A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Jaj, elhiszem! :(
De vigasztaljon a tudat, hogy álomgazdit találtál nekik! Ennek nagyon örülök!
Vasárnap viszem a cicákat Komáromba az álomgazdihoz.
Ha hazajöttem megírom mi volt. Ottmaradok ameddig csak lehet.
Szorítsatok, nagyon nagyon nehéz... Megszakad a szívem. :(
Nálam a fürdés ismét megoldva: zuhog az eső. Csurom vizesen jött elő Liza ... evett és ki is ment.
Gréti ül a teraszon, szeme csukva, mert spiccel rá az eső.
Kytti meg még nem tudom merre van - ő egyenesen imádja, ha csurom vizes lesz.
Sziasztok :)
Macskuszok jól vannak,egyik se akar az erkélyre menni (majd késő este),most ki vannak terülve :-D
Össze fognak szokni, csak idő kérdése. Nálunk kb. 1 hét kellett ahhoz, hogy már ne legyen morgás, és fújás. Most meg már Mignon jobban szereti Málnát, mint a saját tesóját. :)
Drukkolok!
Ma hazahoztam a tanyasi cicáimat. Nagyon ideges voltam, de eddig sínen vagyunk. Az itthoni cicám nem sok érdeklődést mutat. Nózit hoztam először na vele felváltva nyávogtak. Nózi a hordozóba volt.
Egyenlőre be vannak zárva, az izgalmak majd később következnek. Nagyon jó lenne, ha összeszoknának. Ja és a kutyával is. Drukkoljatok!
Sziasztok!
Hogy vannak a macskuszok?
Nálunk mindenki ki van terülve, meleg van.... Mici ráadásul egész nap a kádban akarna fetrengeni :D
Miért nem lepődtem meg...?:)
Ha úgy akarják a középpontba kerülnek, ha úgy döntenek egy pillanat alatt felszívódnak és a legkedvesebb hívószóra sem bújnak elő:)
Szuper! Örülök :)
Írd meg mindenképpen, ha megvan az álomgazdi!
Én azért szeretek ide járni, mert itt nem kioktatás, okoskodás kötözködés van, hanem tényleg mindenki segíteni próbál amennyire tőle telik.
Ritka közösség.
Drágák vagytok.
Soha nem fogom elfelejteni amit ebben az ügyben tettetek.