90 napos januártól (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma nekem is keményítőnapom van. Wok-keveréket ettem és belekevertem egy kis rizst. Nekem ez a keményítőnap a legrosszabb és legnehezebb.
Nekem ma van keményítő napom...
Én pl: ma gyorsfagyasztott sült krumplit ettem ketchuppal + párolt mexikói zöldségkeveréket....meg vettem 1-2 paradicsomot elrágcsálni uzsira...
A sült krumplit csak bedobtam a sütőbe, olaj meg minden nélkül és nagyon finom volt:)
Szénhidrát napon lehet gombás tortellini-t enni?
Szia! Nekem ma van az elso kemenyito napom, es a mai menu hagymas, gombas rizs, brokkoli es kelbimbo :-)Sok otletem van kesobbre is, pl toltott paprika hus nelkul, edeskrumpli pure, sult tok, mindenfele zoldseges rizs... Probaltal mar paszternakot grillezni? Az egyik kedvencem :) Sok recept van a neten, ha egy kicsit keresgelsz.
Apropo merleg... en nem birtam ki, es mar ma raalltam (a masodik napomon!!) es kepzeld, masfel kiloval kevesebb vagyok, mint tegnap :-) Pedig ittam tegnap kb 3 liter folyadekot. Persze ez meg nem jelent semmit, de azert olyan jo volt latni :-)
Látom, mindenki ügyesen veszi eddig az akadályokat. Én 1-jén kezdtem, szóval ma szénhidrát napom van, paradicsomszószos tézstát ettem.
Akik már szintén csinálták: keményitőnapos menü-tippek? Ezzel a nappal vagyok a legjobban gondban:-S
És a méredzkedéssel hogy álltok? Én talán hetente egyszer fogok, ha meg birom állni:) DE úgyis kell idő biztos, mire beindulnak!
Sziasztok! Én is "benáthásodtam" reggel óta, de azért tartottam a diétát. Nem is voltam éhes délután se, csak egy pohár tejet ittam uzsira. Tornára meg nem is gondoltam.
Mocori jobbulást neked is!
Szóval akkor gyümölcsöt csak a napján és délelőtt ha jól értem.. jegyeztem:) De ha uzsonna időben éhes, vagyok mit szabad enni?
Nem látom értelmét, hogy csak ebéd meg vacsora, mert hamar rájön a szervezet, hogy abból kell tartalékolni és ugyaott tartok majd ahol eddig, nem megy le a kiló. Vagy nem? Akinek van tapasztalata mit evett uzsonnaidőben, írna róla? Persze nem nassolásra gondolok, csak egy alma, vagy 3 dió vagy akármi:)
Köszönök minden segítséget.
Gondolom mindenkinek nehéz, én két kisgyerekkel vagyok és egész nap talpon kell lennem velük.NEm bírok éhezni nagyon, mert szédülök.
Uh, sziasztok tényleg jól beindult a fórum :) Hajrá mindenki. Én már csináltam ezt a diétát egyszer, igaz bizonyos oko miatt nem végig, de van személyes tapasztalatom. Az első az, hogy hatékony :))
Kaja téren: Gyümölcsöt csak reggelire szabad enni. 12 óra után már nem. Ez egyébként nem csak a 90 napos diétára vonatkozik, mert a délután elfogyszatott gyümölcsöt a szervezet nem úgy dolgozza fel, raktározza el vagy ilyesmi okosság :))
A gomba és a hagyma semleges étel, így gyümölcsnap kivételével bármikor lehet enni.
Ja és egy fontos dolog! A mennyiség nem számít! Úgy értem mindenki annyit egyen amennyi jólesik, nem kell éhezni!! Az a fontos hogy mindennap az legyen a kaja, ami elő van írva más nem számít.
Reni neked meg nagyon gratulálok a sportteljesítményedhez :) Én egy dög vagyok és mióta elmentél semmit nem csináltam. De majd a jövőhéten :DD
Sziasztok.
Örülök, hogy végre találtam egy idei topikot.
Én még nem kezdtem el , csak hétfőn fogok bele a diétába nagy reményekkel...
Még sosem próbáltam de nagyon sok ismerősöm van aki jelentős súlyt adott le ezzel a módszerrel.
Eggyet ertek :-) Az a lenyeg, hogy induljanak el lefele ezek a franya kilok vegre!
En lassan vegzem a meloval, szep estet mindenkinek!
Nem lehet gyümölcsöt enni délután a három napban! Ne egyetek!
Gombát protein, keményítő (pl. gombás rizs) és szénhidrát(sima pizza és csak gomba rá) napon is lehet enni, kivéve gyüminapon.
Hm, az jó :) Köszi!
A gyümölcsről: én azt olvastam, du. nem lehet enni gyümit (amit nagyon sajnálok...), de szerintem egyszeri alkalomtól nem dől össze a világ!
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)