A mondás szerint "a pénz nem boldogít". Szerintetek? (beszélgetés)
Boldogít sajnos és minden téren.
Vígaszt tud nyújtani ha egyedül vagy,önbizalmat tud adni,a fájdalmad is általa tudod csökkenteni,a legjobb nyugatószer mindegyik közt,vele olyan helyekre eljutsz ahova senki mással.
Boldoggá tesz és még meghalni is sokkal könnyebb ha van pénze az illetőnek,hisz megveheti rajta a könnyű halált is.
engem meg marhára bir boldogitani.......
aki meg nem hiszi,járjon utána......
Önmagában nem,de nagyon nagyon sokmindenhez szükség van rá....sajnos hogy így van,de divat azt mondani,hogy ááááá,a pénz nem boldogít!!!
csak a pénz engem sem,viszont nem sok dolog van amihez nincs rá szükség hosszú távon....szóval engem boldogít....
igen, ez jó megfogalmazás.
ha van pénzed, sok minden könnyebben megy az életben.
még a betegségből való gyógyulás lehetősége is nagyobb, mint ha nincsen pénzed
Meg azért van sok pénzük, mert az összes rokonukat kisemmizték. :( Aztán ülnek a halom pénzükön. Épp azért szánalmasak, mert nem visznek úgysem semmit magukkal, ahogy Te is írtad.
Én bezzeg tudnék mit kezdeni a pénzükkel. :))
Igen. A pénz nem boldogit, viszont ha nincs nem tudsz létezni. Azért van sok pénzük, mert nem költenek magukra a nyaralásra...stb.
De batyus halottat még nem láttam, úgy hogy Ők sem fogják magukkal vinni.
Önmagában a pénz birtoklása - gondolom - nem boldogít, de ha az ember meg tudja belőle valósítani az álmait vagy utazgatni tud, olyanra költheti, amivel egy könnyebb, gondtalanabb életet tud magának biztosítani, igenis boldoggá tud tenni a pénz. A hiánya viszont boldogtalanná, megnehezeíti az meber életét.
Viszont ha vki csak kuporgat, harácsol és nem élvezi a pénzét, annak szerintem semmi értelme, biztos nem lesz boldog a sok pénzével. Van olyan ismerősöm - egy lépcsőházban laktunk -, rengeteg pénzük van, van vagy 4-5 lakásuk, de nem mennek soha sehová, nem nyaralank, nem költenek semmire, nagyon igénytelenek. Nem gondolná róluk senki - aki nem tudja -, hogy mennyi pénzük van. Akkor meg minek?
Életem legboldogabb pillanata a lányom születése volt és igazán nem került pénzbe....
A kérdésedre hosszan lehetne írni.Először is kinek mit jelent a boldoság?Ha az élet elfelejtett apró örömeit átéljük ahhoz nem feltétlenül kell a pénz és mégis boldogok vagyunk tőle.De viszont vannak olyan dolgok is és főleg a mai anyagias világban amihez pénz szükséges.
További ajánlott fórumok:
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- Boldogít a pénz?
- Amennyit adsz annyit kapsz! Szerintetek igaz ez a mondás?
- Rá kellett jönnöm az örök igazságra, hogy a pénz nem boldogít.
- Igaz az a mondás miszerint a részeg ember mindig őszinte?
- A mondás szerint, Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget. De mi van Klaudiával? Erre keresem a választ, tudja valaki?