A legidegesítőbb reklám szerintem... (beszélgetés)
Ákos és a tanyasi csirkéi
Jaj!
Hallanád, hogy énekli a lányom! 🤣
Kedvence!
És mi a fenéért jön ide vacakokat árulni egy földönkívüli?
Legalább annyira logikus, mint az a reklám,hogy ha a hormonok hiánya miatt hullik a haja, használjon koffeines sampont.
Sudocrem
Amikor a kis 2 éveske mondja a pocaklakónak hogy szerencsés..
Egyetlen kicsi gyereket nem érdekli hogy a baba sejhaja mivel lesz kenve... 😡 De még engem sem...
XXXL LUTZ .....leültetném aki kitalálta ,és éjjel nappal nézetném vele...
Amúgy is egy rakat sz...r az egész áruház..sokak szerint 1 év és bezár..senki nem vásárol ott olyan drága
alza.huuu :(
Ha csak a reklámjuk lenne idegesítő! Családi ajándékozás keretében rendelt tőlük karácsonyra valaki egy zöldségaprítót. Mi érkezett helyette? Nem találnátok ki, ezért elárulom: két csomag, kisgyerekeknek való játékkártya. OK, végül is nem dől össze a világ, emberek dolgoznak ott is, hibázhatnak. DE: az első reklamációra a fülük botját se mozdították. Ebbe jól belejöttek, mert a 2. reklamáció is hidegen hagyta őket. A 3.-nál még nekik állt feljebb! Eredmény a bosszankodáson túl: nem kapott ajándékot az egyik fiam, a másik meg mehet a központjukba visszavinni a kéretlen cuccot.
Igen, az tényleg olyan aranyos, kisgyerekesen nagyon fonnntosat hangsúlyozó.
Van mostanában valami autóreklám,de a név inkább rovarirtóra emlékeztet, és az egészet nem értem. Ha ezértazért nem, akkor miért?
Mi a fenét miért???
most volt, amitől frászt kapok:
A Zombi szerű szőke nő ? álmatagon szavalja hogy Párizsba tegnap beszökött az ősz ... 24,hu reklámja
iszonyat.
Kinder Joy Minions kontra Bicikliztem, bicikliztem
Első - ajaj! Negatív.
Második - meg tudnám zabálni azt a fürtös hajú fiút, ahogy mondja: lehorrrzsoltam...
Lehet, hogy most tanulta meg az "r" hangot. :)
Gyógypuszit is nyomnék a buksijára.
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Az év legcukibb reklámja szerintem a Master Good.