A Jóisten akárhova tegye ezt az újmódi kupakot, most... (beszélgetés)
Nem vagyok egy hülyegyerek, de az életben nem jöttem volna rá. Volt már, hogy mérgemben én is letéptem főleg mikor öntéskor bele lötyögtettem a folyadékot.
Első lépés, letekered a kupakot.
Második lépés, a letekert kupakot áthúzod azon a vékony műanyagon lifegő szálon az ellentétes oldalra.
Harmadik lépés, amikor ittál, vagy töltöttél belőle, visszahúzod.
Negyedik lépés visszatekered. Nem ördöngös, remélem érthető.
Nekem van de anélkül is látni. Annyi, hogy a kis karikát megtekeri és áthajtja az üveg nyakán, így a kupak sima oldala lesz elöl, csak épp nem minden kupak ilyen, pl. ami itt van előttem az asztalon vizes üveg azon se, meg a tejen se :P
Nem kell belépni, nekem sincs "isnstám.
a megnézéshez be kellene lépnem az Instagram oldalra.
Ahhoz én már öreg vagyok.
Face-m sincsen..-)))
Majd keresek videót, mit okoz a környezetben, főleg a tengerek, óceánok élővilágában.
Addig is egy videó, hogyan kell használni, mi a trükkje.
[link]
Talán el kéne gondolkodni a gyártóknak a csatos üvegek újra alkalmazásán és nem a műanyag+kupak mindenféle variációján.
Én sem. Lecsavarom, simán letépem. Ha nem tépem le, nehezebb visszazárni, de nem lehetetlen.
megértek mindenkit akinek ez a kupak szenvedést okoz.
a madarakat is.
De én úgy tudom, hogy azért vezették beee, hogy a kupak visszakerüljön a üveggel együtt.
Jaaa. Jó volt, nevettem rajta sokat :D
Képzeld el, hogy elcsöröszkélek a boltba biciklivel, gyalog, egy zsák flakonnal. Gondolom, megejtem visszaváltás után a bevásárlást. Aztán ki lesz írva, hogy "technikai okból nem működik"... akkor kihajítom az egészet, vagy hazakolbászolok a zsákkal biciklivel, gyalog. Mert a boltba nem viszem, az héccent.
Nem, kupak nélkül is vissza vette.
Levágom és kész."
Ezért! Amúgy humor
Az új automaták nézik, van-e kupak?
Ezt a madarak védelmére találták ki, sok madár elpusztult, mert a nyakára szorult, vagy a csőre közé akadt
Engem alapban nem zavarna, de azt tapasztaltam, hogy azóta nehezebb visszacsavarni.
Ha út közben vagyok és fél literes üvegből iszok, akkor én is szoktam szentségelni, mert nem szeretem, mikor az orromhoz kerül a kupak.
Kézzel letépni elég nehéz.
Jah! Meg a visszaváltásával, mert jó, ha találok majd 25km-es körzetben egy visszaváltót.
Az imént takarítottam a hűtőt, mert nem figyeltem eléggé a visszazáráskor és a víz elöntötte a polcot.
Nekem a palack visszazárásával vannak gondjaim.:/
Ezt értem de vannak akiknek nem mozog rendesen a kezük, anyukámnak se, meg a kicsik szal ez nem könnyen kezelhető így, nekem se mind.
:D Hát ja. Elvileg kevésbé szemetel, nem tudom a gyerekek sulijában is voltak kupak gyűjtések boldogan vitték. Mi is a műanyagot gyűjtjük el szokta vinni a párom de ez, a kisgyerek a nyakába önti, még a kisüveges amit egyből megiszunk oké, de amit többször visszazárunk háttö.
Sőt, annak is örülök,hogy vissza lehet váltani a palackokat.
Na, engem meg egyáltalán nem zavar.
Jobban idegesített, mikor leesett, és az asztal alól kellett kikotorni.
[link]
A bálnákra és az öko lábnyomodra nem fondolsz?
Dédunokáid kidzáradt tófenéken fognak Cóláért kutatni
Hidd el sokan szentségelnek otthon😊
Mondjuk egy előnye van,, sokszor kettőt fordultam aztán már kerstem a kupakot.
Engem már csak a tejnél zavar.
Gondolom azért találták ki, hogy ne vesszen el, ne szórják szét, ilyesmi.
Nekem mondjuk nincs energiám ezen bosszankodni. Minek? Levágom és kész.
Mert éppen azért találták ki, hogy ne vágjuk le? Rám úgy néznek, mint a baltás gyilkosra ha amit leírtam, kimondanám pár ember előtt. :=(
Műszerész csipőfogó
[link]
kéznél és levágom
De régen elég volt csak letekerni és ihattál problem nélkül.
Én minden nap anyázok amikor inni akarok.
Én nem értem ezt a kupak problémát. Mármint, hogy miért ekkora gond ez. Kinyitom, levágom, utána öntök.