A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele? (tudásbázis)
csoda, hogy nem forrt fel a magzatvíz :-D
vasárnap jön a front és hétfőre ér ide, nekem bejött anno mind a két gyerek a frontnál született
ja és apu azt mondta még a múltkor h túl fogom hordani egy héttel,aztán találkoztunk nemrég és ahogy meglátott mondta h július lesz...
kicsit lentebb van a pocakom már.
Sziasztok!
Jaj,tényleg tök jól esik h érdeklődtök!!!:):)
voltam ma NST-n,azt mondta a doki h tökéletes,de kb fél percet töltöttem nála.csúsztattam egy kis borítékot neki mivel elég későn kerestem fel őt a szülés levezetésére.forogtam h h adjam oda neki m voltak bent a rendelőben más orvosok és asszisztensek is,de kár volt ezen rágódni,egyből elvette és mosolyogva megköszönte...
a front lehet tényleg meghozza.vasárnapra mondtad h lesz Danama?
ez a meleg tényleg durva,bár itthon kibírható.
orvosnál már más: 2és fél órát vártunk a dokira m műteni volt...ez kínzás...
Én is mindig bekukkantok, hogy van-e valami fejlemény!? :)
Emlékszem mikor én mentem szülni akkor is milyen sokan izgultak értünk. Számomra ismeretlen Hoxázók is. Annyira jó volt olvasni a hozzászólásokat, üzeneteket mikor hazajöttünk. :)
Köszi Márti!:)
Nekem is hiányoznak az alvási szokásaim.Imádok háton aludni de most nem tudok,mert nyom a baba...:(
csak oldalt tudok,de mire átpakolom a pocakot egyik oldalról a másikra az nem kevés munkámba kerül és felkelek rá...:(
Még egyszer találkoztam vele,nagyon szimpatikus.remélem nem fogok csalódni benne.
Demeter Miklósnak hívják.
Szia!
Kinél fogsz szülni a Kenézybe?
Igen,minden anyuka mondja h eleinte nagyon fura h 9 hónap után nincs veled a baba és h nem rúgdos már odabent senki.:)
nekem is hiányozni fog az biztos.
Sziasztok csajok!
Még mindig egyben vagyok.
de tegnap meglátogattak szüleim és most már apu is -aki nemrég még azt mondta h a kiírt időpont után fogok szerinte szülni- ahogy meglátott mindjárt megváltozott a véleménye jövő7re.
tényleg nem akarok ráforogni,de észrevettem h lentebb van a pocim is és ezt mások is mondták kérdezés nélkül.de ami sztorikat meséltetek,sosem lehet tudni,úgyis akkor jön amikor Ő akar.:)
Szia!
Ne stresszelj:)
igaz nekem is igy indult,de egyből 10 percenként keményedett,hivtam a szülésznőt,bementünk este 10kor és másnap délelőtt már babáztunk.
Fájásaim nem voltak csak az infúzió hatására.
Jól tetted a bepakolást! :)
Jobb ha nem stresszelsz rá. Élvezd ki az utolsó napokat-heteket mert szülés után úgy fog hiányozni, hogy nincs aki rugdosson. :)
Tudom, könnyű mondani mert ilyenkor már szó szerint nehéz a dolog de kitartás! :)
Mi anno csak egy ctg-re mentünk be reggel és pont ott volt a dokim. Kérdezte, hogy szülünk-e ma? Na mondom de jópofa... Tudja hogy csak ctg-re jöttem és 3 hete már csak azt várom. Ctg-n semmi nem volt. Mondta megvizsgál... Olyan jól sikerült, hogy aznap meg is született a kisfiam. :)
:) igen,még egyben vagyok,de tegnap este is éreztem ezt a menzeszes fájdalmat.háááát,nem tudom,már nem forgatom magam rajta,majd jön amikor szeretne.:D
mindenesetre mostmár teljesen bepakoltam a bőröndöt.:)
Köszi. :))
Ezekszerint még 1ben vagy. :)
Köszi Márti!Aranyos vagy!:)
Nagyon édes kis "Tigrised" van!Gratulálok hozzá!:)
Köszi, de azért nem volt annyira gáz... :)
Csak már vicces volt, hogy egy hónapja szülök és még semmi. :)) A doki is röhögött.
Köszönöm szépen a dícséretet! :) A világ legnagyobb boldogsága ő nekem.
Hú,Heni,nem irigyellek!felkészültél,hogy szülsz és még 4 hétig várni kellett...remélem nem járok így.
megnéztem a képeidet,gyönyörű kisfiad van!azok a szempillák!!:):)
Nekem is a 36.héttől volt ugyanez. Be is mentünk egyszer éjjel és még a szülésznő is azt mondta szülünk. Ehhez képest még húztam a 40.hétig. :)
Kitartás neked és könnyű szülést!
Sok boldogságot a picihez!
Én a 38. héten szültem nemrég. Én sem hittem el, hogy szülés lesz. Gondoltam jóslófájás.
De a jóslófájás olyan, hogy elmúlik egyszer pl. helyzetváltoztatáskor, mozgáskor, vagy fürdővízben.
Ha szülni készül az ember, akkor bizony nem múlik a fájdalom.
Amúgy nekem az első előjel egy enyhe hasi fájdalom volt, ami érezhető volt utána már végig.
És mintha más lett volna a hasam. + a baba jócskán mocorogni kezd.
További ajánlott fórumok:
- Nem keményedik meg a habtejszín, hiába verem, ez mitől lehet?
- 27 hetesen görcsöl és keményedik a hasam! Doki szerint megrövidült a méhszáj! Hasonló tapasztalatok?
- Milyen ha keményedik a pocak?
- Miért keményedik a hasam, ha leülök?
- Másnak is sokat keményedik a pocakja?
- Miért nem keményedik meg a Fiomo gyurmám?