90 napos diéta 2009.október 5.-től (beszélgetés)
Sajna tönkre teszik a jó helyeket. A szeged étterem bezárt, pedig egy színvonalas kis étterem volt. A kisvirágot is most zárták be -elméletileg átalakítás miatt-, viszont a Virág cuki jó hely. Klauzál téren van.
A Halászcsárda is jó, ha szereted a halat, vagy van az Oskola utcán is étterem, azokat dícsérik -én nem voltam egyikben sem-.
Sziasztok!
De szuper, Moncsi ismét köztünk van :-).
Holnap mérlegelés lesz, kíváncsi vagyok vajon mit mutat majd :-)
Helló Moncsi!
Szuper,hogy itt vagy!
Van szegeden valami nagyon jó hely amit feltétlenül próbáljunk ki?
Gyümölcsnapoztam, elég jól bírtam, egész nap wc-re jártam, szóval vízvesztés ezerrel. Szerintem nem sokkal leszek kevesebb holnap, de majd kiderül...
A diétát valamennyire tartom majd, de nem szigorúan. Mostanában elég sok negatív dolog ért és nem vagyok annyira erős, sok csokizabálhatnékroham rám tört. Mondjuk ettől függetlenül 61.8 kg körül vagyok... Szóval ment le valamennyi. Na de a holnapi mérlegelésen kiderül...
Szegény, pont akkor sikerült bekukk, mikor nincs itt senki. De majd biztos kapsz egy csomó üzenetet utólag is. :D
Hol tartasz a fogyókúrában?
:)
Biztos a többiek is örülni fognak Neked!
Szia!
Örülök, hogy itt vagy!
:D
nekem is gyümi napom van ma..vettem tegnap akciósan ananászt azt fogom ma megenni.
Ritu!én is így szoktam edzeni-->utána beülök a szaunába.hmm de jó is az.
Sziasztok!
Jaj már megint gyümölcsnap....
Igaza van Krisztácskának Moncsi már nem valószínű,hogy visszajön közénk.Pedig a csapatból akvel indult senki sem bántotta,sőt kedveltük.Hát ez van...
Sziasztok!
Nemrég értem haza az edzésből.
Annyira jólesett, hogy csak na. 1,5 órát végig edzettem, erősítő, súlyzós gyakorlatokat csináltam, majd szaunázni mentem.Kíváncsian várom majd a legközelebbi mérlegelés eredményét.:-)
Sziasztok!
Ritu én is úgy voltam vele,h meló utá mikor hazaértem első utam a hűtöhöz vezetett,h.mit is tudok enni...Ez mindig este 19h körül volt...:(De 2,5hete elhatároztam,h.nem eszek este 18h után...Először tök nehéz volt megállni,de most már fel sem tűnik...Sőt az utolsó kajálásom olyan fél öt felé meg szokott lenni...Azt azért nem bírnám,h ebéd után ne egyek semmit...:)Neked csak gratulálni tudok ehhez,ügyes vagy:)
Most picit irigykedek a kínai zöldséges tésztádra...(nekem gyümölcsnapom van)
Sziasztok!
Ma fincsi kínai zöldséges pirított tésztát hoztam,már várom az ebédet.:-)
Képzeljétek már egy hete nem szoktam vacsizni.
Általában délben megebédelek és utána már semmit sem eszem. Éhes sem vagyok és mindig akad valami teendő.De ennek azért örülök, hogy nem vagyok éhes.Diéta előtt, mikor mindig hazaértem az volt szinte az első, hogy valami ennivaló után néztem a hűtőben :-).Moncsi várunk vissza!
Holnap gyümölcsnapra ébredek...Most nem várom annyira,mert ma volt az első olyan ch napom,h.nem ettem"túl"magam...:)De azért valahogy csak kibírom...:)
Jó éjszakát mindenkinek:)
Nem tudom, mi történt, miért sértődött meg ennyire.
:(
De szerintem egészen biztos, hogy bele-beleolvas a topikba. ;) Remélem, előbb-utóbb hozzászól megint.
Lárifári, blablabla.
A héten gondolkoztam már rajta, hogy nagy család kéne. :D Eddig mindkét szülés után 10 kilóval vékonyabb voltam, mint a terhesség előtt. :D
Nem a terhesség hízlal, hanem a féktelen zabálás, kettő helyett, és a tespedés, mert kímélni kell a kismamát. Aztán meg a mégtöbb zabálás, mert attól lesz teje az anyukának.