A lányom (14) vetetett velem egy puzzle-t a legjobb... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Micsoda???
Èvekig finanszìroztam a lányom barátnőjènek az ajándèkait. Idèn valamièrt nem vették (vetettek) egymásnak,de csak egy szavába kerül!
Azt írtam, hogy a gyerek vetetett velem egy másik gyereknek ajándékot.
Mivel az ő ajándéka, ő adja, nem én, kifizetettem vele.
Erről szól a vallomás.
Láthatóan nem ment át, ha a puzzle az, amin fennakadt a hozzászóló.
Ilyenkor igen, külön kasszán vagyunk.
Ha felnőtt lesz, önálló keresettel, de itt lakik, igen, úgy tervezem, hogy valamiennyivel szálljon be.
Szerintem ezek lépések az önállóság felé.
Az más kérdés, hogy ha tudok venni neki autót vagy lakást, vagy bele tudok szállni, azt megteszem. De érezze a mindennapok súlyát.
Én megértelek. Ez amolyan más farkával verem a csallánt. Ha a lányod meg akarja ajándékozni a barátnőjét, tegye azt a zsebpénzéből, ne a te pézedből nagyvonalúskodjon. És itt nem az összeg nagyságáról van szó hanem arról, neked mi közöd az ő barátnőjéhez?
Emelett szép gesztus a részéről, hogy gondolt rá!
Látom, nem ment át.
Vettem egy puzzle-t simán. Mert a gyereknek az tetszett.
Meg egy másikat, amit ő akar ajándékba adni. Azt megbeszéltük, hogy kifizeti, mert az az ő ajándéka nem az enyém.
Meg van az agyad buggyanva?
Ráment a bejgli, vagy mi a baj, hogy boldogtalan karácsonyt kívánsz bárkinek is?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb székletfogó gyümölcs? Akárhogy próbálkozok nem akarja a kislányom meginni a gyógyszert!
- Szerintetek melyik a legjobb betét? A lányom abba a korba lépett és felakarok készülni, ha váratlanul éri, legyen kéznél.
- 1000 darabos puzzle-t hány évesnek érdemes adni?
- Óriás puzzle-t keresek! Esetleg van valakinek ilyenje, vagy láttatok valahol?
- Nekem van a világon a legjobb lányom!
- Tudtok olyan oldalakat vagy olyan programot, ahová ha feltöltöm a képet, nyomtatható puzzle-t készít belőle?