Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos januártól fórum

90 napos januártól (beszélgetés)

194. Mocori (válaszként erre: 190. - Sshine)
2009. jan. 3. 14:38
Nem semmi, hogy már ennyi lement! :) Gratulálok!
193. Mocori (válaszként erre: 191. - G-agnes)
2009. jan. 3. 14:37
Szerintem simán ehetsz.
192. Mocori
2009. jan. 3. 14:37

Sziasztok!

Ma nekem is keményítőnapom van. Wok-keveréket ettem és belekevertem egy kis rizst. Nekem ez a keményítőnap a legrosszabb és legnehezebb.

191. g-agnes (válaszként erre: 189. - 55e31545d5)
2009. jan. 3. 13:30

Nekem ma van keményítő napom...

Én pl: ma gyorsfagyasztott sült krumplit ettem ketchuppal + párolt mexikói zöldségkeveréket....meg vettem 1-2 paradicsomot elrágcsálni uzsira...

A sült krumplit csak bedobtam a sütőbe, olaj meg minden nélkül és nagyon finom volt:)

Szénhidrát napon lehet gombás tortellini-t enni?

190. sshine (válaszként erre: 189. - 55e31545d5)
2009. jan. 3. 13:14

Szia! Nekem ma van az elso kemenyito napom, es a mai menu hagymas, gombas rizs, brokkoli es kelbimbo :-)Sok otletem van kesobbre is, pl toltott paprika hus nelkul, edeskrumpli pure, sult tok, mindenfele zoldseges rizs... Probaltal mar paszternakot grillezni? Az egyik kedvencem :) Sok recept van a neten, ha egy kicsit keresgelsz.

Apropo merleg... en nem birtam ki, es mar ma raalltam (a masodik napomon!!) es kepzeld, masfel kiloval kevesebb vagyok, mint tegnap :-) Pedig ittam tegnap kb 3 liter folyadekot. Persze ez meg nem jelent semmit, de azert olyan jo volt latni :-)

2009. jan. 3. 12:27

Látom, mindenki ügyesen veszi eddig az akadályokat. Én 1-jén kezdtem, szóval ma szénhidrát napom van, paradicsomszószos tézstát ettem.

Akik már szintén csinálták: keményitőnapos menü-tippek? Ezzel a nappal vagyok a legjobban gondban:-S

És a méredzkedéssel hogy álltok? Én talán hetente egyszer fogok, ha meg birom állni:) DE úgyis kell idő biztos, mire beindulnak!

188. Jucás (válaszként erre: 187. - Mocori)
2009. jan. 2. 21:41
Köszi, igyekszem én is kikúrálni magam.
187. Mocori (válaszként erre: 186. - Jucás)
2009. jan. 2. 21:37
Na, akkor kifogtuk. :((( Neked is jobbulást!
186. Jucás
2009. jan. 2. 21:22

Sziasztok! Én is "benáthásodtam" reggel óta, de azért tartottam a diétát. Nem is voltam éhes délután se, csak egy pohár tejet ittam uzsira. Tornára meg nem is gondoltam.

Mocori jobbulást neked is!

185. Mocori (válaszként erre: 177. - B2076ec79b)
2009. jan. 2. 21:17
Hajni! Nekem már számít a mennyiség, mert egy idő után egyszerűen nem fogytam a diétától, sőt még híztam is (akkor már csak 2-3 kg-ot kellett volna leadnom). Ezért vártam most majdnem egy évet, hogy pihenjen a szervezetem.
184. Mocori
2009. jan. 2. 21:16
Holnap keményítőnap, na az nekem nehezebb, mint a gyümi. Wok készítményből vettem azt hiszem a classikot - mindenféle jó kis zöldség van benne!
183. Mocori (válaszként erre: 178. - Ebihal2)
2009. jan. 2. 21:15
Két étkezés között nem ettem semmit, vagy csak protein napon egy joghurtot, amit Hajni is írt. Azon kívül gyüminapon lehet diákcsemegét ropogtatni, de csak módjával.
182. ebihal2
2009. jan. 2. 21:02
Én heti két este járok 45 percet tornázni egy közeli helyre, ezt már évek óta csinálom és most újítottunk, mert súlyzózunk is, ilyen kis 1 kilós súlyokkal, nagyon élvezem, de sajna karácsoy miatt most nem volt. Várom már nagyon, hiányzik a mozgás. Elmentem futni az ünnepek alatt, de csak egyszer sikerült. Azt gondolom ezzel a mozgásos részét én letudtam a diétának. Többre nincs időm a gyerekektől. :)
181. b2076ec79b (válaszként erre: 178. - Ebihal2)
2009. jan. 2. 21:02
Én egyáltalán nem éheztem, de ha éhes vagy napközben: fehérje napon pl nyugodtan megehetsz egy joghurtot. (én gyümölcsöset szoktam enni, de legjobb a natur), vagy egy szelet húst, vagy ami fehérje. A többi napon ugyanez érvényes. Én legalábbis nem csináltam ügyet belőle, ha esetleg máskor éhes voltam, simán megettem az aznapiból még. Csak azt tartottam szem előtt, hogy adott napon adott milyenségűt egyek.
2009. jan. 2. 20:59
hogum=hugom :) Fáradt vagyok
179. b2076ec79b (válaszként erre: 166. - Sshine)
A hogum férje 15kg-t adott így le, nem éhezett és néha egy kis bűnözés is becsúszott. :)
178. ebihal2

Szóval akkor gyümölcsöt csak a napján és délelőtt ha jól értem.. jegyeztem:) De ha uzsonna időben éhes, vagyok mit szabad enni?

