A legidegesítőbb reklám szerintem... (beszélgetés)
Régen szerettem a menő manót...
Most viszont kezd rohadtul idegesíteni!!!
Most láttam: "Email, telefon, napló egyben. Az arckrémemtől is ezt várom."
Miért jó egy arckrémmel telefonálni? :)))
Azt, hogy annyi tésztát tud gyúrni az olcsó lisztből, hogy nem muszáj lyukat hagyni a közepén:) - szerintem.
Engem jobbn idegesít, hogy a bor-túrás Aldi reklámban tudNák-ol a vevő...azért erre ügyelhetnének!
Milli mia, az,amelyik az angyalokkal van.
Ezt a baromságot!
És igen !!!! Katica is ott volt !!!!
B+!!!!! Áááááááááááááááááááá :(((((((((((((((
:)))))
Olvasgatok, jókat nevetek....képtelen vagyok sokszor megjegyezni ezeket az agyatlanságokat.
Csak a Negro reklám maradt meg egy ideig, mert nem értettem, mit beszélnek....már azt hittem, süket vagyok:S
Te hogy kéred el a drogériában a losion remove relive preactive típusú testápolót???
Mert szerintem tök mindegy a cég ,de ezt sose lennék képes kérni egy illatszert árusító helyen..és egyébként is ki kérné..ki merné:)
Na igen az ecet...Valszeg visszaesett a Calgon forgalom:D:D
Én is ecetet használok, és a mosógépszerelő ajánlásával:D:D
Egyszer jött egy kisebb javításra, mondtam neki, hogy nézze már meg a fűtőszálat.Majdnem dobtam egy hátast.Mondtam neki, hogy a Calgon cég belőlem él, de csak nevetett.Akkor mondta, hogy sz@rt se ér:(
Azóta n is ecetet használok;)
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Az év legcukibb reklámja szerintem a Master Good.