9 hónap után megjött (beszélgetés)
9. Pampalini (válaszként erre: 7. - Globus)
2020. márc. 8. 11:23
Hát ezt a 3 hónapot kibírhatta volna. Szeptemberben csaralunk, azt hittem akkor már streszmentesen csinálhatunk bár mit. Persze nem tehet róla, nem is hibáztatni. Neki szerintem rosszabb.
8. bozsu55 (válaszként erre: 6. - Pampalini)
2020. márc. 8. 11:22
Tudom sokan megdobálnak, de addig örülj míg megvan!
Egy nő sokkal jobb hormonális állapotban van míg menstruál, és a hormonok sok mindennel összefüggésben vannak.
Bár nálam lett volna így....mint barátnőmmel.
7. globus (válaszként erre: 6. - Pampalini)
2020. márc. 8. 11:14
Akkor számít változókornak, ha 1 évig nem jött meg. Ha 1 éven belül megjön, akkor onnantól számítódik újra az év. Sajnos belefér...
6. Pampalini (válaszként erre: 4. - Bozsu55)
2020. márc. 8. 11:12
Èrtelek. Mi már abban voltunk hogy vège a hajcihőnek. Kezdek rendben lenni, most vele lesz gond? Lelkes vagyok.
5. zsofi_876 (válaszként erre: 1. - Pampalini)
2020. márc. 8. 11:08
Jó lenne orvossal beszélni.
Elvileg lehet, de ilyenkor vannak megszokott vizsgálatok a biztonság kedvéért.
Én is meg lennék ijedve (de én alapból ijedős vagyok :)
4. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Pampalini)
2020. márc. 8. 11:08
Miért ne lenne normális? Barátnőmnek 63 éves korában maradt el.
3. Pampalini
2020. márc. 8. 11:07
Hát a szerdai tervemnek lőttek. :(
2. Pampalini
2020. márc. 8. 11:06
Menzesze. Csak a telefon folyton átírja.
1. Pampalini
2020. márc. 8. 11:05
Páromnak 9 hónapja nem volt mentesül. Most jött be kètsègbe esve hogy vèrzik. Normális ez? 49 èves.
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- Keveset eszik a 9 hónaposom főzeléket csak max2-3 kanállal. Volt aki pici korban igy járt, a babával és nagyobb korban megjött az étvágya?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.
- Most hagytam abba a gyógyszert és először egész rendes időben megjött de most 1, 5 hét után megint. Ez normális?
- 2 hét után újra megjött. Menjek orvoshoz most vagy várjak?
- Másodszor is megjött egy hónapon belül