A folyamatos elutasítás pszichés hatásai (beszélgetés)
"kétségbeesett próbálkozás?"
MI VAN??
Mint írtam, kétszer beszélgettem vele korábban. A harmadik beszélgetés után tértem rá az ital meghívásra.
Ezek után volt előzménye.
Egyébként nem csodálom. Odamenni valakihez nagyjából zéró előzmény után, hogy meginna-e valamit az kb. egyenértékű azzal a mondattal, hogy "ki vagyok éhezve nagyon meg tudnálak ugrani".
Beszélgess, nevess együtt a többiekkel, aztán ha valakivel úgy alakul meghívhatod egy kávéra. Csak úgy. Aztán lassan a többi. Rómát sem egy nap alatt építették.
VOltam k.rvánál, és sz.r volt, és nem segített.
Talán még egyszer elmegyek egyhez, de lehet, hogy nem.
3 vadidegen csajhoz, plusz egyhez Pénteken a melóhelyemen rákérdeztem egy csajnál, hogy lenne kedvem meginni valamit. Kétszer beszéltem vele korábban. Kapásból elutasított. :((
Jó csajok voltak mind, na jó az első csaj nem igazán volt az, de ez most valahogy mindegy.
Amúgy látta már valaki?
Kíváncsi lennék mennyire látja magát objektíven.
Na de mikor?
Szerintem jót tenne.
Szerintem menj el egy curvához.
Elmúlik ez a frusztráltság.Utána könnyebb lesz csajt keresned.
Én husis vagyok, és vékonyan is ugyanennyien érdeklődtek felőlem. Bàr szerintem engem soha nem a kinézetemért kedveltek/ kedvelnek a férfiak.
Ebben biztos vagyok.
Na mi van jöttél megint észosztani? Nem okoskodtál még eleget?
Egyébként nem tolom a felelősséget másra, most belelátom, hogy hiba volt dekoratív lányokhoz közeledni. Vagyis abból a szempontból nem volt hiba, hogy belássam nekik sosem fogok kelleni.
A vékonyabbak sokkal kelendőbbek.
Az izmos pasik is sokkal kelendőbbek, mint a máckósak, vagy a vékonyak.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet(ne) folytatni elutasítás után egy barátságot?
- Rokkantsági ellátás elutasítása
- Az elutasítás legvisszataszítóbb módja a "válaszra se...
- Segítség vagy elutasítás?
- Mi a pszichés vonatkozása annak, ha valaki szinte folyamatosan majdnem véresre rágja-kaparja a körömágyát és meg is eszi a bőrt?
- Gyermekvédelmi támogatás elutasítása miatt fellebbeznék. Hogyan írjam meg a levelet?