90 napos januártól (beszélgetés)
kakaós tészta? Hm, nem próbáltam még...:)
Készülök én is nagyon-nagyon! És sokat is várok most a diétától, az akaraterőmtől, stb. Kicsit tartok tőle, hogy nem indul be a fogyás, mert már párszor csináltam, és már nem használ. De remélem nem így lesz!!! Akik már többször csinálták a diétát, fogytak utána is??? Kérlek, írjon valaki erről!
Nem tűntem el, nagyon készülök is a diétára, csak a szüleimnél töltjük az ünnepeket és ilyenkor nem ülök annyit a gép előtt :-)
Én a kakaónál egyébként konkrétan a kakaóporra gondoltam, mert igazából fogalmam sincs, hogy mi van benne, és gondoltam, szénhidrát napon a tésztára egyszer-egyszer, a gyerekeim imádják így...
Hát, szerintem nem lehet kakaót inni, mert a tej protein, a kakaóban pedig sok a szénhidrát meg a zsír. És ennek a diétának pont a szétválasztás a lényege.
Kifejezetten tiltják a fehérje- szénhidrát párosítást, sajnos ezért nem lehet pörköltet nokedlivel enni, pedig de jó is az nyam-nyam-nyam.
Szóval DIÉTA!! Ezért sajnos áldozatokat kell hozni, és lemondani néhány finomságról.
Mit esztek holnap? Nekem a menüm:
R: narancs
E:csirkemell párolva, vmi savanyúság, utána a kötelező húsleves leve.
V: u.az, mint ebédre, csak kevesebb mennyiség és leves nélkül természetesen.
Azt hittem, hogy már eltűntél, olyan rég írtál. De akkor nem. :)
Szerintem nem lehet kakaót inni még protein napon sem. És miért is akarnátok, hogyha végre elterveztétek, hogy fogytok. Hm? Nehéz lesz a 90 nap, de meg kell állni a kísértéseket. Úgy vagyok vele, hogy majdnem egy évig jókat ettem, ki kell bírni!!! Igyál sima 1.5-ös tejet délután. Az is fincsi!
Ha egyszer megkapom valahára a könyvet, szívesen írok ide recepteket, nem kell azért megvenned! Ha megjön egyszer...
Boldog újévet mindenkinek!!!
Ma gyümölcs napom van. Az első...Ezt a napot bírom a legnehezebben. Már eléggé éhes vagyok, hiába a sok gyümi, de KIBÍROM!!!!
A 2-án kezdőkkel tudok együtt haladni, mert nekem is fehérje következik.Megfogadtam, hogy mérlegre csak minden hétfő reggel állok , mert én is hajlamos vagyok kicsi sikernél már azonnal elbízni magam és akkor bizony bűnözök is!!!
Szia! A kakaót én is fehérje napon iszom, de nem azt a gyorsan oldódót, hanem főzöm rendes kakaóporból, és édesítővel édesítem. Így semmi gond nincsen vele. :)
Lehet egymás után többször, ha többet szeretnél leadni. Anyukám nagyon sokáig csak így étkezett. (Bár ő már nem akart fogyni (igazából nemis nagyon volt miből már), csak szintentartásképpen.)
Arra, hogy a leadott kilók ne jöjjenek vissza, nem tudok tuti receptet. Talán ha végigcsinálod ezt az eléggé szigorú szabályokat felállító diétát, tudatosabban fogsz étkezni, amitől majd nem eszel össze-vissza, a gyomrod összeszűkül, és így kevesebb arra az esély, hogy visszaszedd a leadott kilókat. :)
Boldog új évet kívánok mindenkinek! :)
Én a kakaót fehérje napon innám, de sajna nem lehet délig, csak utána. Ja, és minimális cukorral.
Szerintem lehet tovább csinálni. Most én is úgy tervezem, hogy 2-szer 90 napot csinálok. Majd meglátom.
Jó lenne, ha valaki nekem is megmondaná, hogy lehet elérni, hogy ne jöjjenek vissza a keservesen leadott kilók. Mondjuk, én nem tartottam be, hogy csak gyümit eszek délig.
Rutinos 90 napos diétázósokhoz: a kakaót be lehet sorolni valamelyik napra? Vagy abszolút tiltott élvezet?
Már alig várom a 2-át, hogy elkezdhessem, már hetekkel ezelőtt elhatároztam, hogy akkor kezdem, de már most nekivágnék:-), és büszke vagyok magamra, hogy meg tudtam állni a féktelen kajálást az ünnepnapokon (ahogy pedig azt általában a hétköznapokon is csináltam), remélem, a diétát is így végig tudom majd csinálni.
És még egy kérdés: lehet ezt közvetlenül egymás után többször?
És még egy kérdés: ki lehet kerülni valahogy, hogy a leadott kilók visszajöjjenek? Mert pont nyárra szedném össze őket újra, amikorra pedig szeretnék kicsit jobban kinézni. Vagy tényleg elég az, ha 90 napig még minden reggel gyümit reggelizek? Mert ezt olvastam...
Nekem a mindmegette receptjeivel az a bajom, hogy csomó olyan dolgot sorol az adott napi ételbe, ami tilos. Azért sem nézem azt az oldalt. Van a www.90naposdieta.lap.hu oldal, ott rengeteg recept található. És jó lenne, ha már az én 90 napos diétás szakácskönyvem is megjönne, akkor legalább írhatok nektek is recepteket, olyan jók vannak benne!!!
Na, mostmár abbahagyom.
Boldog Új Évet kívánok nektek. Aztán fogyi!
Szia Erika!
Van akaraterőd, ha ma elkezdted, nem semmi. :)
Arra viszont vigyázz, hogy a lencsefőzelékbe nem tehetsz lisztet, hanem étkezési keményítőt inkább!
Nekem ez a legjobban tartható diéta! :) Nem szabad felcserélni a napokat, ez nagyon fontos!!! És kb. 20 dkg-ot lehet enni, úgy tudom.
Ne aggódj, mennek majd le azok a kilók! :)
Sziasztok!
Én 1-én, azaz holnap szeretném elkezdeni. Sok virsli, tojás van itthon, úgyhogy a fehérje nap ezzel le is lesz tudva.
van a 90 napos mintaétrend. hogy következnek egymás után a napok? van egy meghatározott sorrend vagy ugy rakom sorba a napokat ahogy én akarom? és egy egy napon mennyi az a kajamennyiség amit be lehet vinni? annyit eszek amennyit akarok? vagy van egy meghatározott mennyiség? és mennyit lehet inni? mert én most is rengeteget iszok.
hááát, nem tudom elképzelni hogy ez hogy fog müködni. és azt méginkább nem tudom elképzelni hogy hogy fogom birni. de azthiszem akaraterőm az lesz hozzá.
előre is köszi a válaszokat. és BUÉK
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)