90 napos diéta 2009.október 5.-től (beszélgetés)
Nállunk lehet ebben az évben elmarad a mézeskalács.Igaz van egy egész házikónk.
Ha tuti a recepted megírhatod amikor lesz rá időd.Ki tudja talán megszáll az ihlet.
De jó,hogy elkészültek a fogaid!Már meg is szoktad?
Húúú, csak egy kicsit ténykedek a konyhában és máris regényeket írtok :D
Én meg most díszítem a mézeskalácsokat. Tök béna vagyok :D A gesztenyés tortám is készen van :) De még mennem kell vissza mézeskalácsozni. Szerintem még holnapra is marad...
Ti jó sok finomságot süttök... Nekem beiglit nem kell,anyós is meg anyu is süt és hát mindkét oldalról ellátnak minket :) El vagyok kényeztetve ;)
Tényleg, mondtam, hogy elkészült a fogam? :D Most már vigyoroghatok világnak :D Ez magamnak a karácsonyi ajándék :)
Olga, az a mozdony meseszép. Párod egy igazi mester :) Nagyon tuti lett. Lánykátok biztosan örülni fog neki :)
Az ebédlő asztal mögé tettük és letajókartam egy csomó ágyneművel.
Teszek fel egy képet ha megszeretnéd nézni a mozdonyt.
Hát az a sok bejgli is jó sok munka,főleg a két törpicúr mellett.
Hú de megenném most a töltött káposztát... kordult egyet a gyomrom.
Azt a nagy mozdonyt el tudjátok dugni szentestéig?
Bíztos nagyon szép lesz a karácsonyfátok márcsak azért is mert az első közös fátok :-)
Holnap valahogy a fenyő vásárlást is le kell bonyolítanunk.
Gratulállok a szép ajándékhoz,mármint a házhoz!
De rendes vagy hogy olyan sokat sütsz.Nállunk csak bejgli lesz,de ennek is nagyon örülök,hogy összejött 2 apró mackó mellett.
Sziasztok!
Protein nap gyanánt ettem két szelet diós és két szelet mákos beiglit :-(
Most rotyog a töltött káposztám.Holnap jönnek sógoromék :-)
Reggel összekészítem az utolsó 4 beiglit.8-at már megsütöttem.
Lacikám ma hazahozta Nikinek az ajándékát.Ő csinált saját kezével egy hatalmas nagy Thomas mozdonyt amibe bele is tud ülni.
Sziasztok!
Két tepsi süti között vagyok,még hátravan kb 2.De hosszú az éjszaka:-).Utánna már csak megfőzöm a krémet,beletöltöm,csoki a tetejére és kész:-).Rohanós nap volt,ügyvéd délben mert megvettük a szomszéd házat,és most lett kész a papír...Utánna vásárlás mert az apósnak megrendelt ajándék nem érkezett meg a boltba,és máshol kellett megvenni.Holnapra a takarítás marad,ami nem kevés mert elkényeztettem a fiúkat amíg nem dolgoztam és irtó rendetlenek.De ha már a sütikkel kész vagyok nagy baj nem lehet:-)
Halihó, csak beköszönök, most értem haza. Megyek is a sütiket díszíteni, betölteni, meg vacsit csinálni, meg....... Uhh, sok dolog van.
Képzeljétek, párom elment a rádióba az utalványért és ki is váltotta a fenyőfát. Meglepett vele. Tök széppp...........
Idén meg lesz első közös karácsonyfánk...
Na de meséljetek, milyen napotok volt?
Ógy eéeéudtam este kilenckor.Soha nem szoktam,de most megszüntem létezni.Most ébredtem fel,kipattant a szemem éjjel fél kettőkor.
Ma meg kéne csináéni a másik sütit.Akkor már csak a takarítás és a kaja lenne hátra.Nem tudok előre takarítani,mert a fiúk úgyis kupit csinálnak egy két nap alatt,tehát előző nap a legjobb mert akkor meg is marad..Valahogy még nincs karácsonyváró hangulatom....
Nem sértettetek meg, csak ez a szutyok karácsony előtti hajrá. Itt vagyok,csak már energia nincs...
Ha eltűnnék ez csak ezért van. De a sima napjaimról szóló naplóban néha életjelet adok :)
Legkésőbb karácsonykor leszek ám már aztán mehet a dumaparti. Előre is bocsika érte...
na szia Moncsi örülök,hogy végre te is erre jártál!
Tudom,hogy nagyon sokat melózol,de ezt a fórumot te nyitottad,te hoztál össze minket,ezért várjuk,hogy itt legyél:-)Arról nem is beszélve milyen jó időnként megbeszélni valakivel a dolgokat:-)Szóval ne tünj el mert aggódunk,hogy mi van veled,nem-e sértettünk meg valamivel stb:-)
jó sok bejglit csinálsz.Le a kalappal.Karácsonyra jönnek,ottalvós vendégeid?
