90 napossal 90 kiló ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 90 napossal 90 kiló ellen
Panka mielőtt elkezdtük ezt a diétát, én is olvasgattam hozzá és recepteket keresgéltem. Több helyen inkább ajánlják keményítőnapra a rizst. Én ehhez tartom magam.
A sütibe lehet tojás, mivel 2 szelet tortát meg lehet enni, az nehezen elképzelhető tojás nélkül.
Én ha főzeléket csinálok és ha kell bele rántás, akkor fele mennyiségű rántással csinálom és az alapból turmixolok sűrítésnek.
Ha csak magamnak csinálnám akkor nem rántanám, de fiúk elég finnyásak.
Ma délben parázskrumpli volt snidlinggel, de mivel kevésnek bizonyult, csak fiamnak maradt, mi rizst eszünk.
Szia!
nekünk is keményítő napunk van
Én ma az alábbi csináltam vacsira:
Póréhagymát felszeltem kis olajon megdinszteltem,
Majd konzerv gombát adtam hozzá, két kisebb sárgarépát lereszeltem, ez jött utána, 1 bögre basmati rizs, 1 marék fagyasztott kukorica, só, bors, majdnem 2 két bögre vízzel felöntöttem.
15-20 perc és kész.
Sagievi, Coryk olyan aranyosak vagytok! Már hazajött a párom, elmondtam neki is, és azóta röhögünk rajta, így már jobb a kedvem.
Lenne pár gyakorlati kérdésem is! Kaptam kölcsön egy könyvet, ami kimondottan a 90 naposhoz készült. Na, abban van ám minden! Pl. a gomba és a karfiol keményítő és fehérje napon is szerepel, a liszt pedig keményítő napon mindenféle főzelékben. A rizst pedig szénhidrát napra teszi. A tojás is előfordul szénhidrát napon, pl. édességek tésztájában. Ti ezekről mit gondoltok? Én eddig még nem kevertem, a rizzsel meg teljesen bizonytalan vagyok. Ja, amúgy tettem fel egy saját receptet fehérje napra, nézzétek meg, ha gondoljátok. Nekem nagy kedvencem. :)
Szia!
Valóban a "barátnők" már csak ilyenek. Arra gondolj, hogy Te fizikai segítség nélkül fogsz lefogyni a saját akaratodból.
Tudod amikor én észrevétlenül kezdtem felszedni a kilókat, csak először azt tűnt fel, hogy 36-os ruhák már kicsik, na 38-as gondoltam, az még belefér. Most meg 42-es ruhákat hordok és 152 cm mély vagyok. Természetesen comb, has , fenék táján vannak ezek a plussz kg-ok. Ne légy türelmetlen, ha végig csinálod ezt a kúrát és leadsz jó néhány kg-ot büszke leszel magadra. Akkor a barátnőd nézhet.
Sziasztok!
Na erre gondoltam.Ha formálódnom sikerül és a kilók nem mutatnak hatalmas mínuszt, már elégedett leszek.Ma a husinapon nem tudtam megenni az ebédre hozott mennyiséget.Alakulni kezd talán a gyomor térfogat.Meg olyan könnyedebbnek érzem a hasam, nincs az a hájas vagyok érzés, és ez jó.
A pasik mindig sokkal könnyebben és gyorsabban fogynak, aztán nem látnak a nagyképűségtől :)
Most egy kicsit én is türelmetlen meg kedvetlen lettem, mert tegnap az egyik barátnőm, aki akupunktúrával fogyott 15 kg-ot, nagyon-nagyon sértő megjegyzést tett a fenekemre. Ami elég nagy, ez tény. Per pillanat emberek közé sincs kedvem menni - még szerencse, hogy éjszakás voltam, így most itthon vagyok -, pedig már egész jól éreztem magam. Remélem, mindenkinek sokkal, de sokkal jobb hangulata van, mint nekem.
mar itt is vagyok .
HAHO NINCS ITT SENKI?
coryk szia!igazad van a fogyast illetoleg.
de annyira szeretnek ripsz ropsz ujra a regi lenni!tisztaba vagyok vele hogy 5ev alatt jutotam el idaig
Sziasztok!
Szila hidd el, jobb a lassabb fogyás mert ha sokat fogysz hirtelen akkor a bőröd egy számmal nagyobb lesz rajtad.
Copfos szia!
Én az egy hónap alatt 2 kg-ot fogytam, igaz meghízni sem egy hónap alatt híztam.
Én ha minden hónapban lemegy 2 kg örülök, legfeljebb tovább csinálom.
Ma rántott süllő volt jó sok salátával.
Este hal helyett csirke lesz, de az csak sütve, mert nem volt annyi hal, hogy maradjon estére.
Mi hárman csináljuk együtt ezt a diétát.
Már egész megszoktuk.
Sziasztok. KÖszönöm szépen a gratulációt és a dicséretet mindenkinek. Hát igen vasárnap óta ugye nincs diéta. Délben ettem levesből, húst salátával, desszertnek 1 szelet sütit és úgy tele voltam, hogy még vacsora se kellett. Tegnap rizst hoztam gombás szósszal (keményítő-nap) ma mákospatkót ettem (szénhidrát). Reggeli meg gyümi továbbra is.
szlia72, én a kávét a diéta alatt ittam 1 édesítővel, és tejporral!!! nem bírom meginni feketén.
Hát igen, be_rika, a mérlegeléssel én is mindig igy voltam. De én a gyümölcsnap után sose voltam kevesebb. Mostanában hirtelen felindulásból mérem magam.
Ja igen, vasárnap reggel 80,8 kg-ot mutatott a mérleg. Szóval ennyivel fejeztem be a diétát. Kíváncsi vagyok, hogy fogyok-e még ezzel a módszerrel. Ha nem, akkor újrakezdem a 90 napost.
sziasztok!
igyekszem, nem mérlegre álllni... ez a nyolc naponta dolog jónak látszik.... be lehe dilizni a mérlegeléstől :)
szerintetek szotyizni miko lehet? Annyira kívánom :)
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!!
- Harc a kilók ellen október 23-tól.
- Lúgosítással a "védelmező" kilók ellen - 2012.08.06-tól
- Te hány kilót fogytál a 90 napossal?
- Fogyitársakat keresek, akik kalóriaszámlálással küzdenek a kilók ellen