A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
az én macskáim, amikor meglátnak az egész napos távollét után, két dolgot tesznek.
1. nyávognak a kajáért
2. belecsinálnak az amúgy is csurig telt almos ládákba.
mecsoda élmény!:/
Otthon sem lesz nyár :(
Bogyókának sok-sok-sok puszót küldök! :)
Írj majd, hogy örült-e (vagyis hogy örült, mit csinált) amikor meglátott!
:D Hát Bogyóka midig is a szivem csücske lesz :D
Nem, még midnig kitartók, h kutya nekem nem kéne, annak ellenére, hogy mégsem annyira fenevadak, és van bennük valami szép is :D xD
Van még olyan, hogy gazditkeresek.hu, vagy az expressz tele van szebbnél szebb cicuskákkal, esetleg a startlap, vagy a topapro.hu.
Biztos fogsz találni olyat, akibe beleszeretsz.
Milyen volt a másik cicád? Színe, neme, kora?
Mindenképpen olyat szeretnél?
Amikor az én fekete cicuskám tavaly meghalt, és másik cicát kerestünk, először én is ragaszkodtam a feketéhez, de aztán a párom lebeszélt róla, és szerintem igaza volt.
De a Te döntésed, remélem mihamarabb megtalálod álmaid cicuskáját :)
Nagyon szépen köszönöm,már az összes oldalt körbejártam,de nem találtam olyat mailyen nékem tetszene.Persze ehhez hozzá tartozik,hogy inkább olyat keresek,ami emlékeztet egy kicsit az enyéimhez.Semmi extra fajtatisztaság,de mégis olyan csodaszépek voltak.
De azért köszömnöm nézem is:d
Szép napot minden Cicusnak, Kutyusnak és Gazdijuknak!
Napsütéses fagyos idő van felénk. Mit tudtok, mikor lesz nyár? :)
Menj be egy állatorvoshoz, vagy az Állatkórházba, rengeteg cica van, akiket már látott orvos is és gazdit keresnek.
Ne feledd!
"Egy cica, nem cica!"
Legalább kettőt vigyél haza, hogy ne unatkozzon a "gyerek". :)
Szia!
Itt van egy fórum: [link]
Ezen a fórumon macskamentő lányok vannak, és mindegyiknek vannak gazdira váró cicái. Kölykök, kamaszok, felnőttek.
Különböző színűek, neműek, de szigorúan ivartalanítottak.
Írj nekik, biztos találsz olyat, akibe beleszeretsz.
Sziasztok csajok!
Zulu köszönöm a tippet nagyon bevált!
Adtam kisvacaknak egy kis sós sonkát addig felforraltam neki a tejet(mert ugye nem lehet ám csak úgy) raktam bele 1 kanál mézet.
Már jelezte a lelkem hogy szomjas.
Úgy lefetyelte a kincsesem a mézes tejet. :)
Azóta nem is volt prüszkölés :)
Még egyszer köszi
Szia!
Ellopták? hogy törne le a keze...stb stb stb
Sajnos nekem nincs macsek amit odaadnék,menhelyes cicákat szoktam föltenni ha van épp gazdi kereső,most jelenleg nem tudok,de biztos találsz majd cicót :)
Sziasztok!
Most láttam meg ezt a fórumot lenne vkinek esetleg elajándékozni való kiscicája,mert sajnos az enyémet ellopták!
És nagyon macskusz párti vagyok és hiányzik egy cica az életemből.
:D
:) Azért látom, hogy Bogyóka jobban a szíved csücske maradt! Jól érzem?
...és nem gondoltad meg magad? Nem lesz otthon kutyád?
Egy szép nagy család vagytok!
Örülök, hogy leírtad, hogy a kutya nem bántja a macskákat, mert sokan vitatkoznak velem, hogy nem tűri a kutyája a cicákat! Hiába mondom, hogy csakis parancsot teljesít a kutya, ha nekirohan a macskának, arra a gazdája tanította!
Még azt is gondolom,hogy annyira érzékenyek a kutyák, hogy megérzi, hogy a gazdája utálja a macskát, ezért ő "kötelességének" érzi, hogy üldözze őket!
Pld. egy kutyát szoktam sétáltatni még régebben, akinek a gazdája rühellte a cicákat, ezért amikor cica volt a közelben, akkor úgy tudtam csak megfékezni a kutyát, hogy egy fa köré tekertem a pórázát (60 kilós kutyuska volt). Aztán kapott néhány finom falatot, hogy "nem bántjuk a cicát, szép a cica, jó a cica, szeretjük a cicát"...és amikor velem van a kutya, akkor leül - igaz, hogy a finom falatot várja, de akkor se vonszol magával fel a fára a cica után!
hétvégén látom Bogyót!!! :D:D
és csütörtökön látom utoljára a kutyáim :((
Szia :)
Igen,jó neki :O) ezen már én is gondolkoztam,nekem is kellenek a macsok :)Blackyt épp azon kaptam most hogy befeküdt a csizmámba és mikor megkérdeztem mit csinál azt mondja hogy : nyányányá olyan kis vékony lányos hangon :)
Rotti meg épp az ágy közepén van kiterülve.
Olyan jó érzés sok állattal együtt lenni ♥
Szia! Jó sok cicusa van!
Délután épp azon gondolkodtam el, hogy kibírnám a kutyák nélkül az életet, de macskák nélkül nem!
Persze, hogy a kiskutyám a lábaim közt rohangált, majdnem pofára estem. Még az kell, hogy törjem kezem-lábam! Ki fogja őket etetni, sétáltatni? Kin fognak aludni éjjel?
Ma gyereknap volt, mert ebéd után eldőltem egy picit és akkor odajöhetett mind a két kutya is és a macska is...Volt öröm meg zaj (úgy doromboltak, nyögdécseltek) mert mindegyiket kicsit megsimiztem, becézgettem. Valódi szőrme takaróm volt! :)
* Féreghajtót kapott már a cica? Attól is lehet.
* A tojásnak csak a sárgáját kaphatja a fehérjét nem! Válaszd szét a tojást neki, hátha az is megoldás lesz.
Nagy élmény ennyi cicával együtt lakni! Rendesek vagytok hogy befogadtátok őket.
ez érdekes topik, kellemes meglepetés volt a hozzászólók véleménye