A honi férj ... (beszélgetés)
Miért én szeretem. Te nem? Kutyás vagy kízárólag?
Olyan édesen tudnak dorombólni, de önállóak is.
Nekem volt több fekete is. - nálam úgy néz ki, ami álatt az fekete szőrű. Ez is valmi jel??? :O ;)
Csak itthon lehet végre kutyám, aztán kint kényszer macskásból lettem cicabarát. ;)
Kettő az egyben, amúgy eddig is jöttek franciák, meg francia ajkú belgák meg a szállódába, és még dolgoznak is.
Kérdés itthon mennyivel lesz és mennyi idő után több időm. mert 8-tól 5-ig minimum munka és akkor volt idő minden íródai plusz munkára. Ja meg a bele tanulás. De idővel tényleg előb és többet szociális időben szadulók. Csak a munkavacsora kérdés, még kérdés azaz két esélyes (van egy bevált lány, de ha főnökségtől jönnek ... - nem én leszek a munkavacsorás. - gondolodj(ak)! :S
Elöszőr is kösz annak aki azt mondta miért nem a szakmámban dolgozom!
Egy órán belül elküldjem újra complet jelentkezésem a három hónapja nem válaszoló cégekhez. Jött pár nyílvávaló baromság közt, egy kérdés, hogy én, én vagyok-e. Kiderület egy exfőnököm most Budapesti központal közép, kelet-közép és kelet-euróapi főnöké lépett elő.
Ha tetszik akkor felvesz, - de jó, előbb vesznek fel mint tesztelnek le :D. Azt mondta én probáljam ki nekem bejön-e, mert neki már nagyon kell(ene) egy olyan ember amilyen én vagyok! :O
Ma teázom az ex- és lehendő főnökömmel. Újra neki dolgoznék közvetlenül alatta mint ügyfélmenedzser. Üröm az örömben, hogy pont azért kellek én, mert rajtam kívül két ember tudd még magyarul a cégnél: egy titkárnő és egy ügyintéző. A főnök meg a legjobb pasi lenne a világon, masculin meg minden (de komolyan), de meleg mint a termokoksz. - igen, Örkényt is olvastatott velem nagyi, itthonról csak könyvet kértünk. (Nem tudom hogya német részek miatt-e? - Örkény több részt csak németül írt bele az egypercesekbe, vannak állítólag újabb kiadások *-ozva fordítással.)
...
No visszaolvasok, mi történ mióta itt jártam.
Mondjuk ha a mikor szexeltel utoljara forumra gondolsz, abban a topikban 90%ban csak a hazugsag es a hulyules megy, nem hiszem, hogy beirja valaki a tenyleges "adatokat", en legalabbis ugy vagyok vele, hogy a 2 (vagy tobb) szexelore vonatkozik, hogy mikor volt utoljara, es nem fogjak 100ezer ember orrara kotni. Vagy hulyeskedes szintjen.
Sokkal tobb ember szexel, mint amennyi odairja, hogy mikor szexelt es ketsegeim vannak afelol is, hogy aki odairta, az miert irta oda? Talan mert nem volt semmi?:)))
Á, pont akartalak keresni!
Mi vlt? Írja? Megnézem!!
Paris! Miért küldtél nekem fekete macskát?
Ezt érdemlem?