A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Az én cicáim nem hangosak. Az öreg cicus brekeg egy párat, a fiatal cicus inkább csak tátog.
Nyávogni sem igazán szoktak, max. ha este érek haza és várják az alutasakos kajcsit.
Száraz mindíg van előttük, de persze az nem mindíg kell nekik:-)
Nálunk akkor van hiszti, ha jó az idő és ki akarnak menni az udvarra:-)
Órákig képesek nyervogni, mire megunom, abbahagyok minden tevékenységet és kiviszem őket:-)
:-D :-D
Tényleg nem egyszerű:-) :-)
Én is gyakorlom egy ideje:-)
:)
Az üvöltözésből nekem is elegem van, de nem tudok mit tenni ellene, mert az öreg cicám már nem jól hall - ezért mint az emberek - azt hiszi, hogy én sem! :D
És annyira hangosan dorombol, hogy fáj a fülem! :)
:DDDDD
brekk!
én a hisztis macskámnak szoktam válaszolgatni, amikor rájön az üvöltözés (nem is egyszerű nyávogás). próbálok ugyanúgy visszaordítani neki. előbb-utóbb elege lesz...
Sziasztok!
Mindenkinek dorombolós estét kívánok:-)
Az enyémek is brekegnek:-)
Így köszönnek, ha hazaérek a munkából:-)
Ha a Férjemnek nem brekegnek(ez előfordul, mert akárhogyan is van, csak én vagyok a gazdi), Ő szokott nekik, hogy válaszoljanak:-)
Szép hétvégét kívánok minden 2 és 4 lábúnak :)
Cicuskáim éppen egymáshoz bújva alukálnak :)
Persze, fáradtak, éjszaka tombolnak, nappal alszanak :))
Az enyémek is tudnak brekegni :))
Olyankor annyira édesek :D
Kellemes hétvégét minden cicának és gazdinak!
Olyan hideg van,hogy kisvacak el is bújt az ágyikóba :))
ez a brekegés csúcs, mindig jókedvem lesz tőle.
de egy légynek is előadják, ha nincs jobb:)
Sziasztok :)
Mindennap mutatnak valami újat a macsekok,pedig azt hittem már nem tudnak :D
A fekete rigó és a vörösbegy a konyhai hulladékot - főtt sárgarépa, burgonya, rizs, felvágott vagy más húsfélét - szereti a túrót vagy a keményre főtt tojást is. A kutyáknak mindig teszek néhány répát a húslevesükbe, ezt szoktam odaadni a madaraknak.
A galamboknak búzát, kukoricát lehet adni.
Nem szabad viszont kenyérmorzsát adni, mert ezek gyomor- és bélgyulladást, sőt akár pusztulást is okozhatnak.
Ez annyiban kapcsolódik a fórumhoz, hogy a cicáink imádják nézni az ablakból a madarakat. :)
A főtt rizst milyen madarak eszik? Nálam alig kezdett világosodni, már számtalan cinke nyüzsgött ma is az etetők körül, ha így megy, nem tudom hogy győzőm venni a magot, felénk sajnos nem átallanak sokkal többet kérni érte, és inkább csak az áruházakban jutok hozzá. Pedig még a verebek nem kaptak rá, ha felfedezik, még sokkal többen lesznek és ők még pofátlanul be is ülnek az etetőbe, a cinkéket elzavarva.
A cicák meg az ablakból figyelik őket nagy érdeklődéssel.
Nem, dehogy! :)
Én a kutyafütyülővel szoktam behívni őket. Három sípszó az azt jelenti, hogy futás hozzám. Drágaságom (ő a lánycicám) bacik jönni, de tudom, hogy hallatszom, mert a szomszéd kutyus hármat visszavakkant. Megdicsérem őt és később újra próbálkozom. Ez megy sokszor hajnali 2-ig!
Nem mondod?
Irtó édes lehet :D
Hát az nagyon jó, hogy felhagyott ezzel a jó szokásával, mert nagy bajban lettél volna, ha kitart mellette. Most ki tudja, hogy miért csinál néha némelyik ilyet?
Én meg "nagy örömmel" matatok a kakiban, mert bár már kétnaponta adjuk a féreghajtó tablettát a macsnak, még mindig találok benne rizsszemnyi dögöket.
Sziasztok :)
Helyzetjelentés : a macskák kivannak terülve és alukálnak,kb 5 percig voltak csak az erkélyen :) a Blacky olyan ragaszkodó,mély álomban van erre hallotta hogy a másik szobába megyek,csak annyit hallok hogy nyáááúúúú,nyáááúúúúúú,kimegyek látom engem hív,visszafekszik a helyére és tovább alszik :-DDDD
Amugy már megvan a mikulás csomagjuk,teli finomságokkal,majd 6-án megkapják :O)
Ma láttam az utcán egy nagy vörös-fehér macsot,szép szőrrel,ápoltan,mondom neki cicó,odajön,hízeleg,meg ugrált rám :) reméltem hogy nem utca macs,mert ápolt volt,de pont jött egy nő és megkérdeztem nem-e tudja kié a macsek,azt mondja van gazdája csak néha kiengedik levegőzni :) ahh,megnyugodtam.
szia. a macska felhagyott a szokásával. (kop-kop)
a füvet megették, de a sima árokparti füvet jobban szeretik...mindegy, ajándék volt.
én is etetem a madarakat, bár hozzám verebek jönnek.