90 napos januártól (beszélgetés)
Most én is elköszönök, elmegyünk kismotorozni. Sziasztok!
egy éves és egy hónapos,ráadásul ivartalanított,tehát(ha jól tudom) marad is ilyen kajla:)
Fiatal? Az enyémek is olyanok voltak, de higgadnak...
ugye ugye?a tea kivisz beloled mindent:))))))))
igen,most anyuekkal vagyunk...rosszkor jott ez a gazdasagi vilagvalsag,igy nem tudok befektetni egy lakasba.....a net allandoan ledom,elkoszonok es szolok ocsemnek,hogy csinaljon valamit,mert kihajitom a laptopot ket percben belul:)))))
sziasztok kicsit kesobb:))))
éééééédesek lehetnek:)))enyém inkább vadul,karmol,harapdál,szaldgál át rajtam
Ismerős... Felüléskor beül az ölembe mind és okosan néz.
Kiképzésnek mondanám inkább :D De legalább ki lehet őket zárni, ha hajnali 4-kor ébresztgetnek :)
én tornázni nem tudok a cicától...nekiesik a fejemnek, a lábamnak,azt hiszi szerintem,hogy játszás van:P
:DDDD
Legalább edzesz tényleg a gyerekre!
Hogyne szólnának :) Bemegyek wc-re, az ajtó előtt kinn azonnal: Ajaaaa! :D
Ja, és nem szólnak vissza! Az enyém már kezdi...:)))
Azért 3 rissz-rossz cicával sem könnyű :))) Nézd meg a képeim közt.
latom nalatok is "jo" nap lesz gyerek teren:)))))
na, nem tartott sokáig nálatok sem...
Te egyébként most anyudékkal vagy?
Jesszus! Kajálási rohamom van! Mi a manó!...
hajajjjjj,de meg mennyire,majd Te is meglatod,ha lesz babad:)))) es mar fel is kelt..............ez nem az en napom ma:(((( a net is allandoan ledob,a gyerek,stb...........
Na, most hoztam ki a szobájából a leányzót, nem aludt. De legalább este korán lesz alvás(na, ezt lekopogtam). Majd kicsit később elviszem motorozni, és benézünk a barátnőmékhez, kicsit fárasztom is. :D
valtozo,fel 8-fel 9kozott ha jo napja van:)))))))
Köszi, megnézem este, van egy sokáig nyitva tartó patika a közelben.
Ne is mondd, nálunk is menő az, hogy amit megtiltok, azért is és olyan kis komiszan néz. Hihetetlen.
Sirtál? Szegénykém! Mikor ébredt fel egyébként? Hankám 1/2 9-kor, de 1/2 6-kor szokott kakaózni.
es meg nem is neztel semmilyen filmet tegnap este:))))
Mostmár nagyon sok gyógyszertárban van készleten, de ha nincs, megrendelik. Kérdezd meg. A könyvet is meg tudod venni itt, tavaly volt 500 Ft, a címe: Homeopátia napjainkban.
nekem valami kinai salaktalanito team van,de mindig elfelejtem megfozni....
ne tuddmeg mit szenvedtem en is meg a leanyzo is mire elaludt,mar sirtam is ma......jon ez az "elengedem a fulem mellett amit a mami mondd" korszaka
Amikor egy gyerek lábát akarta levágni, inkább a saját mellkasát gyalulta le... Itt felébredtem :D
kapszlát? Szedd kettesével, akkor futhatsz azt hiszem! :D
:)))))) micsoda almaid vannak:)
További ajánlott fórumok: