A folyamatos elutasítás pszichés hatásai (beszélgetés)
Mi a véleményetek erről a cikkről?
"A három alappillér
1,Életstílus - meghatározza a nőid minőségét
Az életstílusod tartalmazza minden hobbidat, szociális köröket, ahol mozogsz, érdeklődést, hogy nézel ki, mennyi pénzed, milyen stílusod van.
Természetesen csóró rockerként soha nem fogsz kifutómodellekkel randizni - ami nem zárja ki, hogy a saját stílusú, azonos érdeklődési körű nők közül a legjobbat megszerezd. Tehát ez a pont meghatározza, hogy milyen nők között mozogsz.
A “gamed” nagyon keveset fog ezen befolyásolni. Ha jobb nőket akarsz szerezni: járj jobb ruhákban, keress többet, járj többet olyan társaságba, ahol olyan nők vannak, akikre te pályázol.
Időről időre felmerül egy-egy “de nekem nincs is jó külsőm, és nincs is pénzem, mégis felszedtem azt a gyönyörű nőt”. Igen, velem is történt már (egész pontosan kétszer-ugye minőség a mennyiség felett), hogy a pillanat hevében olyan csajt vittem haza, akivel nem éreztem egy szinten magam-komolyan fordítva ne történhetne meg? Azt mondani, hogy azért, mert ezt a módszert használtam súlyos attribúciós hiba. Engem se valami varázsszöveggel szedtek le, egyszerűen adva volt a kényelmes lehetőség.
Ugyanakkor magától értetődően ez nem lesz elég önmagában: ez csak a célterületedet határozza meg, akiknél esélyed van.
Rengeteg jóképű, vagy gazdag srác nem kap nőket. Tény. Akkor jobb rondának és csórónak lenni? Rondának és csórónak lenni adott, A pénzért,és a külsőért melózni kell. Szar ügy: kukázd a World of Warcraftot és irány dolgozni!!
2, Félelmek leküzdése - meghatározza a nőid számát
“A siker 80%-a az,hogy megjelensz” Woody Allen
Aki nem játszik az nem is nyer. Tavaly elég sokat gondolkoztam azon, hogy valóban, egy dolgozó embernek, hogy fér bele az időbeosztásába a nőzés.
Mindenesetre, ha nem érted, hogy miért nincs nőd, és nem szoktál nőkkel beszélgetni, akkor megvan a válaszod. Úgy lesz sok nőd, hogy szerzel sok nőt.
Ezt a későbbi pontban kicsit egyértelműsíteni kell, de három különböző félelmedet mindenképp le kell küzdened:
Megközelítési félelem: a jó öreg Approach Anxiety. Tuti fogok egyszer egy novellát írni arról az érzésről, ahogy elkezdesz menni egy vadidegen gyönyörű nő felé, és közben már látod magad előtt, hogy kinevet, a koktélját az arcodba önti, és elnyomja az orrodon a cigijét, ha megszólítod Őt….legalábbis ezt gondolod.
Elengedhetetlenül fontos, hogy áthidald, az első problémát a nő felszedéséhez-nem ismered. Sokszor kérdezik tőlem, hogy mit lehet ezzel kezdeni - nem lehet vele semmit kezdeni. Nem lesz jobb, úgyhogy jobb, ha kezded megszeretni, és elfogadni, hogy az érzés, ami olyan, mintha szorongatnák a végtagjaid, és a hátadat veri a víz valójában csak adrenalin - egy vegyület, amitől gyorsabban reagálsz, jobban gondolkozol, és ha tudod uralni végtelen előnyt jelent.
Szociális félelem: nem úgy fejezed ki magad, ahogy magadtól tennéd, a félelem, hogy a társaságod elítéli, a mondandódat mindig tesz egy kis önmegkérdőjelezést a mondataid végére. Ha folyamatosan a másik véleményét keresed, nem jut időd a sajátodat kifejezésre juttatni - ráadásul mindenki elkönyvel papucsként. Az is vagy.
Szexuális félelem: félelem az intimségtől, és a szexuális vágyaid kinyilvánításától. Igazából a szociális félelem egy kategóriája - nem juttatod a másik tudomására, hogy mit akarsz, mert félsz az ellenvéleményétől, nem tartod időlegesnek. Pedig valamelyikőtöknek el kell kezdeni, és legtöbbször ő nem fogja. Ő könnyebben védi az egóját azzal, hogy egy puhapöcs vagy, mint hogy te beadd magadnak, hogy ááá nem is akartam igazából.
Ezeknek a félelmeknek a legyőzése egy hosszabb folyamat, része a személyiségfejlődésnek.
3, Kalibráció - meghatározza a hatékonyságodat
“Az egyetlen szabály a kalibráció, minden más csak javaslat”
Minden nő más, ezért nincs is fundamentális megoldás. Mindig az alapján, amit tudsz, róla hozzá kell igazítani a kommunikációdat.
Hogy kezeled,ha viccelődik veled? Mennyire maradsz a témánál, ha szexről beszél? Menyire vagy őszinte vele?
Ezek mind a nőtől függenek.
Volt nálam egy srác pár coaching erejéig, aki mindenkit azonnal benyitott, lelkesen rohant utánuk, majd mindig teljesen élettelenül elmondta ugyanazt a szöveget-természetesen utána mély analízist várt arról, hogy miért nem működik a dolog. Hiába nyitsz többet, ha azt 0 hatékonysággal csinálod.
Amíg nem tudsz, semmit róla kezeld, úgy mintha olyan lenne, mint életed nője, olyan kérdéseket tegyél fel, amikre olyan választ tud adni, amit ő adna - természetesen ez nem fog megtörténni, szóval amint kezdődnek az eltérések, kezdd igazítani hozzá. Ha túl sokat kéne igazítani, hagyd ott-nincs közös dolgotok."
Én is lefekszem inkább.
Holnap már szerintem nem fog élni a regisztrációm.
Sziasztok!
Jól van szép vagy......XDXDXDXDXD
Én is jóképű vagyok......XDXDXDXDXD
Nem vagy szép! Szórakozol velem!
Viszont köszönöm a tanácsokat.
Ha azt várod, hogy folyamatosan itt legyek az megoldható, de nem lesz olcsó.
Igazam lett, hogy nem a külsőd a gond. Egy jóképű fiatal pasit látok a képen. Az eddigi rinyálásod oka a fejedben van belül. Semmi más, mint amit edddig is mondtam: picsogás.
A lányok többsége utálja a hosszú hajat.
A rövid hajat szeretik, a többség a hajnyíró géppel letoltat szereti, de ilyen frizurám nekem nem lesz.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet(ne) folytatni elutasítás után egy barátságot?
- Rokkantsági ellátás elutasítása
- Az elutasítás legvisszataszítóbb módja a "válaszra se...
- Segítség vagy elutasítás?
- Mi a pszichés vonatkozása annak, ha valaki szinte folyamatosan majdnem véresre rágja-kaparja a körömágyát és meg is eszi a bőrt?
- Gyermekvédelmi támogatás elutasítása miatt fellebbeznék. Hogyan írjam meg a levelet?