A mondás szerint "a pénz nem boldogít". Szerintetek? (beszélgetés)
Én nemharagszom.Légy boldog,éld az életed,vigyázz magadra-azaz az egészségedre!
Minden szépet és jót Neked és Szeretteidnek.
Semmi sem nagyobb hatalom a pénznél, csak az egészség és a jókedv. Hogyan adja ki hát az ember a pénzt, ami a kezében van, ha nem kap érte valami bizonyosat, kézzelfoghatót, hanem csak látszatot, reményt, elgondolást, aminek most örvendezik, de nem tudja, hogy lesz-e belőle valami vagy nem.
Ioan Slavici
Ha sok pénzed van ,és egészséged egy csepp sem ,akkor is boldogít?????
Csak sajnálni tudtak ezzel a szemlélettel.
A természet folyvást gondoskodik az emberi boldogság legfőbb eszközeiről. Figyeld meg, mint nő a gabona, mint fakad a bimbó; haladj ziháló tüdővel az eke mögött; olvass, gondolkodj, szeress, mert ezek a dolgok, amik az embert boldoggá teszik.A pénz nem.
Alekszandr Szergejevics Puskin
önmagában a pénz tényleg nem boldogít, de ha nincs elég, meg tudja keseríteni az ember életét.
Párkapcsolatot is tönkre tud tenni,ha a két fél azon veszekszik ki mire költötte a havi kosztpénzt, mert még hó vége előtt elfogy. Vagy jön egy hirtelen nem várt kiadás.
Csak csatlakozni tudnék az előttem szólókhoz!
Volt egy ügyfelem, milliomos, jó fej csóka, egyszer egy őszinte pillanatában bejött a boltba és mondja nekem: "Az ember felkel, eszik, iszik, sz..rik, alszik és közben nincs semmi..."
Szóval a lóvéhoz nem árt némi IQ is, hogy tudd értelmes dolgokra is használni. Ja, és 1 éve kb., nem volt több mint 50 éves meg is halt rákban...
Eszembe jut a témáról egyik kedvenc Született feleségek-idézetem:P
-"A pénz nem boldogít!"
-"Dehogynem!Ez csak egy újabb hazugság,amit a szegényeknek mondunk,hogy ne lázadozzanak..."
Igen,boldogít,engem igen.De önmagában kevés.
Régen azt mondtam erre, hogy de igen, boldoggá tesz! De a nagy lóf...t!
Ami a legfontosabb azt nem lehet megvenni: nem tudok bemenni a boltba és kérni egy nőt örök életre társnak, olyat aki kedves, szeretni képes, és fogadni is tudja, valamint meg is becsülni azt. Minden más egyebet meg lehet venni! Még az egészséget is.
További ajánlott fórumok:
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- Boldogít a pénz?
- Amennyit adsz annyit kapsz! Szerintetek igaz ez a mondás?
- Rá kellett jönnöm az örök igazságra, hogy a pénz nem boldogít.
- Igaz az a mondás miszerint a részeg ember mindig őszinte?
- A mondás szerint, Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget. De mi van Klaudiával? Erre keresem a választ, tudja valaki?