90 napos januártól (beszélgetés)
Én elég rosszul birom a gyümölcsnapot....
Megpróbálok sokat inni, meg ettem 1 marék földimogyorót...ennyi megengedett ezen a napon:)
Mindenkinek kitartás:)
legegyszerűbb ha kiteszel két üveg ásványvizet, teát akármit és ha kell ha nem iszol. :DDD
Én így szoktam csinálni, megszabom a napi limitet és addig iszom amíg el nem fogy. Végülis ha óránként egy pohár, akkor nap végére el is fogy. csak nagyon kell figyelni :DDDDD
Egyébként én se vagyok egy nagy ivó sajnos. Bár így a diéta alatt könnyebb, mert ha éhes vagyok és nem ehetek, inkább iszom.:)
De igen azzal is megiszom. Akkor lehet, hogy veszek is ma.
Miért olyan fontos ugyanazt enni vacsira mint ebédre? A fehérje az fehérje. Nem? De ha így kell akkor így csinálom.
Gondolom igen, de nem akartam annyit pacsmagolni, meg ugye belefőztem a nagy darab szalonnát is, szóval így elég zsíros lett volna nekem :).
Most meg ettem pulykamellet natúr szeletként, meg paprikát, uborkát, plusz egy vékony szelet kenyeret és úgy érzem szétdurranok, pedig nem is ettem sokat. Valószínű a tegnapi gyümölcsnap után ez elég sok volt:)
Sziasztok!
Ma kezdtem el ezt a fogyókúrát!Próbálom összeállítani a menümet..de beleakadok mindig!
Pl keményítő napon rizst lehet enni??
Hellóka! Nekem is gyüminap! Azért iszok 100% gyümilevet is ma, na meg zöldteát. Egész megszerettem! :) Még mindig betegek vagyunk.:((( Ma viszem a kislányomat orvoshoz. Úgyhogy a torna még mindig halasztva. :(((
Én sem bírom ki kávé nékül, de én light tejport rakok bele. Azzal nem szereted Moncsi?
Csemegeubit lehet enni. Az van írva, hogy mindenféle salit lehet enni, de olajat ne öntsünk rá!
Szia Moncsi, tejről én sem tudtam lemondani, a kávémba nagyon kicsit de teszek...
Ugyanazt edd vacsorára, mint ebédre, azt írják a diétához... Szóval ha délben hús, este is hús...
Na elkezdődött az első nap. Remélem nem baj ha ittam egy kis kávét reggel édesítővel és lehelletnyi tejjel(másként nem bírom meginni) Sajna kávé nélkül nem bírok reggel felkelni.De a déliről megpróbálok lemondani. Lányom sajna reggelre megbetegedett. Fáj a torka, náthás. Ugye ami a Neocitránba és a szopogatós tablettákban van cukor az nem olyan gáz.Most egy kicsit elkenődött, hogy mi lesz.
Ebédre natúr csirkemell lesz paradicsommal. Vacsi meg talán tojásos gomba. Ez így jó fehérjenapra?
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)