Legalább szereted őket,szívesen töltöd velük az ünnepet?
Sziasztok!
Itt vagyok ám, csak baromira el vagyok havazva. Kriszta a naplóm gyors megírására ugrok csak fel mostanában (habár ott írtam, hogy el vagyok maradva, majd megyek), de nem felejtettelek el titeket. Most is már kínomban leültem egy kicsit, de annyi dolgom lenne még...
Kriszta a bringád igazán tudhatna egy kis szembeszelet, az az igazi :D Meg az oldalszél, amikor majd elborulsz, mikor a védett területről hirtelen kiérsz... imádom :)
A babához nem kell szorítani, szerintem nem jön. Habár már nekem is megfordult a fejemben :)25.-én reggel teszt, ha addig nincs semmi..
T-ba én nem szoktam venni húst. Egyszer büdös volt, egyszer legyet találtam benne, azóta L-be veszem a húst és ott eddig még nem csalódtam.Kopkop..
Párodtól nagyon rendes a gyümölcsnapozás. :) Az enyém nem csinálna ilyet... Gondolom többet nem tesz ilyen kijelentést? :)
Jah, gratula a -1 kg-hoz. Nem lehet, hogy amit leadtok, azt most én szedem fel? :D
Olga, gratula a súlycsökkenéshez, ügyi vagy. Én csak hízok, igaz most nem is diétázok. Most sehogy sem érzem magam alkalmasnak egy diétához. Sőt mozogni sincs erőm. A takarítással meg a boltbajárkálásokkal meg van a mozgásom...
A férjednek is gratula a leadott kg-kért. Nagyon ügyi. Amúgy azt mondják a férfiaknak könnyebb leadni a felesleget. Jó nekik...
A mézeskalácsházikód nagyon szupi, le a kalappal előtted. Én sosem fogok tudni ilyen szépet csinálni...
Amúgy én megvagyok, csak sokat melózok és valahogy most semmire sincs időm. Senkinek semmit sem vettem karácsonyra sem, sehol sem vagyok a takarítással, sehol sincs a lakás, sehol se vagyok én se. Elegem van már a decemberből....És még mindig meló. 24.-én 13-kor leteszem a karácsonyi hajtást és jöhet egy kis pihi. Már nagyon várom...
Reggel 6-kor ébresztett a kisfiam és etetés után nem ugrottam neki sztepperezni hanem összeállítottam az első 4 bejglit.Este lehet sütni.
Szerdán érkeznek a vendégeink,jó lenne haladni a bejglikkal.Még hátra van 8 darab,de már nincs elég alapanyagom :-(
Nem akarom bezsebelni a dícséretet.A házikó ötlete és majdnem mindvégig a kivitelezése az enyém volt,viszont a fenyő,gémeskút és a mozdony is a Lacikámé :-)
Niki nagyon örült az egész mézeskalács kis világnak.Már ezért megérte megcsinálni! :-)
Szia!
Úgy szép az Élet ha zajlik!És szerintem mostanában mindenhol nagyon zajlik!
Lacikám elvileg ma dolgozik utoljára.Holnap megyünk bevásárolni.Az lesz ám a buli,tömegben 2 gyerekkel!Na de muszály mert nincs miből főzni ünnepi menűt,és amint tudjuk a muszály nagy úr!
Szia!
Moncsi a naplóját írja,csak hozzánk nem néz be :-((.Néha nagyon nehéz a szénhidrát nap.A multkor egy tortával voltam úgy,hogy alig vártam,hogy ehessek,és aztán meg nem esett jól.
Egész délután sütöttem a karácsonyi sütiket,délelőtt meg az ikeában voltunk megvenni egy dekoranyagot,amit majd mi kapunk a déditől karácsonyra:-).Sajna most már karácsonyig csak nagyon keveset leszek,mert még sok mindent meg akarok csinálni.
Mindjárt megnézem a házikódat:-)
Sziasztok!
Borzalmas ch. napom volt.Szerintem túl sokat ettem,vagy nem is tudom talán nem is sokat,de semmi se esett jól.
Végre sikerült befejezni a mézeskalács házikót!
Tettem fel képet,hogyha van kedvetek megnézhetitek :-)
Most már komolyan aggódom Moncsicsiért.Reméllem nincs baj...
Kriszta Téged is hiányoltalak nagyon-nagyon!
Szia!
Többre számítottam,de csak 6,5-7 kg.
Azért írom így mert mérlegfüggőként naponta méretkezem és e két szám között ingadozok.
Október 25-én kezdtem el.
Bezzeg a férjem jóval késöbb vágott bele és micsoda bűnözéseket csinál és -5 kilónál tart.A zsírszázalékról nem is beszélve!Erről ennyit! :-)