A férfiak mikor kezdenek örülni a kis jövevénynek? (beszélgetés)
Mi terveztük a babát. A terv után három hónapra rá lett pozitív a tesztem. A férjem viszont nem örült annyira eleinte a babának, mint én. Eltelt 1,5-2 hónap amikorra éreztem, hogy kezd megbarátkozni a gondolattal. Azután nagyon figyelmes volt velem, kellett is, mert egyre hisztisebb lettem... Időnként felmerült benne kérdésként, hogy biztosan jó apa lesz-e stb. Most még kb. 3-4 hetem van hátra a szülésig. Ő már nagyon várja a babócát, és most én kezdek ijedezni, hogy pár hét és menthetetlenül megváltozik az életünk. Hárman leszünk. Olyan fura érzés ez most :)
Mindenesetre Lindus szerintem adj időt a párodnak, hogy hozzászokjon a gondolathoz, és majd Ő is örülni fog!
Sziasztok :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha nem tervezett baba volt, akkor több idő kell az apukának, amíg megbékél a gondolattal, sőt még örül is.
Mi abszolut terveztük a picit, de így is elmaradt a filmekből ismert könnyező és bőréből majd kiugró apuka. De csak az első időkben. Áttörést jelentett az első UH, amire bejött velem. De az igazi öröm akkor köszöntött be, mikor megmutatta azt is, hogy mije van odalent. Valahogy ezután már kézzelfoghatóbbá vált a férjemnek. És persze a nagy, hullámzó-mocorgó poci is csábítja az apukát egy kis simire, szeretgetésre :)
Légy türelmes!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idősen kezdenek el járni a babák?
- Na elmaradt a világ vége, de úgy látom az emberek kezdenek bekattanni.
- Az olyan primitív férfiak mit éreznek akik egy komment-vita során elkezdenek fenyegetni egy nőt?
- Foglalt pasik/nők miért kezdenek ki mással, ha tökéletes a kapcsolatuk? Ha mégsem tökéletes, miért nem szakítanak?
- Káposztaleves diétát kezdenék!
- Mihez kezdenék a lottónyereménnyel?