Főoldal » Cikkek » Szépség & Egészség témák » A dohányfüst pszichológiája cikk

A dohányfüst pszichológiája (x)


Van kiút a nikotin rabságából? A Nemdohányzók világnapja alkalmából egy könyvet ajánlok a figyelmetekbe, amely segítséget nyújthat a leszokáshoz, egy egészségesebb életmód kialakításához.
A dohányfüst pszichológiája

Rüdiger és Margit Dahlke: A dohányfüst pszichológiája


A könyv szerzőpárosa koncepciókat dolgozott ki, melyek segítségével minden dohányostípus megtalálja a nikotinfüggőségből a kivezető utat.


Az egyéni dohányzási magatartásból, az előnyben részesített cigarettamárkából, a helyzetekből amelyben az érintett a legtöbbet dohányzik, kirajzolódik az illető dohányzási mintaképe.


Ennek ismeretében lényegesen könnyebbé válik a leszokás.


Rüdiger Dahlke bemutatja a dohányzás történelmét és a rítusát. Szükség van erre a bemutatásra, hogy tisztában legyen vele mindenki, hogy miközben füstöl, milyen szociológiai és pszichológiai aspektusok érintik.


Dahlke meghatároz különböző dohányos típusokat, és az utazás ezzel megkezdődik! Aki elég nyílt és őszinte önmagához, világosan felismerheti a rá vonatkozó mintákat és ennek segítségével tud dönteni arról is, hogyan használhatja fel ezeket.

Az írópáros konkrét javaslatokat tesz, hogyan lehet megvalósítani azokat a viselkedésmintákat, amiket a dohányzási szokások sugallnak.


A könyv nem alkot 10 aranyszabályt a dohányzás abbahagyásához, de helyette kézen fogja az olvasót és segít neki, hogy átalakítsa dohányosként élt életét.


A könyv megtekinthető és megrendelhető a Bioszállító weboldalán! (Kattints ide!)
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: bioszallito, 2007. május 31. 12:31
Fórumozz a témáról: A dohányfüst pszichológiája fórum (eddig 14 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook