Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A 3 napos láz akár kétszer is előfordulhat gyermekeknél? fórum

A 3 napos láz akár kétszer is előfordulhat gyermekeknél? (tudásbázis kérdés)


10. encifinci (válaszként erre: 8. - C9f9b53798)
2012. dec. 2. 16:42
mi is a fogra gyanakodtunk,de engem is felvilágosított a doki hogy cska hőemelkedés lehet,és bizony a nyáladzással sok baci kekerül és ettől lesz a láz.
9. encifinci (válaszként erre: 6. - Csanett)
2012. dec. 2. 16:38
nálunk a vér eredmény vesemedence gyulladást mutatott
8. c9f9b53798 (válaszként erre: 7. - Csanett)
2012. dec. 1. 15:29

Doki adott antibiotikumot és lázcsillapítót is, kb. bő egy hétig tartott minden fogzási hullámban a láz, de bepirosodott a torka is, a doki szerint legyengül ilyenkor az immunrendszer, és emiatt összeszednek mindent, és nem maga a fogzás okozza ezt a tünetet, hanem az a kiinduló pont.


Egyébként semmi, beszedtük, a lázcsillapító ált. nemigen hatott, teljesen sose vitte le a lázát (vagy nem adtam be elég nagy dózist), és magától jobban lett. Csak éppen enni nem akart két hétig minden alkalommal.

7. csanett (válaszként erre: 5. - C9f9b53798)
2012. dec. 1. 13:55
Szia!Fogzásra nem gondolnák,már az utolsót várjuk,de még nem is készülődik kibújni!És nálatok mi volt a gond,mire jutottak a dokik,mi miatt volt a több hétig tartó láz?Kaptatok rá valamit a lázcsillapítókon kívül?
6. csanett (válaszként erre: 3. - Encifinci)
2012. dec. 1. 13:52

Röntgen még nem volt!Egy kis gyulladást mutatott a vérkép ,de azt mondta a doktornő,hogy az betudható a láznak!

Több napig az mit jelent?És mi volt a baja a kicsikédnek?

2012. dec. 1. 09:16

Nem jön a foga? Minden áttörésnél lehetséges ilyen, bár az orvosunk szerint csak hőemelkedés a normális, ettől függetlenül az első néhány fognál a gyerekemnél mindig napokig tartó magas láz volt (anyósom mondta, hogy a férjemnél is ilyen tünetek voltak, így ez kicsit megnyugtatott). Áttörés - láz, kis megnyugvás, majd újabb fogáttörés - ismét láz. Még ilyenre is lehet esetleg gondolni.


Ha a vér- és vizeletvizsgálat nem mutat semmi kórosat, akkor próbálj meg megnyugodni. Kislányomnál is volt többször egy héten át tartó láz és magas (szerintem) 38 fok felett, sőt egyszer volt olyan lázgörcse, hogy azt hittem nem éli túl, felhívtuk az ügyeletet, olyan pánik tört ki belőlünk, ott mondták, hogy lázgörcs kezdődik, az jár ilyen tünetekkel, félelmetes volt!!! tényleg bármit csináltunk, közel 40 fok volt a láza, de ez csak egy-két napig tartott. Ez azt hiszem a második fogzási hullámnál volt.

2012. dec. 1. 09:05

Nálunk volt kétszer a kisfiamnál,ugyanazokkal a tünetekkel(láz, majd rengeteg kiütés...). A második alkalommal terhes voltam, beijedtem, hogy mi ez? Mert én is úgy tudtam, háromnapos lázat csak egyszer lehet elkapni. Azt mondta a dokim, ez is lehet többféle. Furcsa volt hallani, de végül ahogy jött, úgy elmúlt.

Szerintem vidd el ügyeletre, ha nem múlik a láz....

2012. dec. 1. 09:02
nálunk volt magas láz több napig dokik nem találtak semmit,de a vér és vizelet mutatott gyulladást,ha nálatok minden eredmény jó akkor talán nincs nagy baj,esetleg egy röntgen kéne ha még nem volt!
2012. dec. 1. 08:59
Kisfiam 3 napja magas lázzal küzd,sajnos a doktornőnk elhunyt,így ide oda küldenek minket,már 4 orvos látta kicsit,a kórházat is megjártuk ,semmit nem találnak ,se vérben,se vizeletben!A magas lázat egy 4 napos hőemelkedéses időszak előzte meg!Nem kicsit aggódok,ami tudom nem jó ,de már aludni sem tudok állandóan őt figyelem az ágyacskája mellett!
2012. dec. 1. 08:56
A 3 napos láz akár kétszer is előfordulhat gyermekeknél?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook