7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
mi az a disput amit küldtél?
Melyik supportnak írtál?
Tegnap későn este én is kaptam visszafizetést!
A tesóm 200 dolcsit fektetett be, 210-et utaltak! Nekem az 1000-ből 500-at küldtek vissza. Most írtam egy kedves érdeklődő levelet, hogy számíthatok e a másik 500-ra.
Szerintem már ez is nagy eredmény tőlük!
Még tegnap késő este jöhetett meg, 9-kor csekkoltam akkor még nem volt zseton a számlán viszont ma csodát láttam ! :-)
Küldtem nekik request-et írtam a supportnak is még 30 napon belül , de dispute-ot csak tegnap küldtem ekkor már az egyik kisebb utalásommal már ki is csúsztam a 30 napból.Ennek ellenére az is visszajött.Illetve a fele :-)
Amúgy október elején regisztráltam és utaltam a pénzeket, bíztam benne hogy kibír 90 napot...
Már előtte olvastam az amcsi fórumokon SS-ről goriilamillions-ról, hogy tűntek el egyik pillanatról a másikra.Ezért sem adtam egy csöpp esélyt se pénzem viszontlátására .Kellemes meglepetés , hogy legalább a fele megvan.Remélem Nektek is hamarosan megérkezik a legalább a fele első körben.
Hát ebben a világban le lehet nyúlni sajnos büntetlenül mások pénzét,látod nem?
Van egy másik hely ahol többet tartózkodunk mit itt a földön,hát ott majd hogyan számolnak el a lenyúlt pénzekkel nem tudom:)
Azért díjazzuk, hogy legalább a 7 day próbálkozik
Szerintem ez nagyon pozitív
Beszarás . Nekem is visszaküldte a felét persze kamatok nélkül de arra már nagy ívben teszek!
Ahhoz képest, hogy totál bukóval számoltam ez a 480 dollár most tök jól jön. Mintha csak nyertem volna.... :-))
én nem irtam hogy be lehet hajtani. :)))
én azt irtam nem neleht büntetlenül lenyulni mások pénzét.
de debbyke szerint hurrá van mert naponta megkapja vagy 40 ember.
csak kár hogy a 14ezer embernek az elhanyagolhato százaléka szinte hogy mekkorra része még kiirni is szégyen.
a többinek állitolag már számlája sincs.
elég gyorsan hullottak itt oktoberben ezek a befektetös cégek.
valami virus kaphatta el öket biztos a lenyulom a pénzed kor :))))
Kombusz igazad van, de mond hogyan hajtod be a pénzt ha nem fizetnek.
És a többitől akik már meglépte?
Pl. Unitetrade?
büntetlenül mások lovéját sem lehet lenyulni!!!!!!!!!!!!!!
és amennyiben nem leszünk az utolso fillérig kifizetve tettestársak lesznek a kedves általad emlitett emberek ne aggodj
mi van debilke csak az én nevemet ismered?
igenis mindenki inditson az alertnél requestet.
azok kaptak eddig hangsulyozom 1-2 kivétellel pénzt akik irtak valahova alertnek vagy steve bácsinak.
kedves debbyke.
nem fogok senkitöl bocsánatot kérni ugyanis én és még sokezren nem kaptunk egy árva petákot sem vissza.
nem érdekel kinek segitettek az általad leirt emberek akiktöl bocsánatot akarsz velem kéretni.
2hete szünt meg az oldal mindig pár napot adjunk nekik duma ment.
letelt a pár nap böven értesitenélek rola ha nem vetted volna észre!!!!!!!!!!!!!!
Az ismerősöm is így járt mint te.
Pénteken rakta be az első pénzét és másnap viszlát oldal.
Te legalább már felét visszakaptad, ez is valami.
Mi még semmit
Ezt már láttuk egy párszor, emailben is ment.
Valami új hír?Valakinek új kifizetés?