90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
Itt nagyon sokat megtudhatsz:
www.mindmegette.hu
Én 1 éve csinálgatom, szépen nyugisan:D Mindig megy le egy kicsi:)
92,4kg-ról indultam és ma reggel 76,2kg voltam:)
Ez a "szépen, nyugisan" ne tévesszen meg, mert igazából én szeretném, ha gyorsabb lenne, de valószínűleg én ilyen alkat vagyok, hogy nem megy gyorsabban:) De nem pánikolok miatta, mert jó csapat!:) Mindig kapok jó ötleteket (legutóbb:Tisasen)és támogatjuk egymást, segítjük, ahogy tudjuk és ez sokat jelent!
Milánó!!!!Hm!:D:D:D Az nagyszerű lesz!!!Szerintem ott ne "sanyargasd" magad holmi diétával:D:D:D
Persze, ha mégis folytatod, akkor biztosan megtalálod a módját:)
Sziasztok! Ma nekem szénhidrát napom van, a kedvencem. De vigyázok, hogy ne essek át a túloldalra. Ettem egy pizzát, aztán majd eset valamit.
Cöre hát sokat biztos nem lehet a sültkrumpliból. Valamennyit. De képzeld, megyek a krumplishoz erre meg bezárt... ápr. 1-jén nyit. Na mondom jó, így ettem salátát. De ez sem volt makulátlan, mert egy barátnőmmel voltam, aki már erre is húzta a száját (saláta kell nekem), találtunk egy salátáshelyet, ahol ettem salátát, de nyomtak rá öntetet, hát azt is megettem. Szóval ennyi.
Amúgy jövőhét kedden elutazom két hétre Milánóba, hát nagyon kiváncsi leszek, hogy hogy tudom csinálni a diétát...
Sziasztok!!!
Gratulálok a kitartásotokhoz!!!
Kérni szeretnék tőletek néhány gondolatot , tapasztalatot a 90 naposról . Kinek mennyi idő alatt milyen eredményt hozott ? Nehézségekről... stb.
Előre is köszönöm , csak szeretnék többet tudni a diétáról :)
Sok sikert mindenkinek és szép napot!!!
Sia!
Igen! Örömmel jelentem, hogy volt hatása:DDD Engem nem kínzott meg, viszont a csípőmön kijött egy allergiás folt, ami viszket is. Amikor felébredtem, csak azt éreztem, hogy viszket. Arra gondoltam, hogy talán még a novemberben kapott tetanuszomnak a pici maradványa, mert elég nagy csomó lette a helyén annak idején. De aztán láttam, hogy piros is, hát nem lehet más, mint a gyógyszer, mert semmi más újat nem ettem. Most egy darabig úgysem fogok bevenni belőle, gondolom el fog múlni. Aztán ha esetleg szükségem lesz rá megint, majd figyelni fogom.
A tegnap esti Norbi torna meg a 20km bicaj után úgy elaludtam, mint egy kisbaba:) Ma reggel kicsit érzem az izmaimat, de majd alakul ez:DDD
Nálunk ma az egész család ünnepelt, mert ugye Nőnap és Zoltánnap is van és a férjemet és a fiamat is így hívják.Így a lányommal mindig mi is köszöntjük a fiúkat itthon:D
További szép napot mindenkinek!!!
Huh! 20km-t lebicajoztam és 30per Norbi-torna.
Érzem rendesen minden izomkötegem:))))
Mindenkinek kellemes pihenést!
Ahogy Arany János írta as Vörös Rébékben: "Mondta már ezt más is. Egyebet is mást is!" Szóval mondani sokmindent lehet. Én is kipróbáltam már többféle diétát, megettem több tízezer forint értékű csodabogyót és csodalötyit, kidobott pénz volt. Ezzel a diétával sikerült fogynom, és még nem fejeztem be, mert kitartással el lehet érni a célt!
Akik itt vagyunk, mindannyian tudjuk, hogy nem elég a diéta, mozgásra is szükség van. Én eddig csak bicajoztam, bár azt hiszem elég rendes adag a napi 20km, de a férjemtől most megkaptam (én kértem) a Ducitréning 2-t és azzal is akarok tornázni:) Azt is tudjuk, hogy ha elértük a célt, nem szabad fellélegezni és ellazulni, mert a kilók ott leselkednek, hogy újból ránk akaszkodjanak. Szóval ez a nagytudású nem mondott újat. Csakhát, valahol fitogtatni kellett...
Na, nekem is fehérje napom volt:délelőtt házi májasos kenyér, aztán 2joghurt, banán, sajt ennyi volt egész nap:) Na és 2 szem Tisasen, mert muszály:)
.. Amikor ezt a bejegyzést olvastam, kicsit felhúztam az agyamat, de már nem volt időm válaszolni rá. Azóta elolvastam egyszer kétszer, és rájöttem, hogy mi is a baj ezzel a dologgal.
A stílus.
Lehet, hogy a jó szándék vezérelt, de ...
Szerintem, ha valahova "bemész" észt osztani, akkor legalább annyival tiszteld meg az ott lévőket, hogy köszönsz. Mert ez így kőbunkóság. Másrészt, ennek reklám szaga van. Egyébként meg, azért mert neked nem sikerűlt,nem biztos hogy nekünk sem fog. Mi is pontosan tudjuk, hogy a tartós fogyás csak életmód váltással lehetséges, nem vagyunk idióták .....
Sziasztok!
Tegnap nekem gyümi napom volt, hát olyan 95%al zártam.
De most úgy tűnik, hogy nálam is megállt a fogyás, 58 vagyok, és kész,nem mozdul semerre.
Ma ettem ebédre két darab maci sajtot, két szelet sonkát, 1főtt tojást, +egy kis májat, ami a rizottóhoz készült. vacsira csináltam paradicsomos sajtos csirke mellet, de mikor enni akartam, rájöttem, hogy igazából nem is vagyok éhes. Úgyhogy ma kimarad a vacsi.
Holnap keményítő nap, teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit kéne főzni. Ilyen is ritkán van velem.
Na, vettem Tisasen A-B-t, remélem hatni fog:D:D:D
Van valaki közületek, aki Norbi tréningezik? Az idén rendhagyó módon, mondtam a férjemnek, hogy ha kedveskedni akar nőnapra, akkor virág helyett az idén én a Duci tréning 2-t kérem:) Most telefonált Szegedről, hogy megvan!:) Ez pont ott tornáztat, ahol nekem még sok van:))) Mielőtt bárhová kimerészkednék Pl:zumbázni, megpróbálok ezzel edzeni:) Ha csak 1-2kg-ban segít, már megérte!