A férjem mobiljában olyan becenéven vagyok elmentve, ahogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Aki hűséges típus, azt nagyon megviseli, ha társa megcsalja akár egyszer is, hát még ki tudja hányszor és hány nővel !!!
De én nem vagyok az a fajta, hogy amiről nem tudok, az nem fáj. Ne nézzen már hülyének a férjem ! Nem kell velem élnie, ha más (is) kell neki !
Aki nem volt ilyen helyzetben, az vagy nagyon bízik a másikban, vagy azt hiszi, ilyen csak másokkal fordulhat elő. Aki tisztességes, annak nincs titkolnivalója a telefonjában (sem) ! És nem próbálja lerázni a másikat, hanem addig beszélnek a problémáról, még megoldják.
Cuki a név, de soha, még a legintimebb pillanatban sem hívott így.
Sőt, hogy fokozzam, nem szólít semmilyen néven. Figyelj már, gyere csak stb. Ez már régen feltűnt, erre rá is kérdeztem, kitérő választ kaptam. Ha nagyon elkerülhetetlen, mondjuk társaságban utalnia kell rám, akkor keresztnév becézés nélkül.
Értem már, és másnak a neve van felvésve hozzá.
Azért vetettem fel itt a 46-os hsz-ben, hogy esetleg az ő neve alatt meglehet, hogy másnak a száma szerepel? Én biztosan rákeresnék abban a mobilban egy ilyen variációra.
Ez a név legalább cuki, lehet mikor megismert így gondolt rád. Szerintem ne láss bele többet, hány éve a férjed, vagy mióta ismered?
Én 30 éve vagyok a férjemmel, és nem állítom, hogy a fejemet tenném rá, hogy úgy vagyok elmentve, ahogy gondolom. De egy ilyenen nem kattognék, ha minden más rendben van, de mondjuk én alapból nem vagyok egy gyanakvó típus, amíg nincs rá okom...
Ok nélkül én sem nézegetném senkinek a telefonját, minek? De ha gyanús lenne, akkor nagy valószÍnűséggel bele lapoznék.
Ettől függetlenül szerintem teljesen normális ha házaspárok akár bele is néznek a másik telefonjába, ha éppen kedvük van hozzá/okuk van rá. Miért ne?
A telefont benne hagyta a kocsi oldalában, amiről én nem tudtam. Kellett a kocsi, bolt előtt akartam hívni, mellettem csörgött. Én hívtam.
Nem annyira bonyolult ez. 😄
Nem igazán értem, de ez meglehet, hogy az én hibám.
- Azt írtad, hogy a te telószámod van elmentve egy olyan becenév alatt, ahogyan sohasem nevezett téged
- Most azt írod, hogy láttad, hogy csörög a telója, és azt mutatja, hogy ez a becenév (ahol egyébként a te telód száma van elmentve) csörög rá és hívja őt!!
De ha akkor te nem hívtad, tehát az ő telója nem jelezhette volna, hogy a te készülékedről ment a hívás... akkor hogy is van ez? Nem lehet, hogy csak elnézted a számot, és nem pontosan a te telód száma??
Én senki telefonját nem veszem fel, még a férjemét sem, ha nem kér meg rá. Nem azért, mert bármi titka lenne.
De ha szerinted ennyire nyilvánvaló, hogy bele nézünk, felvesszük, miért nem kérdezted meg?
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- A férjem szerelmes...másba
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Hogyan tudok egy olyan képet elküldeni itt a Hoxán üzenetben, ami a számítógépen van elmentve?
- Ha a számítógépbe begépeltek egy mailt jelszóval de nem lett elmentve, lehetséges kideríteni hogy mi a jelszó?