5 napos dinnye diéta, ki csatlakozik? (beszélgetés)
Körkérdés:
Egy 10 kilós dinnyéből kb. mennyi a héj és mennyi az ehető rész?
Sziasztok!
Új vagyok, még sohasem fórumoztam sehol...De gondoltam, hátha könnyebb lesz betartani a diétát. Tegnap előtt kezdtem el a dinnyézést. Nem a klasszikus dinnye-diétát csinálom, egész egyszerűen csak túlnyomórészt dinnyét próbálok enni illetve abonettet gépsonkával ha éhes lennék. Jó lenne, ha sikerülne pár kilótól megszabadulnom. Van aki próbálta korábban valamilyen eredménnyel?
Megyek dinnyészni:)))))
Jó lenne,ha találnék egy dinnyeföldet-könnyebb lenne a dolgom. :O
én jelentem elkezdtem :)
A magokat is rágjátok el az a lényeg !!!!!! És ha citromos ásványvizet isztok napkzben még inkább fokozható !
rendben:)
már régóta tervezem a dinnyenapokat.csak vártam,míg szezonja lesz:D)
nekem is annyit kéne kb még ledobnom,egy 10-est.De az 5 is elég lenne egyenlőre:D
Várom is,hogy legyen dinnye:)
hát az a baj,h itthon olyan kevés nap sütött,h tényleg tök lett belőlük...
lehet,h a hétvégén én is megcsinálom ezt,aztán ha tetszik,folytatom!
Ez amúgy 5 nap gyüminap keményen!!!:-)
hajrá!
Juj,most néztem meg,hogy ezt válogatva kell,egyik nap ilyet ,másik nap olyat.Na ezzel csak az a gondom,hogy a sárga dinnyét meg nem enném,ha ölnének se:D
Na mindegy,én majd kipróbálom egyszer úgy,hogy csak görögdinnyét eszek 5 napon keresztül:DDD
És nem jött vissza?
Mindegy is,a dinnyét szeretem,szóval ebbe simmán benne lennék.
Most az a kérdés,hogy mennyi dinnye megengedett,mert én nagyon sokat tudok enni:DDDD
Szuper ötlet!
Holnap kezdem:))
fú én most nagyon belelendültem...2 hónapja kezdtem eleinte semmii vacsii majd utána bérlet a kondiba , majd idővel 1000 kalória per nap majd 800 kalória per nap majd 4 nap juharszirup ( soha többet mégegyzser : ) És mivel a dinnyét imádom, és a diéta azért minimálisan mást is engedélyez a következő 5 napom erről fog szóln i :) Barátnőm csinálta
5 kg minusszal fejete be
Ami van a lidlibe,meg az ilyen helyeken annyira rossz,hogy mégegyszer nem veszek.
Pedig úgy imádom a dinnyét:D
Ha lesz itt a kisboltba,nekiugrok én is,majd megkereslek,hogy lesz e kedved mégegyszer beleugrani:D
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Rubint Réka 33 napos diétája - Csatlakozik vki?
- 90 napos diétát kezdek 2013. június 01-től. Gyertek ti is, ha csatlakozni szeretnétek...
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!