90 napos januártól (beszélgetés)
Szia! Holnapra kitartást!
:)))
De csak módjával, ne vidd túlzásba! :)
Bíró Ica... a bajom az volt vele, hogy amikor lábmunkát csináltuk, akkor a mellét mutatták, amikor karmunka volt, akkor meg a seggét... (legalábbis azon a videókazin)...
Nekem is mennem kell sajna pedig most pörög a fórum. Kitartást mindenkinek! nekünk holnap gyüminap:(((((
Szia-mia! Béküljetek ki! :)
Jaj, ezt kár volt írnod, mert akkor holnap tuti meg akarom csinálni... majd meglátjuk. :)))
Csajok, én lelépek, mert ma pont nincs dolgom, és majd' lefejelem a monitort... Megnézek valami filmet a szegény elhanyagolt morgósommal :) Sziasztok!
Ez igaz. Legalább a férjem is megeszi.
Képzeld anyu megcsinálta tegnap és hozott belőle nekem mára. Bevallom délben ettem a tészta után egyet és délután uzsonna körül két kicsi szeletet. Aztán már semmit. NAGYON NAGYON FINOOOOOM !!! (nekem legalábbis ízlett :)
Oké. Akkor holnap megpróbálom. Eleinte Bíró Icára tornáztam de azok már elavultak. Akkoriba rengeteg kazettát beszereztem. Lassan kölcsönzőt is nyithatnék. Azóta is ha megláttam egyet megvettem csak lusta voltam tornázni meg fogyózni.
De maaaajd most.
Milyen sutit lehet enni ch napon? barmilyet? mindegy mi van benne?
Nekem eddig semmi bajom nem volt.. Tegnap kezdodott, nem birtam magammal es megettem egy after eightet este 8 korul... Eleg kicsik, de protein napom volt. Ma meg kemenyito. Hjaj..
Én meg pont elterveztem, hogy holnap nem eszem most csokis sütit, hanem inkább pogácsát.
Viszont képzeljétek, azon a receptes oldalon állandóan a túrós sütire kattintok (olyan jó kis kép van hozzá), arra gondoltam, holnap megcsinálnám a családomnak és én is belekóstolnék... úgy vonz! :))
Nem eszed meg a húst :)) Én ettem olyat kétszer is.
Érdekes én nem, pedig nagy csokifaló vagyok. Sajnos valamelyik nap nagyon megfájdult a fejem és gyógyszer helyett megettem vagy fél tábla étcsokit. Tudtam, hogy bűnözök, de annyira rosszul voltam és kívántam... :D
A Vitalitást nagyon szeretem! Van reggeli tornája a menübe, esetleg próbáld először azt, bár elég hasonló a másikkal.
Most a 200%-ot nyomatom, nagyon bejön és a térdeimet sem gyilkolja. Viszont van itthon egy harmadik (nem tudom a címét, de mögötte havas hegyek vannak, passz), az nem jó nekem.
A duci tréninget nem ismerem.
Nem láttátok a vacsoracsatában hogyan főzte Pécsi Ildikó a vega székelykáposztát?Jó lenne keményítőnapra.
Mar ugy ki vagyok ehezve valami edessegre... :-(
En is alig meg amikor a ket szememmel latom is...
Mondjuk én sem vagyok fagyos, de ez már azért sok. Én csak azt nem bírom, ha kint a nyakam. Sokszor röhög a férjem, hogy kimegyek pólóban a kukával, de sálat azt teszek:)
Nekem is van B.A. én annyira nem szeretem. Bár van amit még ki sem próbáltam. A Vitalitást megvettem a múltkor de még nem mertem elkezdeni mert úgy gondoltam, hogy még nem tudnám végigcsinálni. Azt hiszem egy darabig maradok a Norbi nagy fogyásos duci tornánál.
Ja, csak azok születésük óta kapják a kiképzést, nem csak alkalomszerűen.
Jujj, tényleg? El sem hiszem...
Igen, ők lazábbak. Az egyik ismerősöm kislánya nem volt hajlandó tavasszal sapkát húzni és azzal vígasztalta magát anyuka, hogy írben sem raknak a gyerek fejére sapit. :)))
Aaa kizart. De ezek itt tiszta bolondok. Telen mezitlab ki papucsban, haspoloban, egyszal semmiben, a gyerek mezitlab, pedig meg jarni se tud, sapka meg veletlenul sincs a fejen... a kisgyerek fogja az anyja kezet, rajtam sapka, sal, mert hiaba 0 fok, a paratartalom 90% es csontig hatol a hideg.. kiscsavo meg rovidujju polo!! rovidgatya!!! es nem sportolni volt, csak most jott ki az iskolabol.. Persze aztan jon a nyar... muszormevel belelt csizma, mindenfele divatos sapkak, garbo, farmerdzseki.. soroljam meg? Meg vannak hibbanva.. Az en parom se szazas ezen a teren. Kepes kimenni telen egyszal zokniban (!) hogy kivigye a kukat.. komolyan mondom...
Nekem van több Norbi&Réka dvd, ezek miatt mentek tönkre a térdeim, így őket már csak ritkán veszem elő, de pl. múlt Rékára tornáztam.
Ami nagyon bejött, az a Béres Alexandra. Sok benne a nyújtás, ami nagyon jól esik a hátamnak, mert mióta megszültem, nincs rendben. Nem pörgős, de kemény.
További ajánlott fórumok: