A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel? (beszélgetés)
Gondolkodj el, miért pártoltak el tőled, annak okának kell, hogy legyen. Nem hiszem, hogy a gyermekeivel költöző anyukát hibáztatná mindenki, ha valami csavar nem lenne a történetben. Ha ez a sztori igaz.
Annyira hihetetlen, hogy egy történetben ennyi furi felnőtt legyen.
Furcsa a fért, hogy odavigye a szeretőt, még furcsább a feleség, hogy ezt hagyja ls furcsa a szerető, hogy 3 gyerek nyakára megy egy utálkozó feleséggel együtt.
Még azt sem tudom elképzelni, hogy mondjuk muszlim, mert ott is ahány feleség, annyi lakást kell biztosítani a pasinak a feleségeknek.
A gyerektartásra azt mondják a törvényalkotók, hogy a "gyerekek tartása" közös feladat, a másik fél is hozzáteszi a maga részéről ugyanazt az összeget... persze a mai világban 3 gyerekre még úgy sem sok.
Gondolj bele, hogy te kevesled a 110 ezret, de ahonnét elveszik azt, ott azon felül mi marad??? Különösen, ha az új asszony eljön gyes-re, és gyakorlatilag férjed maradék-keresetéből kell élniük.
Majd az új asszonynak akkor is annyira kell majd a férjed, most???
Add be a válókeresetet, meg a gyerekelhelyezési kérelmet és a gyerekekre való tekintettel a közös ingatlan használati jogát.
Persze ha közös az ingatlan, tudnod kell, hogy vagy kifizeted férjednek az ő tulajdonrészét, vagy ha nincs annyi pénzed, akkor el kell adni.
Gyerektartás...ami annyit jelent,hogy ha ő fizet havi 110ezret az azt jelenti neked is 110be vannak a gyerekek havonta,ami összesen 220ezer.Ne vicceljünk már,hogy havi 220megy el 3gyerekre..
Azért ne tartasd el magad,van X összeg ami jár,de attól függetlenül dolgoznod kell,ami által van kereseted.Ne màstól várd a csodát.
Az,hogy fèrj miatt dühöngsz,az is kétoldalú,mert könnyű ujjal mutogatni úgy,hogy màs nem lát bele,te előadod a te verziód,pedig sook sooook esetben a nő is nagyban hibás.Sőt..
Ne áltasd magad, egy car apa. Egy jó apa a szeretőt nem viszi a gyermekei lakhelyére is. Car apa, mert a gyermekeit hagyta, hogy költözzenek el a megszokottból.
Egy jó apa, szedte volna a sátorfáját és hagyta volna a gyermekeit békén, hagyta volna, hogy amíg nincs lezárva jogilag is a dolog,addig ők maradjanak.
Nem is értem, hogy engedted be a közös lakásotokba a nőt? Ez rohadtul nem normális dolog. Te is felelőtlen vagy,a gyerekeid alól húztad ki a közös lakást.
Hogyan alakult ez így nem tudhatom, de ti felnőttek felelőtlenül jártatok el mindkettem.
" így szeretlek, úgy szeretlek, aztán meg odaköltöztette a szeretőjét. "
Hova költöztette a szeretőjét?
De mégis én vagyok mindenki szemében a rossz. En vagyok a hibás. A barátaim is elpártoltak mellőlem, a k-ával pózoltak. Ezért sem vagyok már facen fent. Erre nem vagyok kíváncsi.
Végsősoron egyedül maradtam, mindenki "ellenem van". Ha mindenki így gondolja, akkor csak bennem van a hiba. Az nem lehet, hogy egytől egyig mindenki hulye, csak én vagyok a helikopter.
Igen. Ezt szebben is lehetett volna intézni. Nem (biztos, hogy) ennyire padlóra kerültem volna, hogyha leültet és megmondja, hogy nem szeret, váljunk el. De így, hogy 1 éven át szeretőt tartott, és még felcsinálta! Már csak hab a tortán.
Én a saját szégyenemnek érzem, főleg hogy ott a gyerek. Eddig se volt túl sok önbizalmam, de most rendesen rettegek kilépni a házból. Össze kell szednem a lelki erőmet, hogy kimenjek a boltba a gyerekekkel, vagy hogy elmenjek dolgozni. Most eltakar a kabát, mert még kabátba járok. De bele se merek gondolni, hogy mi lesz majd tavasszal, nyáron, amikor már nem takar el a kabát. Undorítónak érzem magam, hullik a hajam is, és minél többször nézek bele a tükörbe, annál több hibát találok magamon:
- csúnya a hajam
- felemás az arcom
- felemás a szemem
- csúnya heges az arcom (pattanásos tinédzser voltam és nyomkodtam)
- lila tasak van a szemem alatt, szarkalábak vannak a szemem alatt, a szememnél
- ráncos a homlokom
- ráncos a számnál
- a nyakamon csíkok vannak
- lóg a mellem
- csúnya a mellbimbóm
- nagy belem van, amit semmilyen edzéssel se lehet alakítani
- a derekamon babaháj van
- a fenekem kicsi és narancsbőrös
- a combom túl nagy, narancsbőrös, striás
- a vádlim lötyög
Ez nem a te szégyened. Még ha úgy is gondolta a férjed, hogy mással folytatja a jövőjét, akkor illett volna előbb lezárni a ti kapcsolatotokat. A félrekefélés gusztustalan. Jogosak az érzelmeid, én sem tudnék a helyedben jó szemmel nézni rájuk.
Ne hagyd annyiban! Tudd meg, hogy mi minden jár neked és követeld is meg!
Közös. Azért én jöttem el, mert nem akarom, hogy a válás még tovább húzódjon, ő nem jött volna el.
110 000 forintnál többet nem fognak megállapítani gyerektartásra, ami sz.rt se ér.
Először is az jutott eszembe, hogy nagyon sajnállak, de most nem erre van szükséged. Minél hamarabb talpra kell állnod a gyerekek miatt is és saját magad miatt is.
3 gyerekkel albérletben. Miért ti jöttetek el?
Miért te jöttél el a házból?
Kié a ház?
Nyugodj meg, nem megalázva vagy hanem a férjed egy gerinctelen, aljas puhapöcs. Fizethet majd gyerektartást rendesen. Mindent követelj meg tőle amit csak a törvény megenged. Aztán majd meglátjuk az új asszonynak mennyire fog tetszeni, hogy fizetésének a nagy részét nem haza viszi.
Március 15 írunk,olyan nagy nem lehet a hasa.
Ha közös az ingatlan,ott rontottad el,hogy elköltöztél...szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Házas férfi szeretője lenni
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!