A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
hát nincs,de mind utcagyőztes szülők gyermeke..:)))
Ez az egy kis vakarcs,amit behoztunk olyan,mintha a növésben is megállt volna,szinte törpe méretű.
a tojás biztosan bűnös!
a többire nem tudok mit mondani, talán a főtt répa is benne van a játékban-de leginkább a tojás, eleve nyersen nem is lenne szabad adni, legalábbis szerintem.
jó kérdés...
durcáska, gratula a sok macsekhoz!
Szia!
Adtok neki tejet?
Üdv mindenkinek!
Tegnap délután imádott Rumlisom kivonult, kb. 30-40. perc múlva az ajtót majd szétszedve jött be.
Szakadt a hó, a fekete kandúrból hófehér lett.
Este a fiamnak "magyarázta", hogy engedje ki. A dologban az a legszebb, hogy normál körülmények között nincsennek "tárgyaló viszonyban", mivel a fiam alergiás a macskákra, amit ő kicsit duzzogva tudomásul vett.
Szép napot mindenkinek!
Tegnap nem akart bejönni a lánycicám, reggel már prüszkölt is vagy 20-at. Az ujjammal kentem a szájába egy kis mézet. Lenyalta, megmosdott és azóta alszik. :)
:) ismerős :)
Az enyémek negyed óránál tovább nem maradhatnak kint, mert félek, hogy megfáznak. Már idősnek számít mind a kettő. Persze a lánycicám képes három órát is vadászni, nézelődni ebben a hidegben is. Hiába hívom...elkezd játszani velem, de nem akar bejönni.
Jó, nekik is kell a levegő - de majd levegőzzenek nyáron! Az ablakból figyelem hogy merre mászkálnak. Van területük, amit kivívtak maguknak és emiatt aggódom, mert így télen a nyaralók (jobb esetben) hazaviszik a kedvenceiket, és ezért az enyémeknek nagyobb területet kell bejárniuk.
Szegény Martin cicámnak - mivel fiatal is és férfi is volt - jutott a legnagyobb terület és egy ilyen "bejáráson" ütötte el egy barom az én tündérkémet.
Hiányzik még így fél év múlva is. :(
Lehet, hogy megfázott.
Adhatsz neki pici langyos tejbe egy kicsike mézet. Ne sokat, csak egy keveset.
Kellemes hétvégét kívánok minden cicusnak és gazdinak!
Lányok! 3-4 napja kisvacak sokat prüszköl.
Mitől lehetséges ez? Igaz,hogy amikor nem vagyunk itthon le van véve a fűtés, lehetséges hogy kicsit megfázott?
Milyen optimista életszemléleted van! :D
Ráérsz ilyesmin gondolkodni, ha 80 év fele jársz! :D
Képzeld a múltkor hogy jártam!
Elindultam anélkül, hogy az öreg cicámat megkértem volna, hogy vigyázzon a házra, jó legyen...stb.
Annyira mélyen aludt, hogy nem volt szívem felébreszteni.
Csakhogy felébredt és látta, hogy nem vagyok itthon...el sem búcsúztam... úgy összepisilt mindent, hogy majd a mentő vitt el. Ki lehetett mosni, de nem esett jól. :(
Rá kellett jönnöm, hogy olyan, mint Apukám! Ha alszik, akkor is fel kell ébresztenem ha elmegyek valahova, mert különben balhé van! :)
Olyan kis okosak :O)
Azt is bírom mikor megyünk el akkor ugye köszönünk nekik is,nemsokára jövünk stb :) és már ugranak is föl az ágyra egy egy simiért,mikor megjövünk szintén üdvözölnek láb dörgölőzéssel,félhomályban majd felbukunk mikor szlalonoznak a lábunk között :)