A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Valamilyen szinten vissza fogja ezt kapni máshonnan az élettől.
Ne idegeskedjetek, lehet jobb az, hogy most derült ki, és nem amikor már olyan messze leszek, hogy nem tudok értük menni.
Ne is mondd... és a lelki sérülés a cicáimnak??
Nem vagyok egy rosszindulatú, bosszúálló típus, de bánjanak vele is így ahogy most ezekkel az életekkel tesz amikor kiszolgáltatott korba, állapotban lesz. Nem játékcicák ők. :(
Szia.
Döglene meg az ilyen szuka! Felment a pumpám.
Aki állatot vesz magához felelős érte. Mi a f..ért nem tájékozódott hogy mivel jár ha cicákat tart? Szerencsétlenek kezdték megszokni erre jajj a szőnyeg,igaza van többieknek írd ki hogy Ő soha ne kapjon állatot.
nagyon sajnálom :-(((
Basszus! Szegény cicák :(((
Mégis mit gondolt ez a nő? Hogy majd egész nap ülnek, fekszenek, alszanak, és semmi mást nem csinálnak?
Hiszen macskák!!! Koszolnak, szétszednek, kikarmolnak mindent, rongálnak!
Igaza van Zulunak! Fel kel tenni ezt a nőt a "kinek ne adj örökbe macskát" tiltólistára.
És most hogyan tovább? Gondolom újra gazdikeresők lesznek.
Azt a rohadt...x.x.x.x - nem írom le, mert kitiltanak!
Van a facen olyan, hogy csalók listája! Ezt a nőt is nyugodtan felteheted, hisz felnőtt ember, tudhatta, hogy ez sem neked nem kellemes dolog, sem a cicáknak, mégis meglépte!
Nem mondod!? Nem tűnt úgy a fényképen a hölgy, hogy ma született. Attól, hogy még sosem volt cicája, azért azt csak tudta, hogy vannak karmaik.
Én amit féltettem, az elraktam. Elképesztő emberek vannak, élőlényekkel szórakoznak. Pff...
Igen. :(
Szegények, ezt a hosszú utat megint végig csinálni. :(
Itt valami nagyon nem stimmel.
Akik "gyerekükként" fogadják az állatokat, azok elviselik a kisebb-nagyobb rongálásokat is.
Nem is értem.... a képek alapján nem így tűnt pedig... mármint, hogy a tárgyaik fontosabbak lennének.
És most mi lesz? Elhozod őket?
Sziasztok.
Rossz híreim vannak.
El kell hoznom a cicákat.
Kihúzták egy méregdrága kézi csomózású szőnyeg szálait. No, igen még nem volt cicájuk soha az új gazdiknak...
Úgy döntöttek nem a szőnyegtől, hanem a cicáktól válnak meg. :(
Sziaaa! Már aggódtam, hogy miért nem jössz.
Gyerekek jól vannak?
Köszönöm. :)
Új hírek az álomgazditól:
Tegnap este a Cseli összebarátkozott a lányunkkal, együtt hancuroztak a szőnyegen.nagyon jol vacsorázott de ami a legmeglepőbb volt az a esti fésülés ! Annyira tetszett neki, hogy a hívásra visszajött
és szinte bújt a fésü alá. henterget még a hasát is engedte fésülni. Nem tudom milyen volt veled ez, de ez most volt így nálunk először.Eddig csak eltűrte. A Nyafi pedig kicsit besértõdött mikor látta, hogy mennyire örültunk a Cselinek. Tegnap este foglalkoztak először egymással mióta itt vannak.
Aranyosan összedugták az orrukat kicsit összedörgölöztek és kész.
Esti foglalkozás, játszás, fésülés, vacsora ugy látszik ez bejött nekik.
De jó, így nyugodtabb lehetsz Te is egy picit.
Láttam a képeket, azt gondolom minden adott, hogy megszokják és megszeressék az új otthonukat és a gazdit is.
Óriási szerencse, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült biztonságosan elhelyezni Őket.
Változott a helyzet.
Jó híreim vannak.
Mind a ketten jókat esznek, dörgölőznek (megjelelölnek) mindenhez. :)
Már az abesszín cicus is engedi magát simogatni, sőt hívásra előjön.
Rengeteg takarót, párnát, alvóhelyeket, cicabútort vittem (amikben benne vannak a szagok, illatok) amit az új gazdi szétszórt a házban. Folyamatosan rakja fel a képeket, minden perccel szinte közelebb kerülnek egymáshoz.
Már szinte teljesen nyugodt vagyok.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Másfelől pedig a macskák helyhez ragaszkodnak, nem emberhez (bármilyen szomorú is ezt hallani.. :D)
Amint megszokják az új helyet, ellesznek.
Persze, hogy meg fogja.
Az alapítványnál, amit ismerek, a cicák pár nap karantén után egy elkerített lakásrészbe kerülnek a többi cicához (ott ugye minden új, társ sincs, csupa idegen macska, ember, illatok). Pár nap után mindenki megszokja, sőt, a rosszabbul tartott állatok (nem vert, de mondjuk elhanyagolt, stresszes életet élő családból jött) simán kezesek lesznek újra.
Ne izgulj, két nap.. az semmi. Egy hét múlva már vígan fognak ott hereverélni... :)
Szerintem meg fogja szokni. Hagyni kell a saját tempójában közeledni, és igen jó, hogy nem külön vannak, ez sokat segít.
Nem egyforma lelkületűek Ők sem, természetes, hogy máshogyan élik meg a változást.
:(
Nem tudom, hogy megszokja-e, de ha sok szeretetet kap, akkor biztos megszokja. Mások a szagok, mások a zajok - nehéz lehet neki. De a testvérkéje biztos segíti őt!
Új hírek vannak...
A fehér cicusom Nyafika nagyon hamar magára talált.
Jól érzi magát.
Az abesszín Cselike keres engem, vár rám... inkább elbújik.
De néha megsimogatható, távolságtartó.
Két napja vannak ott.
Ugye fog ez változni??
Az álomgazdik nagyon türelmesek.
Remélem ahogy telnek a napok majd ő is magához engedi azokat akik szeretik, és a gyerekükként fogadták őt.
Hol van Ata? Régen nem néz be ide.
Ata, minden rendben?