Nem látom értelmét, hogy csak ebéd meg vacsora, mert hamar rájön a szervezet, hogy abból kell tartalékolni és ugyaott tartok majd ahol eddig, nem megy le a kiló. Vagy nem? Akinek van tapasztalata mit evett uzsonnaidőben, írna róla? Persze nem nassolásra gondolok, csak egy alma, vagy 3 dió vagy akármi:)

Köszönök minden segítséget.

Gondolom mindenkinek nehéz, én két kisgyerekkel vagyok és egész nap talpon kell lennem velük.NEm bírok éhezni nagyon, mert szédülök.

2009. jan. 2. 20:58

Uh, sziasztok tényleg jól beindult a fórum :) Hajrá mindenki. Én már csináltam ezt a diétát egyszer, igaz bizonyos oko miatt nem végig, de van személyes tapasztalatom. Az első az, hogy hatékony :))

Kaja téren: Gyümölcsöt csak reggelire szabad enni. 12 óra után már nem. Ez egyébként nem csak a 90 napos diétára vonatkozik, mert a délután elfogyszatott gyümölcsöt a szervezet nem úgy dolgozza fel, raktározza el vagy ilyesmi okosság :))

A gomba és a hagyma semleges étel, így gyümölcsnap kivételével bármikor lehet enni.

Ja és egy fontos dolog! A mennyiség nem számít! Úgy értem mindenki annyit egyen amennyi jólesik, nem kell éhezni!! Az a fontos hogy mindennap az legyen a kaja, ami elő van írva más nem számít.

Reni neked meg nagyon gratulálok a sportteljesítményedhez :) Én egy dög vagyok és mióta elmentél semmit nem csináltam. De majd a jövőhéten :DD

176. Hatice
2009. jan. 2. 20:17

Sziasztok.

Örülök, hogy végre találtam egy idei topikot.

Én még nem kezdtem el , csak hétfőn fogok bele a diétába nagy reményekkel...

Még sosem próbáltam de nagyon sok ismerősöm van aki jelentős súlyt adott le ezzel a módszerrel.

175. Mocori (válaszként erre: 174. - Sshine)
2009. jan. 2. 19:11
Neked is! Szia!
174. sshine (válaszként erre: 173. - Mocori)
2009. jan. 2. 19:05

Eggyet ertek :-) Az a lenyeg, hogy induljanak el lefele ezek a franya kilok vegre!

En lassan vegzem a meloval, szep estet mindenkinek!

173. Mocori (válaszként erre: 172. - Sshine)
2009. jan. 2. 19:01
Szerintem is egyre zavarosabb...:) Szerintem hagyjuk, mindenki a saját módszerével csinálja, ami bevált.
172. sshine (válaszként erre: 171. - Mocori)
2009. jan. 2. 18:49
Azt is mondtak, hogy nagyon fontos, hogy potold a vizet az edzes utan amit kiizzadtal, kulonben lassabb a fogyas. Hjaj... Ez egyre zavarosabb :-(
171. Mocori
2009. jan. 2. 18:42
Na, ezt én abszolút nem tudom, hogy lehet-e enni edzés után. Egyszer egy edzőterembe azt mondták, hogy inni nem kellene edzés után fél órával. De hagyjuk...
170. Mocori
2009. jan. 2. 18:40

Nem lehet gyümölcsöt enni délután a három napban! Ne egyetek!

Gombát protein, keményítő (pl. gombás rizs) és szénhidrát(sima pizza és csak gomba rá) napon is lehet enni, kivéve gyüminapon.

169. sshine (válaszként erre: 162. - Nagyreni)
2009. jan. 2. 18:40
Tenyleg? En meg ugy tudtam, hogy ha edzes utan eszel, akkor az kevesbe rakodik le, mert a test meg zsiregeto uzemmodban van... Komolyan mondom, mar nem tudom mit higyjek... Mondjuk az is igaz, hogy a szervezet csak egy bizonyos szivveres szam folott kezd el zsirt egetni, es azt is csak 15-20 perc utan. Szoval nemtom...
168. frollo (válaszként erre: 158. - Ebihal2)
2009. jan. 2. 18:38
Én is olvastam, legtöbbször azok támadják, akik az életmódváltás hívei (vagy akik nem bírták végigcsinálni? :) ). Egyik oldalról igazuk van, másikról pedig nem. Szerintem a testkontroll és az önbizalom szempontjából mindenképp pozitív, ha valaki végig bírja csinálni. De ez csak az én véleményem :)
167. Mocori
2009. jan. 2. 18:37
Köszi csajok! Semmiképp sem hagyom abba, csak kiakadtam, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. :( De csinálom - jóhogy!!! - a diétát! :)
166. sshine
2009. jan. 2. 18:36
Az a baj, hogy ha ket taplalkozaskutato, vagy dietetikus leul egymassal beszelgetni valoszinuleg ot perc alatt ossze fognak veszni, mert olyan sokfele nezet, meg iranyelv van, hogy meg se lehet szamolni. Nekem azert szimpatikus a 90 napos, mert igaz, hogy ha napokra lebontod egyoldalu, de hosszu tavon mindent megadsz a szervezetednek amire szuksege van, es a gyumolcs ill. viznap nagyszeru meregtelenito. Azonkivul nagyon szervezett, es strukturalt, ami nekem nagyon fontos. Ha csak kaloriakat kell szamolni, vagy pontokat, hamar elvesziti a fonalat az ember. Arrol nem is beszelve, hogy ez az utolso remenyem! :-)
165. frollo (válaszként erre: 154. - Nagyreni)
2009. jan. 2. 18:33

Hm, az jó :) Köszi!

A gyümölcsről: én azt olvastam, du. nem lehet enni gyümit (amit nagyon sajnálok...), de szerintem egyszeri alkalomtól nem dől össze a világ!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook