A legidegesítőbb reklám szerintem... (beszélgetés)
Ez jó fórum!
Én ki vagyok akadva a mostani szájvíz reklámtól, mikor robban a pasi szájában a cucc.
Meg attól, hogy Emesét lecserélték erre az"áááá" indiai figurára.
S az a sörreklám is rohadtul idegesít, amelyikben a pasi csúszik az utcán a sört maga elé tartva, mindent magával sodorva, míg oda nem ér a haverjaihoz...borzalmas!!!
Meg "Apa, mikor megyünk, újra Görögországba?"- na, ez kiverte nálam a biztosítékot.
Meg a világ legfinomabb műborsófőzeléke. Sosem csomós. Brrr! Azt etetném meg ebből egy fazékkal, aki kitalálta!!!
az tényleg idegesítő és még a nő hangja is béna.
Dove ? testápoló: lábad behúzod, pulcsit felhúzod...
Na meg vmi kockasajtos? reklám, amiben animációs tehenek ugrálnak és a zenéje... Idegbajt kapok tőle
a Bonux reklám
látod az illat még tart, és a rokonai látogatása is
Old spice-os csávót lerúgnám egy az egyben :)) nem szimpi.
A legújabb szörnyűség pedig (szerintem) a Roppants reklám, de lehet, hogy csak én kapok ideggörcsöt az apuka és a kislány értelmes ábrázatától, miközben falják a pudingot vagy mit.
Sziasztok!
A suzukis reklám végén melyik dalt énekli harmónikázva az öregasszony élmunkás?
Mostanában már minden reklám borzalmas. Rakás unalmas vacak. Élükön az "oldszpájszos" nézzapasidra négerrel, meg a főétkezések között tapsikoló nyeszlett lúzerrel. A régi Old Spice reklám, amiben a pasinak krokodil fogja a lábát, az hatalmas volt.
Az Erstés reklám életszerűen:
Te kinél bankolsz?
Közöd? Számlaszámom nem kell?
Amúgy nekem a BB-s reklámban régen jobban bejött Zoltán, mint ez az indiai, akit még szinkronizálni is kell...
A WC-ben lakó kis gusztustalanságok (Domestos reklám asszem) meg nagyon arik, simán lehetne vmi jópofa mesét csinálni belőlük.
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Az év legcukibb reklámja szerintem a Master Good.