A folyamatos elutasítás pszichés hatásai (beszélgetés)
Igen csalódtam sok emberben. Azt vettem észre hogy lesz.rnak, ezek után mégis milyen hozzáállást kell tanusítanom?
Az egyik haverom a múltkor viccet csinált ebből. "Te és az emberek. XDXDXD"
Mintha én akartam volna ilyenné válni, a környezeti hatások, tapasztalatok teremtettek ilyenné....
Istenem már megint a sablon baromságok. Te is tudod, sokkal, de sokkal több elvárása van egy jó csajnak.
Miért kell ezeket az üres frázisokat ismételgetni.
Ja, és az általad átlagosnak címzett lánynak minden valószínűség szerint saját magától olyan cakkos és szép formájú a szája, mint amilyen.
Kylie Jenner ugyanakkor eredetileg egy teljesen penge szájú, csak utólag föltöltött ajkú csaj.
Barátságos,kedves, életvidám, hozzám hasonlóan zenei érdeklődésű, azonos zenéket szerető, tudjon támogatni a dolgokban/célokban (nem pénzbeli támogatás),megbízhassak benne.
Hirtelen ennyi, nem tudom ezt pontosan megmondani.
Igen.
Például ne legyen a pasas belülről agyilag és érzelmileg töküres, szociális nyomorék.
Te csalódtál az emberekben, ezért téged nem érdekelnek az emberek.
Ennyire súlyos gondjaid vannak a rövidtávú memóriáddal?
Akkor is ha egy lány csinos, akkor több elvárása van a fiúkkal szemben, mint egy átlagos lánynak.
Ezt azért érted ugye?
Szuper! És milyen LEGYEN?
Csak belső tulajdonságokat, pls.
A másik is ugyanannyira szép, csak előnytelen a frizurája, van rajta kb. 5-8 kg súlyfelesleg (ésszerű diétával pláne az ő korában könnyen leadható), nem tudja, hogyan kell a kamerába belemeredni, hogy jól nézzen ki. A kiszedett szemöldökű Kylie Jenner ezt már kb. 9 éves kora óta gyakorolja, azóta van reflektorfényben. Ja, és az előnytelen megvilágítást még meg sem említettem.
Szóval a másik lány sem átlagos egyáltalán. Csak csekély önismerettel és önbizalomhiánnyal bír. Ennyi.
Ne legyen beképzelt.
Ne legyen r.banc.
Ne legyen pénzéhes.
Ne legyen gyúrás mániás,
Ne legyen valóságshow néző.
Ne legyen buta.
Ne legyen hisztis.
Nem látok magamban értéket.
Azok az emberek nem érdekelnek akik az ismerőseim közül, akik fülük botját sem mozdítják, hogy legalább írjanak egy hogy vagy? levelet. Mindig én írtam nekik. Én próbáltam érdeklődő lenni, a kapcsolatot fenntartani, de ők meg csak sz.rtak a pofámba bele.
Mit foglalkozzak ilyen emberekkel? Nem általánosságban az emberekről beszéltem!!
Jézusom, mondtam már nem az lényeg amit te annak gondolsz.
Az egyik egy szép csaj, a másik egy átlagos. A két nőtípus igényeiről beszéltem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet(ne) folytatni elutasítás után egy barátságot?
- Rokkantsági ellátás elutasítása
- Az elutasítás legvisszataszítóbb módja a "válaszra se...
- Segítség vagy elutasítás?
- Mi a pszichés vonatkozása annak, ha valaki szinte folyamatosan majdnem véresre rágja-kaparja a körömágyát és meg is eszi a bőrt?
- Gyermekvédelmi támogatás elutasítása miatt fellebbeznék. Hogyan írjam meg a levelet?