a helyedre, abból kettő a fönök rokona:)
Ezt nem is értem. Úgy érted, munkaidőben netezgetett ?
Szia,
1. Nem az én gépemről írtam IP cím masz alatt.
2 Nick nevem van van.
3. Végkielégítést kapnék és leki nyuglamat.
4. Az igazság nem fájhat szabadszólás van.
Üdv.
Lws. Napi 10-12 óra a betonkockában kinn a préri közepén. Akkor mehetsz ki enni, inni, pisilni, amikor engednek. Nem számít, hogy mi a végzettséged, csak varrj meg minél többet és fogd be a szád. De még az női öltözőben, fürdőben se vagy biztonságban, mert a "biztonsági főnök", aki már ült börtönben nemi erőszak miatt, bármikor bemegy, megmotoz, túrkál a szekrényedben, a táskádban, az autódban.
sajnos benne van a pakliban...nekem is van egy ismerősöm, ki név, kép nélkül írogatott itt, mégis beazonosították, kirúgták egy mondvacsinált okkal, majd amikor már megvolt a munkaügyisközpontos felvétele is, és a cégtől még kellett volna egy papír, elszólta magát a hr-es csaj, aki mindössze ennyit mondott: látod, hogy hülyeség a netre kiírogatni mindent? mi lett belőle?... persze aztán próbálta faggatni, de szar világot élünk, a csak hallgat mint a sír, félti az állását:(
További ajánlott fórumok: