A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású? (tudásbázis)
Köszi a kefír gombára a választ.Csinálom a kefírt, a családban a fiam és a férjemnek izlik.Nem gyógyhatásért csak úgy.Nekem kristálygombára lenne szükségem a gyógyító hatása miatt.Már kaptam is egy felajánlást remélem összejön.Annyi féle gomba van és azért voltam bizonytalan hogy mit is kaptam,de megnéztem a képet a neten és rájöttem hogy kefírgombát kaptam.
üdv,mindenkinek pihentető délutánt kívánok.
Sziasztok.Látom csak mindenki igérget de egy válasz sem érkezik a kérdésemre.
Azért köszönöm ha egyáltalán valaki elolvasta még akkor is ha eredménytelen volt a kérésem.
Mindenkinek szebb napot.
Sziasztok!én nagyon szívesen adok ingyen kristálygombát.Egy feltételem van:gyere el érte.
Várom leveleiteket.
Sziasztok!
Egy közeli ismerősömet panaszai alapján sokáig félrekezelték, de mint kiderült vastagbélrákja van. Már az orvosok lemondtak róla, szerintetek ez segíthetne még rajta? És hol lehet beszerezni? Ára?
Engem érdekelne!
Viszont elég messze lakunk egymástól...
Priviben meg tudod írni milyen úton-módon-áron tudok hozzájutni?
Köszi!
Azt hiszem van egy kis félreértés a megnevezést illetően, ami nem csoda, hiszen nagyon sok helyen keverik a gombákat.
Szóval van két tejalapú, kaukázusi ill. tibeti
van egy vízalapú, aminek a neve a japán kristálygomba.
Kaukázusi kristálygomba nincs, attól függetlenül, hogy ihatják ott is.
Aki fényképeket is szeretne a beazonosításhoz, annak ajánlom ezt az oldalt:
Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.
Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasek már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is. A beteg-gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti női betegségeknél.
Felhasználási lehetőségek: Idegbetegségek, belső daganatok, izületi gyulladás, szívinfarktus, epe-, máj-, vese, fertőző májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák, stb.
Adagolás:
Idegekre, gyomorfekélyre, asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás: napi 1 liter (2-3 hónap múlva gyógyul);
Súlyos esetben : napi 2 liter;
Kiütések, ekcémák: naponta 0.5 liter, külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni, ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni. 2-4 hét alatt a makacs kiütések is eltűnnek;
Vese-, hólyag-, epebetegségek: naponta 1 liter. 2-6 hónap alatt gyógyul.
A LEGFONTOSABB!!! : A KRISTÁLYGOMBA MEGAKADÁLYOZZA A TÁPLÁLÉK ROTHADÁSÁT A BELEKBEN, EZÁLTAL GYÓGYÍT ÉS ÉLETHOSSZABBÍTÓ HATÁSA VAN. A KRISTÁLYGOMBÁT NAPONTA KELL INNI, NEM ZAVARJA AZ EMÉSZTÉST, MERT GYORSAN FELSZÍVÓDVA A VÉRBE JUT. KOMOLY, HOSSZANTARTÓ BETEGSÉGEKNÉL BŐSÉGESEN SZÜKSÉGES KRISTÁLYGOMBÁT INNI REGGEL, DÉLBEN, ESTE FÉL-FÉL LITERT.
Elkészítés: FIGYELEM!!! A gomba fémmel nem érintkezhet!!!
széles szájú (nem fém) lezárható edényt, vagy üveget használjunk. 6 evőkanálnyi (műanyag kanál) kristálygombát szitába téve, meleg (nem forró) vízzel lemossuk, 10-15 dkg cukrot (javasolt a 15dkg) 1 db száraz fügét, vagy 6-8 szem mazsolát és fél, jól megmosott citromot teszünk bele. 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkeverjük, szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük és minden nap újra megkeverjük (javasolt naponta 2-szer keverni). Érlelés után leszűrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk.
Ügyeljünk arra, hogy a gomba fémmel ne érintkezzen semmilyen körülmények között!!! Javasolt az üveg illetve tárolóedény folpack-al, celofánnal történő lezárása.
A kristálygombát langyos folyóvíz alatt szűrőben alaposan kimossuk és a fentiekben megadott módon újra felhasználjuk. A gomba gyorsan szaporodik, nehéz hozzájutni, ezért a szemétbe dobás helyett a felesleget jobb tovább adni. A belőle készült ital a hűtőben néhány napig eláll.
Fogyasztása hűtve ajánlott. Előfordulhat, hogy elkészítés során kissé pezsgős lesz az ital. Ez teljesen természetes.
A kész italnak a bodzaüdítőre hasonlító íze lesz.
Tapasztalatok (amióta fogyasztom 2004.szeptember):
- jobb közérzet;
- rendeződött emésztés;
- több energia;
- ellenállóbb immunrendszer;
- jobb alvás.
További ajánlott fórumok:
- Japán Kristálygomba
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- Fogyassza valaki a kaukázusi kefirgombát?Mik a tapasztalatok?
- Pécsett vagy környékén van valakinek felesleges kristálygombája?
- Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek I.
- Amerikában hol lehet hozzájutni, a gyógyító kristálygombához?